Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za oponenturu to nestojí, je to nesmyslný blábol.

0 2
možnosti
VS

Threads je jenom dalsi varianta marxistickeho, cenzurovaneho kdysiTwitteru jeste pred tim nez ho koupil Musk. Na tuhle Zuckerbergovu vabnicku se opet chytnou pouze woke soudruzi a dalsi totalitni exemplare.

0 0
možnosti
JK

J80a42n 25K62u97l77í42s60e24k

20. 7. 2023 19:30

Twitter zavedl ověřování uživatelů z důvodu, že mnoho uživatelů za minulé éry Twitteru nebylo z masa a kostí, ale jednalo se o umělé účty vytvořené umělou inteligencí nebo jinak řečeno boty (ne české "boty", které se nosí na nohou, ale z angličtiny ze slova "bot", což je odvozenina ze slova "robot", čemuž už i v české kotlině lidé rozumí). Ty "boty" jsou totiž problém, protože díky zvyšující se rychlosti a kapacity počítačů jsou schopny diskutovat pomocí umělé inteligence téměř jako člověk z masa a kostí a tudíž je stále těžší je rozpoznat. A to byl jeden z důvodů, proč z počátku se Elon Musk zdráhal Twitter odkoupit, protože začalo být více než patrné, že velká část twitterových účtů nejsou reprezentovány lidmi z masa a kostí, ale jsou to právě ty "boty" a jednalo se tudíž o falešné účty. A ještě když k tomu přidáme levičácký aktivismus technologických magnátů a desítky milionů umělých účtů na sociálních sítích, které pomáhají nejen vydělávat peníze, ale i přesvědčovat veřejnost o "pokrokovosti" myšlenek a politiky dnešní Strany a vlády, tak je jasné, že si lidstvo zadělává na pěkný průšvih, mírně řečeno, že ano. Paní Markéta by si měla poslechnout interview s Elonem Muskem na toto téma: https://www.youtube.com/watch?v=zaB_20bkoA4&ab_channel=SmartSense

7 1
možnosti
ZZ

Ono je celkem jedno, kdo tyto účty spravuje jestli UI, nebo člověk. I té UI musí někdo nakukat o čem a jak má psát. Když náhodou narazím na mnohé názory lidí, které tam dávají, tak si také kolikrát říkám, že by bylo lepší, aby se tam už nikdy raději neprezentovali.

Proto se raději držím od těchto sociálních sítí dál, aby nebyl rozladěn z toho, na co tam náhodou narazím.

Nicméně toto není náš největší problém.

0 1
možnosti
ZZ

Ceny elektrické energie a příliv arabských i černošských migrantů, kteří nechtějí pracovat a začlenit se, nesmyslná nařízení EU - typu EURO 7, přerozdělování migrantů, LGBT ............ jsou začátkem konce prosperity.

14 0
možnosti
Foto

Celé je to žvást... Twitter ani jiná sociální síť není žádná technologická vychytávka. Regulace ohledně ochrany soukromí je dle autorky špatně?

Co se nedostupnosti léků týče. Ví autorka, že na trhu chybí hlavně léky dávno ověřené a registrované? V tom totiž vůbec problém není a opatrnost při registraci léků je na místě (v USA bylo již dost problémů se schválenými léky).

Problém s nedostupností léků je hlavně díky socialistické snaze stanovit stropy na ceny léčiv - když budu mít produkt, tak ho také vyvezu tam, kde mi dají víc...

5 3
možnosti
JV

J58a48n 25V32ě75r13n92ý

20. 7. 2023 13:45

Akorát jsem teda pořád nepochopil jednu věc. Když nebude cenový strop a já vás přeplatím a koupím si lék a vy ne, tak je to sice možná tržní, ale nevím jak to řeší nedostatek léku.

2 1
možnosti
Foto

Chápu to správně, že když majitel firmy zadá programátorovi úkol na 20 minut (když do toho počítám kafe a cigárko), aby vypnul regionální restrikce pro Evropu u nějaké tlachárny, stane se tím Evropa technologicky vyspělejší? To je vtip?

Obchodní model a technologická vyspělost jsou podle mně dvě rozdílné věci. Evropská legislativa svazuje evropské firmy po obchodní stránce. Auto splňující všechny ty normy a kvóty bude zřejmě technologicky vyspělejší než auto, které kvůli kouřové cloně není vidět. A řekl bych, že firma, která dokáže vyvinout a vyrobit to drahé auto, by po technologické stránce zvládla i ten levný šunt.

1 3
možnosti
JV

J50a30n 28V11ě97r91n61ý

20. 7. 2023 11:22

Raděj bych se vůbec neptal místních co považují za bohatství a technologickou vyspělost.

Rozvoj nových technologií a budování technologicky pokročilé infrastruktury nás jednoznačně zničí, protože Pepík co nikdy neopustil svoji Horní Dolní, si to nemůže dovolit z minimální mzdy co dostává v místní 150 let staré, technologicky kompletně zaostalé výrobně.

0 0
možnosti
JS

Zajímavé závěry o konci Evropy z toho, že Threads se nechtěl popasovat s evropskými směrnicemy pro ochranu dat uplně se těším na raketový vzestup doposud “chudé” Afriky v důsledku dostupnosti Threads, že tohle nikoho za ta léta zahranicni pomoci nenapadlo?

6 0
možnosti
AJ

Paní účetní. Pište o tom o čem něco víte.

6 10
možnosti
Foto

Dominance nějakého národa či oblasti má odedávna stejný průběh : nástup , vrchol , sestup. Od starých Aztéků přes Egypt ....až po třeba dominanci Anglie jako námořní velmoci v minulých století.

Stejně tak se opakuje migrace z chudých oblastí do bohatších , sinusoida vystihuje ochlazování či oteplování planety , války byly , jsou a budou....

Bojovat proti tomu jest marné a zbytečné. Lepší je zajít na pivo , k vodě nebo na výlet - dle naturelu.

4 0
možnosti
ZZ

Tak ať si to Ukrajinci vyřídí s Rusákama sami a nezatahují do svých sporů celý svět !

0 1
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články