Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J41a58n 10R85á83ž

24. 2. 2021 15:20

Jsem zvědav jak tento průšvih vyřeší další generace, která je zaměřena na individualismus a má zcela jiné myšlení, než my. Dnešni generace "Z" nemá zájem pomáhat ani nikomu z širší rodiny a na nějakou solidaritu mezi národy kašlou, protože to nezapadá do jejich vzorce myšlení. Nebo si snad myslíte, že dnes sedmáctiletý Francouz nebo Holanďan bude chtít snižovat svoji životní úroveň proto, aby měli stejnou životní úroveň Řekové nebo Portugalci? Pochybuji!

0 0
možnosti
ZZ

Solidaritu státy už vymoct nedokážou.

Začnou se proto pro poslušné státy odepisovat dluhy u

European Central Bank.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

EU je dobrovolným sdružením některých více či méně demokratických evropských států, které mají více či méně charakter států právních. Mám pocit, že instituce EU činí aktuálně pravý opak toho, co uvádíte, snaží se dohlížet na jednotné právní principy. Bohužel díky velmi liberálním pravidlům se to třeba v případě Polska, Maďarska, ale i ČR (s ohledem na naše oligarchy) příliš nedaří.

6 4
možnosti
VD

Je to plnohodnotná mocenská válka o ovládnutí Evropy, jen se ještě nepoužívají tradiční vojenské prostředky.

Že se jí účastníme a jsme také jejím objektem, za to může naše politická reprezentace, ne jen Babiš, ale i kolaborantská opozice pracující pro zahraniční zájmy - prodali nás.

-----------

Pomoc a pomoc je rozdíl.

"Pomoc", za kterou se upíšeme ďáblu, peklu, je jen dobře promyšlený účelový kalkul hodný opovržení, včetně těch, kteří se o to přičinili a pod to podepsali - je to vlastizrada.

:-)

12 1
možnosti
Foto

Jako že Evropa ovládne sama sebe?

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, žeuvedené mechanismy porušují pravidla. Proč se tedy členské státy hromadně nebouří? Proč příslušná grémia netlačí na odvolání Evropské komise? Proč poslanci, právního státu dbající (a jistě jich je v evropském parlamentu hodně) nepodnikají příslušné kroky? Co proti tomu udělal náš právní stát? proč se proti tomu nepostavila V4?

Pokud je zločin širokými vrstvami obyvatelstva/voličstva schvalován, přestává být zločinem.

2 1
možnosti
Foto

Vy jako volič tohle každodenně sledujete a chápete? Já se přiznám bez mučení, že ani nesleduji ani nechápu. A u politiků, zvláště těch zaměstnaných ve strukturách EU je to asi takhle: EU je systémově korumpuje jejich nehoráznými platy, kterých by nikde jinde nedosáhli. Opravdu není na světě instituce, která by dávala tolik chleba za tak málo muziky na kvalitu už vůbec nehledě.

Takže těmto lidem je dokonale jedno, co bude, jediné jejich přání je, aby zrovna jim to vydrželo co nejdéle. Po nás potopa a já si vydělám takový ranec, že to nějak ustojím, i kdyby přišlo cokoliv.

14 1
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,41
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články