Diskuse

Německo varuje

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Tak jsem se v Googlu podivala, kdo to byl, taky jsem sice studovala, ale to jsem asi musela chybet nebo jsem byla jeste moc mlada. No jo, 17. stol., ale dnes mame jinou dobu, jinak mi take imponovali stari Rimane, Rekove.., dnesni postoje se taky zmenily.

Nemci by se opravdu divili, ze by dnes z nich mohl mit strach.

0 0
možnosti
JV

Pani, vase blogy jsou sama politika a odpor k EU, tzn.k Nemecku a Francii. Proc nenapisete radeji neco z vaseho oboru - Financni analyzy. Dost se jiz napsalo o vyhodach Koruny. Proc take nekdo nenapise neco o nevyhodach?? Proc podnikatele a obchodnici davaji prednost nejrychlejsimu prijeti eura v Cesku? Je pravdou, ze ceska ekonomika ztraci az 22 mld kc. rocne na smenach euro X koruna? Je pravdou, ze banky nesou veskere riziko kolisave meny a proto tolik uctuji za smenu ?

Vite, politiku nemam rad uz duvodu, ze kdokoli, i negramota muze do ni kecat. Proto jsou politicke nazory a diskuse tak nudne.

2 0
možnosti
IK

Neverim naplneni Vasich vizi a ani nesdilim z nich vyvozene zavery, tak jak pisete. Strana Alternativa pro Nemecko vznikla z potreby diskuse a hledani reseni problemu evropske integrace, tak jako se deje v jinych evropskych zemich a dala si za cil prosazeni zruseni eura a ukonceni pomoci slabsim statum. Proti tomu, aby tato strana ziskala v nejblizsi dobe oblibenost a vyznam, mluvi nekolik jejich nedostatku: jak pisete, doslo k pokusu o jeji radikalizaci a na to je vetsinova spolecnost ostrazita, dale vekove, vzdelannostni apod. faktory; demonstrovani vecne nastvanosti .. (..cimz nerikam, ze k rozdeleni Evropy do dvou pasem nemuze dojit..) Lidi, kteri si i pres potize uvedomuji vyhody eura pribyva a stale mensi procento si preje DM zpatky.  I jine, jiz etablovane strany se zabyvaji evropskou integraci

2 4
možnosti
JV

Lomikar taky nevěřil, když jej Kozina vyzval na boží soud. ;-D

2 0
možnosti
Foto

"...k vcelku nevinnému rozkolu eurozóny...." 

Promiňte, ale to je, podle mého názoru, něco jako neposkvrněné početí.

Rád si o tom příští rok poplkám.

2 3
možnosti
JT

A co se vam nezda na neposkvrnenem poceti ? Panna Maria byla pocata uplne normalnetim zpusobem, ze jeji otec osoulozil jeji matku. Ona neposkvrnenost se vztahuje k tomu, ze ji Buh odpustil befelem dedicny hrich jeste nez se narodila. Zrovna tohle nabozenske dogma neni nic proti prirode.

0 1
možnosti
Foto

Je jasné, že Německo bude chtít v EU hrát prim, Francie s Holandem oslabila svůj vliv v EU.

Podle mého názoru je vytvoření dvojrychlostní Evropy neodkladné, A já si myslí, že nutné, neboť příjem některých východoevropských států do EU byl předčasný a ukvapený, Západní Evropu zbrzdil, ale východní Evropě moc nepomohl! Také s Eurem se mělo postupovat obezřetněji a pomaleji.Jinak jednotná měna je důležitá, ale zároveň jednotná ekonomická a obranná politika. A v tom zatím EU nečiní dobře, když ten ohromný byrokratický aparát se zajímá prkotinami, jako že máme v restauracích vylívat svíčkovou po 3 hodinách, nebo kdo bude mít právo na ochrannou známku na sirečky atd.

7 0
možnosti
JV

Ona se EU nezabyva jenom prkotinami ! To si mysli jenom lide s nizkym IQ, protoze nectou noviny. Chutna-li vam nakysly gulas nebo svickova, to je vase vec. U nas v obci zase EU protlacila cisticku odpadnich vod a jabka ve skole pro deti. Mam jim za to take nadavat ?? Ja si jenom uvedomuji, ze diky zapadnim zasadam hygieny se nyni v CR dozivame o 6 let delsiho veku !

2 2
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,34
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články