Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Problém je v tom, že ta krize v EU se z cyklické stala permanentní. Dluhy rostou a začínají nabývat závratných výšin. Ekonomika klesá, přestože ECB cpe eura horem, dolem. Burzy jsou v permanentnim poklesu. Do konce letošního roku přijde vystřizlivnění a začne rozpad eurozóny. Takže je nejvyšší čas zařadit zpátečku a vycouvat. Kdo uteče první, ten vyhraje.

0 0
možnosti

Dobrý - Karma!

Zase trefa na hlavičkuR^

1 0
možnosti
AR

mám hypotéku, děti, vyjdeme tak tak, nemám ani 100 tis. kč, natož euro...tak proč sem vlastně píšu, že? :-D

2 1
možnosti
Foto

A jakou cenu má ten barák? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Definice EU po Kypru. Vaše vklady jsou pojištěny do 100 000 EUR pro případ krachu Vaši banky. Radujte se. Vaše banka nekrachuje. Právě jste rozhodnutím Eu získali podíl na Vaši bance. Bohužel v současnosti je Váš podíl neprodejný, ale Vaši vnuci budou nadšeni.

2 1
možnosti
PN

Obávám se, že většinu lidí vůbec nezajímá, co se stane s vklady většími než 100k E. Takže na revoluci to není. Na útěk investorů a také schopných a bohatých lidí jinam a následný krach Evropy - to už je o něčem jiném.

6 0
možnosti
VT

Myslím pane Nešvaro, že autorka měla při psaní článku na mysli něco jiného.

Nejedná se o výši vkladu ale o to, že je toto provedení vůbec možné. Je ovšem  pravdou , že většinu lidí nezajímá co se stane s vklady nad 100 000, ale hranice může býtpříště  třeba 10k nebo 5k.

4 0
možnosti
JP

Zdá se, že Vaším cílem je šířit paniku, která sama o sobě může v bankovnictví přivodit velkou krizi. Představujete takový rádoby ekonomický bulvár. Ale i Vám už začíná čas vystavovat svůj účet. Možná se Vám daří dobře prodávat Vaše knihy, ale letité prognózy o rozpadu eurozóny apod. se jaksi nenaplňují....

5 3
možnosti
PK

Prognózy o vysoké ceně jejího držení při životě se ovšem taky nenaplňují. finační cena kterou za to bylo třeba zaplatit je řádově větší než kolik se tvrdilo že to bude stát.

A ještě se zdaleka nezdá že by náklady na její udržení v chodu byly konečné. A co je nejhorší ty peníze se berou i těm kteří je na to udržení dávat nechtějí. Viz například vklady v kyperských bankách.

4 1
možnosti
Foto

Poroučíme větru dešti ... jedná se nejspíše o docela nakažlivý koncept. Smutné je, že se donedávna říkávalo, že v demokracii nic takového jako je měnová reforma nemůže projít - protože by ihned lidé shodili vládu.

Evropská vláda se z konkrétního státu shazuje docela složitě.

A navíc - těch okolo se to netýká ...

10 0
možnosti

A kdybyste tedy chtěla provést úspěšně měnovou reformu, nezalhala byste si jako Tonda ???

Mimochodem, z článku Práva v sobotu vyplývá, že nelze zjistit, zda tento výrok vůbec zazněl.

3 7
možnosti
Foto

Jistěže, třeba taková amnestie se taky musí tajit do poslední sekundy. Ale že ten výrok zazněl, nemám nejmenší pochybnost: Neřídím se Rudým právem, ale tím, co říká moje 94-letá maminka, která tehdy přišla o 10-leté úspory.

5 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,34
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články