Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J28o81s92e49f 56F83e57r90d42a

9. 10. 2021 11:46

Paní Šichtařová, děkuji Vám a panu primáři za tento článek. Vyžaduje to notnou dávku odvahy, když se člověk rozhodne jít proti oficiální masáži mainstreamu. Potvrzují to, bohužel,

příspěvky v komentářích pod článkem, jak moc jste ťala do živého. Zjistil jsem, že nejsem ve svém názoru osamocený...

1 1
možnosti
PN

Docela by mne zajímalo, co by autorka psala, kdyby žila a mohla psát v době epidemie pravého moru v polovině 14-tého století, když vymřela třetina až polovina Evropské populace.

Před půldruha rokem nikdo nevěděl, kam se to zvrtne a jak virus zmutuje. A to u nás byly opatření pouhý čajíček proti východní Asii, nejenom Číně ale i Vietnamu nebo Austrálii.

Jasně, všichni jsou idioti jenom Šichtařová letadlo.

2 3
možnosti
JK

"Pravá chřipka tak probíhala bez rozpoznání."

Věřte si čemu chcete, ale Pravou Chřipku byste jen tak nepřechodila.

3 0
možnosti
Foto

Ovšem přechozená chřipka zanechává následky. Takže - přechodila. ;-D

1 3
možnosti
MB

Já to říkám pořád. Stát nám nasadil roušky, snažil se nás zavřít doma, tím částečně nebo i úplně znemožnil našemu, vulgárně řečeno, internímu antiviru aktualizovat se.

Kdyby bůh / příroda chtěl, abychom měli membránovou ochranu dýchacích cest, nějaká forma roušky by nám dávno narostla. Místo roušky máme imunitní systém.

4 1
možnosti
Foto

J18a36n 56Š28i64k

6. 10. 2021 9:08

Je nám to líto, nezlehčujeme to...Jinými slovy říkáte, zemřeli by stejně, protože byli staršího věku nebo nemocní. To je jistě pravda, on totiž jednou zemře každý člověk. To, oč tu běží je však to, že zesnulým Covid život zkrátil. Někomu o měsíce, jinému o rok a dalšímu o několik let. To je věc zcela zásadní. Odešel někdo, komu bylo 75 let, ale v rodinném kruhu se mohl dožít 80. Těch pět let rodině chybět bude. Tedy hlavně v té, kde se všechno nepřepočítává jenom na peníze. Argumentovat horkem je poněkud hloupé. Horku šíření nezabráníte, šíření virové nákazy můžete zmírnit. Nesouhlasím s Vámi ani dnes. Hezký den

4 11
možnosti
Foto

To je jen jeden z úhlů pohledu. Tím, že do zdravotní péče vláda hodila vidle, došlo mj. k zastavení primární péče (většina lékařů ordinovala po telefonu) a došlo k zastavení speciální léčby a prevence. Takže tady naříkáte pro lidi, kteří zemřeli v 75 a nedožili se 80 (jj, taky je mi to líto), ale neříkáte, že zemřeli lidé 20-30-40-50letí... a také se nedožili 80. Stát vyměnil životy jedněch lidí za životy jiných lidí. A ještě vymění - další zemřou na zanedbané nemoci, rakoviny a nádory a další, a na nemoci, které "projdou" přes sníženou imunitu. Ani na Covid, ani s Covidem - ale jako následek Covidové hysterie.

11 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,08
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články