Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je pekna snuska bludu

0 0
možnosti

P28a44v64e97l 54G17n64i40d42a

24. 8. 2020 23:26

Viděl bych to na citát jednoho nejmenovaného vrchního co si močí nohy ve Vřídle.

Zná ho někdo? Viděl ho někdo? - Tak to musí být on!

0 0
možnosti

Připadá mi to jako třetí světová...

0 0
možnosti

Panebože to je zase blábol, hrozná eurozóna, zelená ideologie, předlužený jih Evropy, atd. To známe z vašich blogů už několik let, paní Šichtařová odbornice na cokoliv zase zazářila. Odbornice na ekologii, koronavirus, ekonomii, euro, reality, ceny bytů a pronájmů, politologii, mezilidské vztahy, a hlavně hlavní poradce hnědé trikolóry pana Václava Klause ml., je to jejich stínová ministrině financí... Akorát mi tam chybí to Řecko!!!! několik, let nám tato paní psala o Řecku, že zkrachovalo, právě krachuje, ekonomika v Řecku zkrachovala, všechno zkrachovalo, Řecko má obrovský dluhy, nikdy se z toho nevzpamatuje, prostě odbornice na všechno.,..

2 2
možnosti

No v jedné věci v tomto blogu s p.Šichtářovou nesouhlasím a to že tohle corona šilenství dělá jen evropa,. Nicméně to že jsou jižní státy eurozony předluženy , to je prostě bohužel realita, nikoli výmysl paní Šichtářové, že většina států eurozony dlouhodobě nedodržuje rozpočtová pravidla ke kterým se všichni zavázali, je taky fakt, že Řecko zkrachovalo a podle pravidel eurozony mělo opustit euro, a místo toho je uměle drženo při životě tím že se tisknou eura jak o život a posílaj se do řecka údajně jako půjčka, i když všichni vědí že je to nesmysl. Nebo vy si opravdu myslíte že ŘECKO v poho? Ne není a stát který nemá ani na svuj nezbytný provoz, prostě zkrachoval, a právě toto se bohužel Řecku stalo

1 0
možnosti
Foto

Rozenutý výstřih je sexy. Snad se dočkáme i fotky u bazénu v plavkách.

1 0
možnosti

Dluhová unie započala nedodržením vlastních přijatých pravidel eurozony,když od Nemecka a Francii se nevyžadovala pokuta za nedodržení deficitu.Řecko na základě toho se začalo zadlužovat. záchrana Řecka podnítilo jiné státy se taky zadlužovat I,Es,Fr, Každý stát měl v smlouvě že zodpovída za své dluhy. Machstrich.kritéria se nedodžela kde deficit neměl pŕesáhnout 60% . A co Česko? Bez eura se zadluží půl biliónem to rovno měli říct že se jedná o bianko šek,možná by bylo zadlužení menší. Teď se bude muset deficit dodržet. ;-D.

0 0
možnosti

k prosperitě se prodlužíme. statni dluh je jen cislo a problem statniho dluhu at resi ti po nas.

4 1
možnosti
Foto

Umřel vůbec někdo na AIDS? Nebo všichni jen s HIV v těle.

0 5
možnosti

K nastolování totality se holt používá každý šroubek, který se namane. :-)

6 0
možnosti
Foto

Sleduji Vaše blogy velmi pečlivě. Většinou souhlasím jen zčásti. Tato Vaše úvaha odpovídá zhruba mojí analýze, i když nejsem ekonom. Evropa se potápí, jako Titanic. Ke srážce s ledovcem již došlo, máme málo člunů na záchranu. Velení na můstku mají šílenci, kteří si počínají "Po nás potopa". Jen moc nevím, proč se tak děje. EURO by mělo končit, alespoň v některých státech. Místo toho bude Eurozóna rozšířena o opravdu chudé státy. Zřejmě je cílem prodloužit stávající stav ještě o pár let..

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS