Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud někdo dnes vypouští záměrně fake news, tak to nedělá ani tak s cílem někoho nebo něco ovlivnit, ale spíše se jedná o zjištění účinnosti tohoto prostředku v nějakém souboji.

0 0
možnosti

Tu inkriminovanou otázku jste rozebrala velice přesně. Dobrý článek.R^R^

0 0
možnosti

Za rok bude krize - Markéta Šichtařová 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, ... ;-D

4 1
možnosti

až budou články a také diskuze zcela očištěny od těch nepohodlných názorů a myšlenek, pak už si nikdo nebude moct sám srovnat, vybrat nebo logicky odůvodnit čemu věřit - a svět bude zase krásný a jen s tím jedním správňáckým světonázorem

samozřejmě karma

2 0
možnosti

KarmaR^,

jen si myslím, že v tom prvním odstavci lidi nehodnotíte správně, teda alespoň ty, s kterými se stýkám já;-).

1 0
možnosti

Paní Sichtarova se opět ztrapnila. Bartoš to sice neřekl doslova, to bychom museli rozebrat obrat "součástí otázky". Vzhledem k obsahu smlouvy tam podmínka přijetí eura v širším slova smyslu byla obsažena. Tedy odpověď na původní otázku, zda to řekl, je správně pozitivní, odpověď na druhou záleží na výkladu onoho obratu. Autorka z toho dokáže uplacat celý blog a ještě přitom vyjít že špatného konce. Fake news! Stejně jako celá blogerska aktivita Sichtarove.

5 20
možnosti

Autorka má pravdu. Kvíz se ptá jestli to Bartoš řekl, ale má se odpovídat, jestli je ten výrok pravdivý. I když pravdivý není, přesto správná odpověď zní "ANO". Autor kvízu má v hlavě totální chaos, ale je vtipné, že pokud to Bartoš takto řekl, čtenář to ví a odklikne ANO, tak oficiálně odpověděl správně, i když na jinou otázku :)

14 1
možnosti

J45a45n 73B39u25b61e69n

2. 11. 2019 0:24

A když před třemi lety Šichtářová s Pikorou tvrdili, jak je tu za rok krize (a větší než všechny předešlé), a totéž tvrdili před dvěma lety a totéž tvrdili před rokem a v podstatě pořád přichází s novou a novou apokalyptickou vizí fake news/dezinformace je, či není?

9 9
možnosti

samozřejmě není, jen to jen špatná prognostika, což je běžná věc, je vidět, že jste vůbec nepochopil co fake news je a jak je definováno

8 1
možnosti

Směřujeme v našem světě mílovými kroky k okamžiku, kdy naprosto zhasne důvěra veřejnosti v jakékoliv informace šířené přes média. Ona důvěra totiž dostává na frak nejen na sociálních sítích kde si každý píše co chce, ale teď i v mainstreamových médiích. Ve všech. Každá strana si totiž je schopná pro propagaci svých idejí zaplatit novináře, reportéry, odborníky na fotomontáže, falšování videí apod. Je to hrozné pomyšlení, protože bez důvěry v elementárních záležitostech - teď mám na mysli ty zásady nepsané, které nás učili rodiče jako malé děti (slušnost, zdvořilost, pravdomluvnost ap.) - se svět brzo stane džunglí, i když technicky a ekonomicky na úrovni. Jak ráda bych se mýlila.

27 1
možnosti

Ano, už se nemůžu dočkat, kdy sem kontrola šíření informací přes media přijde. Kam jenom ta dezinformace vede. Nechme se vnést do minulých dob, kdy v jednom městě, řekněme velkém jako např. Moskva, existovaly pouze dva kopírovací přístroje. Chtěl-li někdo tento přístroj použít, musel si podat nejdříve žádost, která pak v kladném případě byla vyřízena jinou osobou a to v době, kdy na západě všude stály kopírky k dispozici. Tomu říkám přístup k informacím a tam někam bychom měli směřovat.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS