Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ty tornáda, kroupy, sucha a naopak povodně( vedra až budou lidi padat jak hrušky) a co teprve tropické nemoci, to bude v pořádku?

2 1
možnosti
BJ

Pane Smolíku,

za změnu klimatu nemohou lidé, na to jsme příliš malí.

Za všechny klimatické změny (doby ledové, doby bez ledu apod.) po dobu trvání zeměkoule mohlo jen řada vlivů mimo konání člověka (taky ještě žádný nebyl). Za změny klimatu může kromě jiného: sluneční cykly, sklon zemské osy a rotace země, sopky, pohyb kontinentů a mnoho dalších vlivů i ve své kombinaci atd. Nesmíme si myslet, že my jsme středem vesmíru.

0 0
možnosti
JP

Tak raději karbonizace a pořádný boom...Už se těším, až k nám opět začnou jezdit bledé a kašlající děti na školu v přírodě.

2 1
možnosti
JS

Už ani psát neumí....

1 3
možnosti
JK

Já vás důrazně upozorňují, že tato další osmistá sedmdesátá pátá předpověď globálního ekonomického kolapsu se prostě naplní

6 2
možnosti
LK

Gratuluji k objevu Ameriky. Podíval jsem se zpátky do blogů autorky a její předpovědi se naplňují i když ne vždy přesně v čase, který odhadla. Něco dříve, něco později, ale to nic nemění na tom, že se to stalo.

7 3
možnosti
Foto

Deklarbonizace, destriktivní - autorka chvátala do práce.

1 1
možnosti
ZZ

Když EK poručí, stane se naše vláda papežštější než sám papež a ukáže celé EU jak má bezbřehá poslušnost vypadat v praxi.

7 3
možnosti
PS

Ano EU se chová jako nesvéprávný hlupák. Lidé musí konečně pochopit že v EU(Bruselu) nesedí elita. Je to skládka nepotřebných politiků. Tam se sešlo to nejhorší ze všech členských zemí. No a pak už se dá snadno pochopit proč nechápou dopady svého chování. I jednoduché věci jako: odstavíš jaderné elektrárny zdražíš emisní povolenky zavřeš uhelné elektrárny(tedy snížíš výrobu elektrické energie) protlačíš elektromobilitu a tepelná čerpadla (zvýšíš poptávku po el.energii) = nedostatek energie a následné zvedání cen energie.

Naprosto jednoduchý příklad který pochopí každý s IQ nad 60. Ale ne v Bruselu tam to nechápou dojde jim to až když je pozdě. Stejné je to s migrací teprve až když se to hroutí tak hlupáci pochopí a při tom se stačilo jen podívat do Švédska. Ale ne hlupák si prostě na tu rozžhavenou plotnu musí sáhnout nemá kapacitu aby se poučil.

13 2
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články