Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Už to říkám delší dobu. Totiž to, že svět se dočista zbláznil. A to ve všech směrech. Ani nechci domýšlet, kam až to může dojít.

1 0
možnosti
Foto

Na celém současném třeštění feminizmu-genderizmu je nejohavnější následující jev: Ženám umožňuje svou sexualitu a přitažlivost - tedy jejich naprosto přirozené chování - rozvíjet zcela neomezeně, zatímco mužům je jejich přirozené sexuální chování cíleně potlačováno, společensky, mediálně i zákony (harašení, meetoo...). To nedopadne dobře. Zvlášť pro muže i pro ženy.

Moje otázka zní: Pro koho se vy ženy krášlíte, zdobíte, voníte, strojíte, malujete, depilujete...?

0 0
možnosti
DT

Aby měly ostatní ženy vztek. A jak vidíte, funguje to, feministky nám to brzo zakážou, je to jen otázka času když to takhle půjde dál. :-)

3 0
možnosti

Jako obvykle přeháníte. Myslím si, že byznys (a Miss soutěže jsou byznys především), se řídí hlavně poptávkou na trhu. A poptávka je taková, jaká je. Až bude jiná, bude jiná. Fakticky jsem dodnes nepochopil spoustu reklam na různé koupelny, nebo třeba zvedáky na auta, kde se nachází fakticky komplet nahaté ženské, viz reklama u silnice v Nové Pace. Když jsem na to koukal, říkal jsem si, že jsou v Pace dobří, že tam mají nový bordel. A ono ne, on je to autoservis...

1 2
možnosti
EH

To je tím, že muž se považuje za inteligentnější polovičku řešící vše mozkem, ale minimálně lidi z marketingu se domnívají, že se rozhoduje dolním mozkem. ;-)

U špatného výběru partnerky bych to ještě chápala, tam funguje biologie, ale u výběru nářadí je to divné.

0 0
možnosti
BH

Tak tu obálku přelepte černou odlepovací páskou. To by mohlo také zaujmout.

U dalšího dílu by se mohlo pokračovat s čárkou pro dolňáky;-):-P

0 0
možnosti

Nebojte, ona na něco přijde...zaujmout za každou cenu je parketa paní Šichtařové.....za chvíli dožene Saudka, až bude propagovat svůj další ekonomický objev, či prognózu. Jinak by si jí nikdo nevšiml.

0 3
možnosti
JS

A odkazy na ty stížnosti by nebyly? Nebyly že....

0 2
možnosti
JS

Karma a naprostý souhlas, když chtějí volit osobnost roku, tak mají volit osobnost roku a nediskriminovat nikoho.

Prvně dají pro vstup do soutěže jak fyzické, tak věkové podmínky, aby se ji člověk mohl vůbec zúčastnit a pak řeknou že vlastně o ty proporce nejde a půjde o osobnost, tak je to poněkud na hlavu. Vlastně pokrytecky vyberou do finále dívky podle krásy a pak t těch krásných vyberou osobnost a budou tvrdit, že o to jim šlo především.

Takovým způsobem budou ty soutěže čím dál méně populární, odejdou sponzoři a půjde to celé do kytek a někdo založí novou soutěž v názvu změní pár písmen a udělá zase promenádu v plavkách, to bude ten lepší případ a nebo už fakt zvítězí všeobecná pokryteckost a už žádná tak odporně sexistická soutěž nevznikne.

5 0
možnosti
JP

J92o88s20e57f 93P17o28t23r

1. 2. 2020 23:48

Paní autorko,

vždy jsem si myslel, že jste rozumná paní, která chápe svět a svoji rozumnost nám, ubohým čtenářům delegujete.

Ale nezlobte se , váš názor na svět není pravdivý. Soutěže krásy jsou sexistické přehlídky pro nadržené alfa samce a pro vydělávání hromady peněz pro jejich organizátory , ty mladé dámy tam dávají všanc své tělo a své mládí jen za pofidérní slávu, peníze a uslintaný obdiv. Tak je to ! Krása spočívá úplně v něčem jiném a je vaším defektem, nedostatkem a asi tím, že jste pouze polovzdělaná, že to nechápete. (Polovzdělanost je stav, kdy znáte plno věcí, ale vaše inteligence je tak nízká, že nejste schopná dát "plno věcí" do logických souvislostí)

Německo je v současné době lídrem Evropy po všech aspektech civilizace, takže asi jejich pohled je i na tu sexistickou show správný. A větřete mi, je to tak.

1 26
možnosti
FL

Každý tu ženskou krásu může vidět jinde, ale pod slovy "krásná ženská" se většinou rozumí vzhled. A ten je hodnocen v Miss soutěžích. Jestli toto nevěděl, tak jste tu vy ten "polovzdělanej". Německo vrší jednu blbost za druhou, skoro ve všech oblastech ... opravdu moc dobrý "lídr"

21 0
možnosti
Foto

Až nakonec ramínka odepnul úplně a vyfotil mě jen tak s holými rameny v lehkých letních šatičkách s velkým výstřihem, z něhož stejně nebylo skoro nic vidět, jelikož dekolt byl zarovnán onou náručí poživatin.

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=743879

Tu fotku jsem si vogoogloval a moc se mi líbí. Neřekl bych však, že dekolt je zarovnám náručí poživatin. To byste ty poživatiny musela držet o něco níže. Pak by se ta fotka možná méně líbila.:-) Takže v textu blogu trochu balamutíte. Ale fotka je to skutečně rafinovaná a moc pěkná.

https://www.kosmas.cz/knihy/185975/citliva-kuchyne/

5 0
možnosti
AK

To není balamucení, ale evidentní lež. Prý "malá čárka, která se vyrýsovala na příslušném místě ve výstřihu... když jsme obálku fotili, ani nám na mysl nepřišlo, že by v tom někdo mohl spatřovat něco sexistického".

Tomu může uvěřit jen úplněslaboduchá osoba. Na obálce jsou velmi zřetelné prsy, nacpané k sobě v push-up efektu. Nic sexistického - věc, kterou Polreich nebo Paulus ukazují na obálkách kuchařek zcela běžně.;-D

2 6
možnosti

I Vy nestydo, jen spoře zakrytá zeleninou!!!!

;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JR

J83a47n 31R92á53ž

1. 2. 2020 17:23

Při čtení diskuzních příspěvků některých diskutérů, kteří ing. Šichtařové nemohou přijít na jméno a každým svým příspěvkem dokola a dokola dávají najevo, jak nesouhlasí s jejími názory si uvědomuji, jak s nimi soucítím. Patří zřejmě do stejné kategorie masochistů jako jsem já, který čte články pana Trčálka, ačkoliv mu pro jeho styl psaní také nemohu přijít na jméno a s jeho názory ve velké většině také nesouhlasím. Čtenářský masochismus je asi druh psychické úchylky, které zřejmě nejde odolat.;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,08
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články