Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Snad že nás dnes pálí dobré bydlo, vymýšlíme si pseudoproblémy" ... to je vcelku přesné, bohužel druhá půlka věty a celý článek svědčí i o tom, že platí i pro vás. Jinak chlapy postřílet - neboť ... Sexmise;-D8-o;-DOmg.

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
JL

Byla bych pro ženské kupé, ale v tom případě musí vzniknout také čistě mužské kupé. A proč jen kupé, proč ne celý vagón? A když už jsme v tom separování, často se staří lidé bojí mladých, tak zařídit bezpečná místa pro občany 70+. A co děti - mají si kde hrát? Vagón pro děti! Vždyť to není nereálné, co vidím jezdit vlaky na Ostravu, tak se ani nedivím, když se v nich někdo bojí. Vypadají jako vlaky duchů, v průměru tak 3 cestující na jeden vůz.

2 0
možnosti
PN

Vlaky duchů na Ostravu odkud? Možná tak z letiště Mošnov. :-)

2 0
možnosti
JK

Já jsem gentleman a sebevědomý muž, mně to nevadí, mám ženy rád, klidné samostatné kupé jim přeju, ať si ho užijou, a ohrožen se tím vůbec necítím. Howgh.

4 0
možnosti
JK

Mně to také nevadí. Jen mne zaráží, že to prosazují zpravidla ty samé, co vykřikují cosi o rovnoprávnosti.

7 1
možnosti
ZA

Šest sesadel ve vlaku, ze kterých je možno vyhodit chlapa, aby si tam mohly sednout ženy a tolik povyku kolem toho. Že se vzekají mužii, že si zrovna tam nemohou sednout, protože zrovna sedadlo v dámském kupé je to jediné a nejlepší ze stovky sedadel v celém vlaku, to bych ještě chápala. Ale že se bude i žena vztekat, že by si snad omylem mohla sednout do kupé, kde nesedí žádný muž, to je opravdu absurdní. Nemusíte hřadovat, dobrá ženo, můžete klidně stát v uličce na jedné noze a ještě ne na své a sedadlo přenechat nějaké jiné ženě, která bude ráda, že si sedne. Ještě byste si mohla stěžovat, že v moderních domech je na dámských záchodech dvojnásobek záchodových mís oproti pánským záchodkům a my jsme tím ochuzeny o půlhodinové fronty. A proč vlastně oddělené záchody nezrušit úplně, že? Kdo dneska potřebuje soukromí...

4 5
možnosti
PN

Tak stovky míst a nebo stání v uličce na jedné noze? Máte v tom trochu hokej. :-)

0 0
možnosti
MS

Začíná to odděleným prostorem ve vlaku, následně sedadly v autobuse jen pro ženy a bude to končit povinnými kvótami pro ženy v armádě.

5 2
možnosti
PJ

Pokud mě někdo zavře do špajzu, kde bude i pivo, tak proč ne.

Stejně mě hned pustí, abych všechno nesnědl.

A snad si u nás dokáže uchránit i společná kupé. Jen by ženy měly mít právo chlapovi co má hodně blbý řeči, hned na místě mu jednu vypálit.

1 0
možnosti
KK

No jo, jenže to by musely mít ty ženy záruku, že toho chlapa tím vlepením nerozlítí a nevyprovokují k něčemu horšímu. Jako já nejsem proti soužití mužů a žen ve společnosti pospolu ;-) a taky věřím, že většina mužů jsou stále ještě slušní a vychovaní. Ale bohužel jsou i tací, kterým není od věci se vyhnout. A protože ženy jsou od přírody slabší, mají tak malou šanci se případnému mužskému agresorovi ubránit. Proto když někdo přijde s návrhem, jak ženám nabídnou pocit možnosti většího bezpečí, vadí mi, že to hned někdo shazuje jako diskriminaci.

3 0
možnosti
IB

I80v50a67n 37B80e13n49d11a

26. 3. 2018 17:57

Neměl by se také řešit problém z medicinského hlediska ?

Jestliže někdo trpí neodůvodněnými obavami z druhých lidí, které mu brání v běžných životních aktivitách, neměl by to v první řadě řešit s psychologem nebo psychiatrem ?

Neměla by se skutečná pomoc takto postiženým ubírat touto cestou ?

( Všimněte si, že jsem nikde nepoužil slovo žena. Deprese, úzkostné stavy, stres, strach z budoucnosti, ... a taky předsudky ... mohou postihnout kohokoli )

4 0
možnosti
KU

K28a26r61e36l 32U34r46b93a56n

26. 3. 2018 16:42

Rozumný názor. Bílý heterosexuál je momentálně nejvíce diskriminovaný jedinec v západním světě.

5 3
možnosti
PN

P90e19t73r 88N91e75d78o98m96a

26. 3. 2018 16:32

Pokud bude chtit uchyl znasilnit zenu ve vlaku, tak oddelene kupe ho urcite nezastavi. Kdyz bude vlak prazdny a v kupe pro zeny jedna zena, zachova se stejne, jako kdyby to bylo obycejne kupe. Na druhou stranu, spousta muzu zeny ocumuje, staci v lete jit na ulici tesne za mladou zenou. To jsem ziral, nebyl jediny chlap, ktery by nekoukal na poprsi, telo a ve finale do obliceje. Ale delavam to taky, jen jsem nevedel, ze to delaji i vsichni ostatni. Takze v tomto ohledu davaji oddelena kupe jisty smysl. Ale v praxi je to jen takovy psouk v parku. Aby to melo smysl, musely by byt oddelene cele vagony, aby se tam vesel nejaky rozumny pocet zen a v tom pripade by to mohlo fungovat i jako prevence pred znasilnenim, protoze i v poloprazdnem vlaku by se naslo dost zen, aby se navzajem chranily jen svou zkoncentrovanou pritomnosti v jenom vagonu. A bylo by to i prijemnejsi napr. pro matky, ktere koji ci prebaluji. Takze za me udelat cely vagon napr. za lokomotivou pouze pro zeny a mozna i uzamceny pro pristup ze zbytku vlaku.

1 4
možnosti
PN

P83e78t85r 64N56e55d59o86m41a

26. 3. 2018 16:36

A urcite by to ocenili i rodice ne/zletilych divek, ktere dojizdeji napr. vlakem do skoly, kdyby jejich dcery mohly cestovat a byt vice v bezpeci v damskych vagonech.

3 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,04
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články