Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M75a66r91e52k 72Š81o61r64f

8. 7. 2017 21:58

Sice dostanu minusy, ale je mi to jedno, v poslední době se to kolem mě emancipovanými matkami jen hemží a mám potřebu sdělit svůj názor. Stejně jako není normální na veřejnosti kálet nebo souložit, tak se na veřejnosti nekojí (a už vůbec nechápu potřebu toto fotit a sdílet), patří to jaksi k základům etikety. Tj. dělejte si co chcete, jezte třeba rukama a smrkejte si na zem, ale nedivte se, že to ještě někomu může připadat nechutné a absolutně nechápu Vaši potřebu toto chování obhajovat. Pro mě jste chováním někde na úrovni opic, co dostali mobil.

7 11
možnosti
KP

A co teprve takový pravopis. Ten dokonce patří k základům vzdělání...

7 6
možnosti
RJ

Není problém v tom, že maminy kojí na veřejnosti. Ale je problém ve Vás, že si fotku pověsíte na nějakou sociální síť. A možná víc ve vašem manželovi, který se rád podělí o Vaši intimitu.

10 0
možnosti
ŠH

mě to nevadí-ženy se mě líbí-ale zamýšlím se,zda není vhodnější být někde bokem,kde nikdo neruší-vidím v tom jen boj přihlouplých sebestředných feministek,nic vícRv

2 3
možnosti
MD

Dobrý den, na váš úžasný příspěvek jsem musela reagovat vlastní vzpomínkou. Ani po desetiletí se nic nezměnilo: https://vyzobanaslunecnice.blogspot.cz/2017/07/asi-se-nekde-stala-chyba-pratele.html Díky. Hezký den.

0 0
možnosti
JK

Je paradoxné, že kresťanom (medzi ktorých sa rátam aj ja), ktorí sú ostatnými považovaní za prudérnych, takýto výjav absolútne nevadí. Práve naopak - je to jeden z najkrajších obrázkov, aký život môže poskytnúť. Nevidím v tom žiadny náznak erotiky.

Keď som bol na návšteve u viacerých známych, ktoré kojili, tak tiež pri kojení povedali, že nech nikam nejdem.

Chápem to aj z ženského hľadiska. Matka je hrdá, že 1.dokázala na svet priviesť dieťa a 2.že mu dokáže poskytnúť tú najlepšiu stravu a nápoj. Ani jedno, ani druhé nie je samozrejmosť - z môjho pohľadu je to Boží dar.

5 1
možnosti

Byl jsem na pouti na mši. Byla tam drobná maminka a kolem ní snad sedm dětí a jedno v náručí. Možná ty děti ani neměly tatínky, jen ploditele. Šel jsem si při mši prohlédnout bohoslužebný prostor než se setmí. Ona si tam sedla během mše v ústraní na oltářní schod a prostě kojila to nejmenší dítě. Věnovala se Božímu posvátnému úkolu. A mne jen tak napadlo, jestli ta prostá ženská není Bohu blíž než všichni ti věřící, co bedlivě sledovali mši, co žijí spořádaně a mají jistě lepší ekonomické zázemí než ta chudá holka s dětmi...

:-)

7 0
možnosti
PM

Jestli někomu vadí kojení mimina na veřejnosti, tak už bude zřejmě dostatečně sluníčkově osvícený a připravený na imigrační vlnu a pozdější chalifát, kde jsou ženy stavěny do role hovězí slečny z pastvin bez práv a zahaleny jakýmsi černým ubrusem s dírami pro oči.

Važme si toho, že tady ještě ženy můžou kojit děti i na veřejnosti. Někteří z lidí ani netuší, jak je to momentálně obrovská výsada a svoboda.

15 6
možnosti
ŠH

komu by to asi vadili-ale jsou jisté normy....to vám ale nic neříka-nejsme telata z afrikyRv

0 1
možnosti
KK

K59a93r11e94l 68K60u54b41a

5. 7. 2017 12:27

Kojit se musí když to dítě potřebuje. ale vystavovat fotky na internetu je hloupé.

31 0
možnosti
OK

Mne to nijak nepohoršuje. Komu to vadí, ať odvrátí zrak.

Ti a ty, kterým to vadí, mají problém ve výchově nebo problém sami se sebou. To by na veřejnosti mohlo být zakázáno i smrkat nebo kašlat.

Možná to má nějakou souvislost s nastavením společnosti, která obecně na děti a jejich matky příliš nemyslí a ani jim nepřeje.

11 0
možnosti
Foto

Dobrou noc, prsou moc.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS