Diskuse

Strčte si MDŽ

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M22i65l52a10n 97N72e60t60r11h

16. 3. 2023 10:53

To se Vám hodně nepovedlo, navíc si pletete fašismus s nacismem.

0 0
možnosti

Paní Šichtařová, většinou čtu Vaše příspěvky docela s respektem. Mají obvykle hlavu a patu. Tentokrát jste ale vedle. Jestli Vám MDŽ nic neříká, tak si tohoto svátku prostě nevšímejte. Já přesto, jestli dovolíte, patřím mezi ty muže, kteří své ženě kytičku v tento den vždy přinesou rádi.

4 1
možnosti

Neuznávám MDŽ, komunisté jej zneužili ... Na Den matek si uctím všechny matky z rodiny kyticí růží 😉

1 0
možnosti
Foto

Keď čítam tie komentáre, vidím koľko ľudí ju buď nepochopilo, alebo pochopiť nechce.

Aj s dcérou sme sa rozprávali o tom, aký má tento sviatok význam, keď narodiť sa ako žena nie je nijaká zásluha. Prečo teda nemáme aj deň mužov? To už skôr ten deň matiek, lebo také ženy niečo, za či zaslúžia úctu, urobili.

2 2
možnosti
Foto

Mezinárodní den mužů se slaví 19. listopadu.

2 0
možnosti

Paní Šichtařová zde hrubě téma MDŽ zmanipulovala. Jakákoli záminka, i když komunisty zdevastovaná (s historickou návazností na dělnické tradice) na povadlé karafiáty a darované utěrky, kdy poté muži měli další záminku k bezuzdné pijatici, je přece dobrá k tomu, abychom si uvědomili, že bez žen a hlavně matek (mnohonásobných jako i v případě paní Šichtařové) není naše společnost hodna pokračování. Ještě více to vnímáme na demografické krizi se stále horší schopností financovat důchody bez dostatku dětí. Úcta k ženám jako dárkyním života se v kombinaci s jejich pracovitostí, spolehlivostí a pragmatičností musí kdykoli to je možné spojit s vyjádřením úcty a lásky. Ať jde o den žen nebo matek či sv. Valentýna, je dobré to nám mužům vždy znovu a znovu připomínat. Marketingový aspekt je přece vedlejší.

Tak se mi nějak zdá, že článek paní Šichtařové míří spíše na adresu jejího bývalého manžela jako utvrzení, že ona to bez něj zvládne. Asi ano. Ale prototyp ženy, která chce poslat mužské spermie maximálně poštou a pak už od něj nic nepotřebuje, nechtějme. Ti mamánkové v rolí slabošských mužů jako výsledku jednostranné mateřské péče totiž naši křesťansko-židovskou civilizaci jedině pohřbí. Všichni obdivují gorilího alfa samce Richarda v pražské ZOO. Zmatení rolí v emancipované lidské (západní) společnosti nás vede do velkého průšvihu.

1 2
možnosti

Ještě poznámku: Československo dalo plné volební právo svým ženám v roce 1920. Nejstarší evropská demokracie Švýcarsko na federální úrovni umožnila ženám volit teprve v roce 1971 a v Lichtenštejnsku se ženy mohly poprvé zúčastnit parlamentních voleb až v roce 1984.

1 0
možnosti

Šichtařová se svojí typickou vůlí vyjadřovat se ke kdečemu se teda dnes projevila. Kdybych vedle sebe postavil milion ženských z českých luhů a hájů, tak bude mezi nimi ona vyčnívat nejspíš aspoň o tři hlavy svojí nenávistí ke svátku žen. Ten svátek není a nebyl komunistický, byl pouze jako mnoho jiných věcí komunisty využit a zneužit. A prohlásit takovou idiocii, že jakýkoli kolektivismus je zlo, to už chce náturu. Byl jsem za svého života v mnoha kolektivech. Ať už to byla parta trempů během dospívání a studia, kapela, se kterou jsme zažili krásná léta, nebo parta z výšky, se kterou se scházíme několik desetiletí a je nám spolu dobře. Ani se nepovyšujeme, ani neponižujeme. Tentokrát, paní Šichtařová, opravdu palec dolů.Rv

4 4
možnosti
Foto

J58a41n 50H37i16n56k

9. 3. 2023 8:11

Já s manželkou MDŽ taky moc nežereme, i když dobře pamatujeme komunisty. Valentýna už vůbec ne. Ale pro nás je vítaná každá příležitost udělat si svátek a zajít do lepší restaurace na dlabanec. Nikdy mě nenapadlo, že může někdo MDŽ tak nenávidět, že z toho nějakému chlapovi udělá problém. Ještě k tomu Vy, paní Šichtařová, o které jsem si myslel, že máte normální rodinu a dá se s Vámi žít.

3 0
možnosti

Já se ani tak nedivím. Kdysi ve fabrice dostaly ženské jednu gerberu, nějaký aušusový ručník a pak se chlapi šli ožrat. Není lepší si udělat s manželkou "MDŽ", když se to hodí vám ?

2 0
možnosti

P90e51t79r 61R68e97z20e85k

9. 3. 2023 7:39

Celé to šlo napsat i kratší:

Jediná správná cesta je egoismus. Mít rád jen sám sebe. Všechno ostatní je zlo a hnus.

Jestli máte problém s tím, že se někdo snaží vyjádřit podporu nějaké skupině lidí, tak to musíte mít smutný život.

A ten muž pravděpodobně chtěl vyjádřit podporu ženám, protože to prostě mají těžší a protože jsou krásnější a diskriminované a podporu si zaslouží.

4 1
možnosti

A to musel čekat na MDŽ ?

1 0
možnosti

Kristova noho! Z ekonomky se vyklubala feministka! Vomejte mě prosím. :-P

3 3
možnosti
Foto

J86a29n 86H22i91n69k

9. 3. 2023 8:12

Vomejvej si přirození vlažnou vodou.

2 1
možnosti

Hm, lidi jsoi tvorové společenští. A proto tíhnou k životu ve skupinách a ke kolektivismu. Který je dobrý, pokud se nějak nepřežene.

I paní Šichrtařová je ve skutečnosti kolektivistická, tam ,kde žije, kde pracuje atd, opírá se o lidi horší a níže než je ona i o lidi, kteří jsou jí rovní. A jedině díky těm lidem a jejich práci a u předků i jejich životu je nyní tam, kde je, poměrně respektovaná osobnost slušného významu mezi oněmi 10 milióny občanů České republiky a asi i trochu mimo republiku.

Být paní Śichtařová nekolektivistická, žijící čistě jen ze své práce a snažení, bez práce a snažení jiných lidí, bydlela by dnes v jeskyni, pokud by si ji sama našla nebo v nějaké polozemljance, pokud by si ji sama postavila a byla by odděná v kůžích, pokud by si sama ty zvířata ulovila, třeba utloukla kamenem a ty kůže dokázala vydělat a sešít nebo v pletenině z tráv, kopřiv a sítí, pokud by si ty trávy, kopřivy a sítí dokázala sama najít, sama přijít na to, jak je zpracovat a sama se naučila z nich tu pleteninu uplést...;-D

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS