Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J25a59n 77D66o66u86š43e78k

27. 10. 2020 15:16

Proč Vaše články neustále straší v TOP je mi záhadou.

2 1
možnosti

Blábol a neodpovídá titulek.

1 1
možnosti

P78e40t19r 88S81k91á40c64e93l

25. 10. 2020 19:32

Z jiného soudku:

Jak nadčasové !!!! Karel Čapek o chřipce... 1. Jakmile poznáte, že vám je tak nějak divně, a jakmile na sobě zjistíte horečku, zůstaňte doma a vlezte do postele, ale hlavně nechoďte mezi lidi a nedýchejte jim pod nos, hekajíce a bědujíce, že máte chřipku. Každý, kdo si svým bližním naříká, že má chřipku, zaslouží jednu do zad, ne proto, že je vůbec protiva, ale proto, že chřipku nebo rýmu roznáší. 2. Když už marodíte, vemte si dobrou knížku a čtěte, abyste aspoň nestonali nadarmo. 3. Posléze neříkejte každé rýmě, kašli, angíně, katarům, bolení hlavy a jiným svízelům, že je to chřipka. Zbytečně jí tím děláte reklamu a ztěžujete život všem hypochondrům, kteří náhodou ještě kašel nebo rýmu nemají a bojí se skoro dýchat, aby nevdechli nějakého toho Pfeifferova bacila nebo jaký neřád. Čím míň se bude o chřipce povídat, tím dřív přejde – už z nedostatku veřejného zájmu. Lidové noviny 29. 1. 1931 Karel Čapek

2 0
možnosti
Foto

Zvláštní je, že paní Šichtařová správně tvrdí, že peníze jsou následkem trhu a ne jeho příčinou, ale pak se podivuje záporným úrokům při půjčce. Takový prapodivně zamotaný keynesiánství přežehlené monetarismem. Pokud je trh funkční, unese i záporné úroky, pokud funkční není, nezachrání ho ani ty kladné.

1 1
možnosti
Foto

"Lidé ztratili ponětí....".

Jaké mají ti nebozí lidé neskonalé štěstí, že vy samojediná (no, možná ještě manžel) jste tomu nepodlehla, zachovala si zdravý (selský) rozum a že teď můžete svými naprosto konkrétními a cílenými radami ten lid nebohý zachraňovat. A nejen, že můžete, vy tak i dobrosrdečně a samaritánsky konáte. Óóó, díky vám, vy jediná zřící a vnímající.

Pravdou ovšem také je, že je to jednoznačně ve váš prospěch, protože kdyby lid prostý a nebohý neztratil ponětí, dávno by se vašim výplodům, místo podpory, vysmál.

2 3
možnosti

Kdybyste si přečetl knihu dua Šichtařová&Pikora, taky byste ponětí neztratil!

1 0
možnosti
Foto

Tak, a vše co jste po desetiletí propagovala se ukázalo jako neúčinné. Spoření na důchod jde do kopru to je jasné. Hloupé recepty renomovaných ekonomů, expertů a Miroslava Kalouska tedy nestojí ani ta zlamanou gresli, to se dalo cekat !!

1 7
možnosti

Když to říká kovaný komouš jako vy, tak to bude mít určitě velkou váhu..... je na čase zkusit ověřenou komouškou strategii, že? ....znárodnit, statečné zavřít/zabít, oplotit hranice a majetky a funkce rozdat nosledům a kamarádům. Rv

3 0
možnosti
Foto

Šichtářová má pravdu, ale diskuse je zcela zbytečná. Pro ni to tady je jenom marketinový kanál.

4 0
možnosti

J44a55n 93Č35e97r90m41á33k

22. 10. 2020 10:32

Co je dnes spravna rada pro normalniho obcana? Jak bychom se meli zachovat, aby dusledky vseho popsaneho pro nas byly minimalni?

1 0
možnosti

To právě píše paní Šichtařová ve své knize!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS