Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No článek na mne působil dojmem, že paní Šichtařovou svět mírně řečeno irituje, Seskládané bez ladu a skladu z toho vychází, že lidi se dělí na ty, co znají pravdu a na ty, co si nasadili růžové brýle. Na konci neomarxisti a gender jako strůjci nejhoršího zla na planetě. Jo, zdá se, že Donaldovi Trumpovi věřilo podstatně víc lidí, než jsme čekali a teď si svoji deziluzi vybíjí na všem, co jim přijde pod ruku. Uplakanější článek abychom pohledali.

1 0
možnosti
FS

Kučero Kučero. Svět se dělí na lidi, kteří alespoň tuší, jak svět funguje a na ty, co jen přehazují sr--ky ze strany na stranu. Když tomu nerozumíte, tak se alespoň neztrapňujte.

0 0
možnosti
Foto

Rád bych četl něco optimističtějšího, ale to by zase nebyla pravda. Jako vždy R^!

1 0
možnosti
JK

Aneb jak si malinko pohonit, ego...

1 0
možnosti
IJ

I68v43a50n 42J32i98r52e77š

7. 1. 2021 23:28

Máte pravdu, že méně schopní lidé nemají právo zneužívat schopnější a žít z jejich práce, ale v pořádku, morální a lidské není ani Váše evidentní přesvědčení a životní postoj, že schopnější mají právo zotročovat, zneužívat méně schopné a žít z jejich práce, hyenisticky využít jejich slabost, neznalost a hendikep. Jsme lidé a ne supové a hyeny, i když jak tak sleduji mentalitu pravicových lidí...

2 0
možnosti
PS

Scientia est potentia - vědění je moc. Tak to v přírodě chodí, že silnější má navrch. Nyní v době vzdělanosti se položme na otázku, kdo je "silnější"? Pokud se jedná o duchovní oblast, znali v padesátých letech v Německu opravdu silného léčitele. Natolik nebezpečného farmacprůmyslu, že se s ním soudili a ne-vy-hrá-li! A má pokračovatele, viz: https://www.bruno-groening.org/cs

Takže pokud si zachováme zdravý rozum, pevnou vůli a nastoupíme zdravý životní styl, máme oproti ostatním moc s naším tělem cosi udělat. A jít ostatním nevěřícím "Tomášům" příkladem. Nevěřte mi to, ověřte si to.

0 0
možnosti
JH

Líbila se mi věta "kritické množství lidí ve společnosti přestalo používat rozum".

Podobně to je i s volbami. Dnes víc než kritické množství voličů stát neplatí ale je státem placeno. Pak se logicky ti, co stát platí, na to volení a nejlépe i placení vybodnou - ať se to tady pos.re. A jsme tam, kde dnes jsme a volby na tom kvůli výše uvedenému nic nezmění.

3 0
možnosti
TN

Je to cca 4 roky kdy paní Šichtářová popisovala dnešní společnost před úpadkem, tak jako ve starém Římě. K paní autorce cítím respekt, je to erudovaná profesionálka a odbornice. Ale chybí mi vždy nějaké světlo na konci tunelu. Ve článcích mám pocit že vždy zazní jen “A”, odstavec “B” bych ocenil.

1 0
možnosti
PC

Nestačí mi vyjádření +. Ano "B" chybí (jako u snad většiny kritiků čehokoliv). A zjistil jsem, že je bohužel dalším blogerem, kterého nebudu číst. Já vím, že to nikomu nevadí, jen vyjadřuji svůj názor.

0 0
možnosti
PP

Že je velký průšvih jsem si říkal, když jedna - myslím pojišťovna - vybrala v hotovosti své peníze v bance a odvezla je do trezoru - myslím ČNB - než platit záporné úroky či vysoké poplatky - již opět nevím co - bylo levnější si pronajmout trezor a do něj dát hotové peníze.

Problém ale je, že stát nařizuje platby nad 270 tisíc pouze bankovním převodem, nelze tedy vybrat z kapsy 54 bankovek, které se vám vejdou i do peněženky, musíte mít pořád nějaké peníze v bance.

3 0
možnosti
Foto

Vše jede podle dobře promyšleného scénáře...

4 1
možnosti
PS

I ten nejpromyšlenější scénář má trhliny, jimiž tečou a utečou informace. Díky za ně, pravda vždy vyplave na povrch. Zastavit se to nedá - řekl jeden moudrý člověk v Německu, v padesátých letech. Dodnes se o událostech kolem něho neučí, proč asi?. Pokud chcete o něm cosi vědět, mrkněte na video s Jar. Duškem: https://www.youtube.com/watch?v=ME4nt1pO5oE&t=1273s

"Duše K" z 5.1.2020.

0 0
možnosti
MK

Tak jsem se dozvěděl, že když považuju v souladu s velkou většinou vědců a odborníků na ekologii globální oteplování za velký problém a nosím na veřejných místech, kde přicházím do kontaktu s jinými lidmi, roušku, tak jsem vlastně kolektivista, genderista a neomarxista. Paní Šichtařová v tom má prostě jasno a s nálepkováním nemá evidentně žádný problém :-)

3 3
možnosti
JS

Ty, policky, ty ses nejak postizenej nebo co? Proc mas potrebu neustale lezt na blogy pani Sichtarove a sirit ty svoje "moudra"? Porad nechapes, ze ses ve srovani s ni naprosta nula?

Uz je to tvoje trapny podporovani cloveka v tisni. A co jako, komu to cpes?? Ja rocne prispeju na nekolik ruznych projektu docela dost penez, ale nikomu to necpu, proc? Si jako myslis, ze kdyz to takhle trapne ventilujes, ze ses lepsi clovek? Ani ***** A nezapomen zase praskat, to ti jde stejne jako blaboly a minusy, nulo.

2 0
možnosti
JK

Ty, svobodo, nejdřív si rozmysli, jestli jsi kompetentní někoho označovat za nulu. A úplně nejdřív nám řekni, kterou zvláštní školu jsi stihl vystudovat... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,08
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články