Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že většina něco chce, neznamená, že je to dobrý nápad a tu menšinu ostrakizovat, že jsou ti hloupí a hluční, mi přijde vážně krátkozraké. Voni ty komouši taky ty volby tenkrát po válce opravdu vyhráli, ale nebylo to nic pěkného k oslavování a ta menšina taky odešla s pláčem.

0 0
možnosti

Eurozóna není klubem bohatých, ale klubem předlužených, kteří to za každou cenu zkoušejí kamuflovat

Problém Koruny je, že s pádem Eura padá také:-/

1 0
možnosti

Penzijné fondy už dokamuflovali;-D;-D

V 2 pilieri nasporené peniaze, sú moje môžem si časť pri dovršení dôchodkového veku vybrať, a je dedičný, ak sa ho nedožijem, resp nevyberiem dedia ho moje deti!

Zisk penzijných fondov na Slovensku, za posledných 12 mesiacov,

https://druhypilier.sme.sk/

https://druhypilier.sme.sk/moje-fondy

https://www.financnykompas.sk/dochodok-2-pilier

0 0
možnosti

v cr 2. pilir komancove zrusili, troubo

2 0
možnosti

Kdo vládne němčinou a zajímá se o euro, měl by do YouTube zadat "Hans Werner Sinn". To je německý ekonom, dlouholetý vedoucí poradního institutu vlády, umírněný opatrný člověk, který si dává pozor na to, co říká.

Jeho přednášky silně rozšíří ekonomické obzory, hlavně co se eura týče.

1 0
možnosti
Foto

Ti co jim to myslí, si spoří do realit, zlata, starožitností, pokud na to mají, i kydž bude krize, tak pořád mají něco - dům, pole, les,obrazy.... proto je třeba cena realit tak vysoká, protože tito lidé jsou větší ekonomové než celá ECB, a penzijní fondy. Mínusový úrok, platit svému dlužníkovi , za to že si ode mně půjčil, to může s prominutím jenom nemyslící magor. Pan Rusnok, nám nedávno uklidňoval občany, že žádná krize nepřichází, no věřmě ,že to nebude tak hrozné, jako za pana Zápotockého , který jeden den řekl, že se o své peníze nemusíte bát a druhý den to byli jen bezcenné papírky. Ale kdo vnímá své okolí a vidí jak postupně padají zakázky, jak se snižuje počet zaměstnáných cizinců, jak některé firmy omezují provoz... je to jasný signál , nebo tak to vidím já.

7 0
možnosti

pan Zápotocký žil v komunismu a byl komunista, takže lidem dával co chtěli a nedíval se na to, jak to dopadne, takhle to dělali komunisti tady, dnes to tak dělají komunisti ve Venezuele, ale dnes je to tady trochu jiný, komunisti jsou sice zase díky Babišovi v jeho vládě, i když mepřímo, ale nemají takovou moc jako měli kdysi, když dávali lidem peníze a pak museli udělat měnu, myslím, že tohle dnes nehrozí, že komunisté mají zde moc malou na to, aby dokázali rozvrátit finance tak, jak se bojíte

0 0
možnosti

Z32d72e20n83ě26k 83L64a87x69a

30. 11. 2019 15:16

Že penzijní fondy dokamuflovaly mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. Jako důchodce jsem spořil a po 5ti letech vyplaceno o 618 Kč méně, než bylo vloženo. A takto hospodaří většina našich penzijních fondů.

5 0
možnosti

ste si vybral blbej fond, mně fond sype pěkný prachy a už tam mám víc než jsem míval, sice asi jen o 50 tisíc, ale ještě když do toho započítám státní příslšvek a 3600 na ruku každej rok jako bonus navíc, tak nemám důvod být nespokojenej

0 0
možnosti

J55a10n 39R23á12ž

30. 11. 2019 12:17

V první mu tématu článku:

Když nevýznamná strana, stojící na okraji zájmu veřejnosti nastolí stejně okrajové téma, stojící nezajímavě mimo pozornost naší veřejnosti, ale je to téma prosazované politickými špičkami EU, tak je ustáleným zvykem našeho mediálního mainstreamu s uvažováním hodným lokajů, z toho udělat rezonující téma.

Sledoval jsem, jak velkou pozitivně laděnou pozornost věnovala media sjezdu strany, která se dlouhodobě potácí na prahu volitelnosti a jak málo , a když tak dost negativně laděné pozornosti, věnovala media sjezdu strany, jejíž preference krátce po jejím vzniku neustále stoupají. Není to tak snad tím, že ta první nastolila témata sice ve veřejnosti nepopulární, ale populární v Bruselu a ta druhá nastolila témata názorově blízká většině občanů, ale míjející se s názory rezonující v Bruselu?

1 2
možnosti

Pořád se přesvědčuji, že je lepší mít rum ve sklepě, než peníze v jakékoliv bance.

3 1
možnosti

osobně si myslím, že je vždycky lepší peníze mít než nemít a to v jakékoli měně, i v tom mizerným euru, je to lepší, než nemít nic a ten rum člověk může mít taky, ono se to nevylučuje, důležitý je mít všeho moc, aby člověk nestrádal

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS