Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Přijde mi kojení na veřejnosti srovnatelné s tím, když si na stůl položím penis. Je to přirozené.

4 7
možnosti
MM

S tím rozdílem, že ty pro to nemáš logickej důvod.

4 0
možnosti
Foto

vrchol nelogičnosti pak je argument, že v Africe ženy kojí také a nikoho to nepohoršuje-to byste imigranty měla naopak vítat a ne proto nim brojit!

konečně nás zkulturní tím, že všude po ulicích budou běhat kojící černošky s odhalenými prsy;-D

1 8
možnosti
Foto

nevím proč mi to připomnělo jeden ze článků vašeho muže- Na étosu evropské myšlenky se dá slušně vydělat- vy zřejmě pro získání čtenosti a sledovanosti také ráda používáte zaručené taháky-někteří otrlí vojevůdci používali ženy s dětmi jako živé štíty-kdo by zabíjel tak bezbranné tvory? špatný by nebyl ten kdo je tam poslal ale ten druhý- i vy si vybíráte témata tak, aby byl případně špatný každý, kdo si dovolí nesouhlasit...opravdu tím že nebudeme na veřejnost ukazovat obnažené prsy a kojenci k nim přisátými se vzdáme své kultury?

několikrát opakujete že komu se to nelíbí ať se nedívá-zkuste se tou radou řídit a pokud vás zahalené muslimky tak iritují, nedívejte se na ně...ostatně kolik za den jich na vaší vísce potkáte, aby to pro vás byl takový problém?

1 3
možnosti
Foto

K34a76r85e14l 91R19a29d64a

4. 7. 2017 4:34

Milá paní, jestli jste tak stydlivá, můžete kojit třeba ve sklepě. Skutečně to nikoho pohoršovat nebude, ani naše kultůra tím neutrpí.

3 1
možnosti
JN

Proti kojení na veřejnosti nic nemám. Snad s výjimkou té paní, která ve frontě na poště kojila svou cca čtyřletou holčičku.

Ale pokud jde o tu nutnost právě teď a právě tady, s tím bych si dovolil polemizovat. Mám o něco méně dětí než vy (2), ale pokud si tak pamatuji, když byl náš starší syn úplně malý, chodil jsem jako pyšný tatík na dlouhé procházky s kočárkem a maminku jsme nechali doma. Během procházky jsem stihl dojít do města, odevzdat nějaká lejstra na finančním úřadě, nakoupit a ještě se stavit v zahrádce na jedno orosené. Běžně jsme byli z domu více než tři hodiny a nemám pocit, že bychom našeho synka trápili hladem.

A když náš kluk chodil do druhé třídy, zažil jsem třídní schůzky, na kterých jedna maminka pozorovala z okna svého syna, jak pod okny školy vozí v kočárku mladšího brášku. Do třídy si ho brát nemusela.

Asi si neumíte své chlapy vycvičit.

5 3
možnosti
DT

Spíš chtěla vybuzerovat tu učitelku. Ona je přece hvězda a kdo je víc? Nebo neví, že dítě se nemusí kojit 24 hodin v kuse, kdo ví...

0 0
možnosti
MD

Je, no tak když se to někomu nelíbí ať se nedívá, ne?

Paní Šichtařová, myslím, že si moc děláte z toho, co si lidé myslí. Když to tak cítíte, tak to tak dělejte, ti lidé fakt mají možnost se nekoukat.

Exhibicionismus by byl, kdybyste si stoupla před tabuli, aby to každý pořádně viděl. Ale to asi neděláte.

1 0
možnosti
LK

No,nevím...Za totality,kdy se rodila spousta dětí,jste nikdy nemohli vidět kojící matku ve veřejných prostorách.Byly tehdy naše děti nucené trpět hlady?Já myslím,že je to všechno o vzájemné toleranci.Já osobně, bych se styděla kojit na veřejnosti i když to neodsuzuji.

4 1
možnosti
JN

Za totality, kdy se rodila spousta dětí, jsem viděl spoustu matek kojících ve veřejných prostorách. Například na dece na koupališti, ve vlaku v plně obsazeném kupé, na lavičce v parku...

Asi jste do takových míst nechodila.

3 0
možnosti
JK

A co takhle sem přihodit pár fotek, ať můžeme zhodnotit, zda je to pobuřující či nikoliv?;-)

Né vážně. Článek mi připomněl takový ten jeden klasicky, kdy paní kojí ve vlaku a dítku se do toho nějak nechce. A maminka konejšivě povídá, koukej papat, nebo to dám támhle tom u pánovi naproti. A toto přemlouvání nějakou dobu trvá až to pán na proti nevydrží a vykřikne.

Tak si to paní koukejte rozmyslet, já kvůli vám přejel už dvě stanice;-D

16 0
možnosti
MV

Jenže ono to není ani tak vtipné, jako výstižné a vlastně to není vůbec k smíchu, ale spíš k zamyšlení, od kterého paní Šichtářová "abstrahuje".

0 0
možnosti
ID

A ja si myslela, ze to bude clanek o vystrihu pani Cvancarove...

2 0
možnosti
Foto

Inu, kdo by neodolal a tak i já si vyhledal tuhle fotečku a uviděl: krásnou ženu s pěknými prsy a hezkým miminkem. R^

1 0
možnosti
PH

Přiznejme si, že prostor pro zlepšení tam je. Např. kompozice by se dala vylepšit:-).

0 0
možnosti
PB

P27a73v31e53l 31B39í37n71a

3. 7. 2017 0:54

U nás je to ještě v pohodě, tady jsou lidi celkem tolerantní a selskému rozumu zatím naklonění... Zkuste si to v USA...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS