Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Green Deal je nutnost, uzdravovat bychom se měli z neznalosti, nezodpovědnosti a hlouposti.

0 4
možnosti

Začněte u sebe a probuďte se z aktivistického snu ;)

1 0
možnosti
Foto

J48a64n 68H91i72n17k

9. 2. 2023 16:02

Lidé volí za přirozené vůdce ty nejschopnější. Neřekl bych, že je biologickou potřebou, ale je to sociální potřeba, vyvinutá za tisíce let, protože je to evolučně ověřené, že je to v jejich zájmu. Bohužel ale EU a její vůdci voleni nejsou. Naopak jsou vybírání z poslušných hlupáků. Proto je evoluce smete a já doufám, že nebude potřeba revoluce.

1 0
možnosti
Foto

Lidé potřebují někoho koho by mohli akceptovat jako elitu, tedy někoho, jehož život a úspěch je natolik fascinuje, že k němu vzhlíží jako k vzoru lidského chování. Je zapotřebí pochopit, že péče a ochrana ekonomiky založené na směně a soukromém majetku vyžaduje jako svůj sociologický předpoklad existenci a dobrovolné uznání ‚přirozené elity‘ – nobilitas naturalis. Tyto elity nebudou získávat zdroje jako státy, tj. loupeží, ale klasickou dobrovolnou směnou.

0 0
možnosti

Jak dlouho bude trvat, než se uzdravíme z Green Dealu?

30 - 40 let! A víte proč? Lidem se v minulém století trvalo uzdravit se z rudého komunistického socialismu cca 70 let. 1917 - 1989.

Dnes je další století, jsme o polovinu chytřejší, tak to bude trvat polovinu let.;-D;-D

0 0
možnosti

Škoda, že nemůžu tu karmu dát aspoň 10x perfektní článek R^

8 0
možnosti

perpetuum mobile nemůže fungovat, i když ho budete zkoušet po tisící, ani sociální inženýring a kolektivismus nebude nikdy fungovat, jedno kolikrát ho vyzkoušíte.

Albert Einstein řekl: Jen hlupák dělá stále stejné chyby a přitom očekává jiné výsledky.;-D tak je to s tím náboženským grýndýlem.

11 0
možnosti

M39a38r38c31e55l 41S12u14p

9. 2. 2023 10:05

Skvěle napsáno ! Greendeal se dá dnes zjednodušeně přirovnat k císařovým novým šatům. Drtivá většina naprosto jasně vidí, že král je nahý a jak podržtaškové kolem císaře císařovy nové šaty falešně vychvalují.

Ono ještě trochu šlo chápat, že když jsme měli od rusa plyn za hubičku, tak jsme si v tomto směru trochu zablbli a ledacos se dalo falešně překroutit. Nyní však když domeček z karet spadnul, tak nějak je k nepochopení ta absurdní zaťatost našich vůdců, kteří ve jménu boje proti GO, ženou všechny proti zdi ještě rychleji než dříve.

7 0
možnosti

Rozdíl ovšem mezi bývalým socialismem a současnými cíli sociálního inženýrství

je v tomu, že myšlenkám komunismu věřili 2-3% obyvatel a ostatní v systému pouze žili, mysleli si oněm své a přizpůsobili se mu tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. V dnešní době bohužel prosazovaným sociálním nesmyslů věří a propaguje je podstatně silnější procento zejména mladých občanů, zblblých současným školstvím, neziskovkami a dokonce i vládnoucími politickými stranami. Komunistický nesmysl vydržel 40 let, tento bohužel vydrží až do úplného zániku civilizace, tak jak ji známe.

5 0
možnosti

green deal ale neni o socialismu, ale o tom, aby lidstvo prezilo konzumni kapitalismus

2 10
možnosti

Ano green deal je nesmysl, snazi se napasovat napravu nasledku na jejich pricinu, tedy na spotrebni ekonomiku zalozenou na ocekavani rustu

0 0
možnosti

tj. green je ok, ale to deal hapruje

0 0
možnosti

J66i48ř64í 59P10a47u37l

9. 2. 2023 8:47

My se z nemoci Green Deal neuzdravime, my na ni zahyneme. Bruselsti inovatori ze svych predstav neprocitli a ani neprocitnou, oni totiz za zadnou cenu nechteji procitnout. To je neco podobneho, jako byste cely zivot tvrdili a byli presvedceni, ze Zeme je placata a na konci zivota by vam nekdo dokazal, ze je kulata. Vsechno by se vam zhroutilo.

3 0
možnosti
Foto

Je to o nastavení a o tom, kdo přijde o prachy z ropy či uhlí...

1 1
možnosti

Nebo kdo na tom vydělá, když zavrhneme ropu a uhlí a místo toho zvolíme jiný zdroj energie.

;-(

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS