Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Já si pamatuji, jaká byla svoboda v devadesátých letech. Otec řidič, matka švadlena - obě poctivá zaměstnání, přesto jsme byli na sociálce.

Devadesátá léta byla o rozkrádání. Spousta lidí se živila rukama - a ti se neměli dobře. Ti, co se živili dekonstrukcí komunismu, ti se měli nejlíp.

A pamatujte, nejhůř se svoboda užívá tak, že máte hlad. To pak máte chuť vzít svobodu do vlastních rukou.

0 0
možnosti
TR

Parádní tričko, kde se dá koupit (samo, že pánské)? R^

0 0
možnosti
BV

Markéta Šichtařová: >>Většina z nich si ale už dávno neříká komunisté. Říkají si zelení, piráti či jednoduše levicoví liberálové<<

A neříkají si náhodou "anoisti" - tím, že přímo na vládní úrovni spolupracují s KŠČM? - a těch ("anoistů") je ve Sněmovně zcela jistě nejvíc...

A koneckonců, ona i ta SPD má nejblíž právě ke KSČM... a kdopak má myšlenkově nejblíž k SPD? Že by partaj, která vás, paní Šichtařová, nedávno oznámila jako jeden ze svých velkých "trumfů"? Koneckonců i k DSSS (Dělnická strana sociální spravedlnosti) má ta vaše partaj evidentně velmi blízko - opravdu se mi nechce věřit, že by Tomáš Vandas nemluvil upřímně, když tvrdil, že ta vaše nová partaj, paní Šichtařová, se mu myšlenkově velmi zamlouvá a vidí tam velmi vysokou názorovou shodu... No nic, no. ale pro vás jsou "noví komunisté zelení, piráti či levicoví liberálové". A Václav Klaus mladší, řečnící před obskurním publikem spolu s bolševikem Vodičkou, Vojtěchem Filipem, Ivanem Davidem či Jaroslavem Doubravou... jo, jasně, tohle všichni, včetně Václava Klause ml. "bolševici nejsou", zato zelení, piráti a levicoví liberálové podle vás ano. Nu, opravdu vám vaše bolševické smýšlení, paní Šichtařová, nezávidím...

1 1
možnosti
JH

J70a61n 62H60u22l79i75k

31. 7. 2019 19:57

Vážená pani Šichtařová, socioalismus funguje a to pořád stejně. Na Kubě i v severní Koreji. Funguje, když se lidé bojí. Fungule tak, že si lidé ten pláč doma i cvičí, když odejde Velký Kormidelník. I staří lidé se bojí přiznat, že jim přestalo něco fungovat.A když umřou, tak děkují ještě posmrtně Velkému Kormidelníkovi v dopisech, že jim umřít dovolil. Promiňte, ale už jste psala lépe.A zkuste to někdy i zkrátit.

1 0
možnosti

Paní Markéto Šichtařová!

Shodneme se v jedné věci, že svobodné, přirozené vztahy jsou podstatně více než sociální inženýrství!

Vytýkáte Evropské unii, že je levičácká. A Česko není levičácké? Vždyť jsme stále nacucaní tím komunismem po čtyřicetiletém komunistickém brainwashingu a takřka všem to myslí nalevačku, že ani ODS nebo TOP 09 nejsou ochotny se chovat pravicově a mají jen pravicovou rétoriku, ale levičáckou praxi. Tomáš Julínek mi vysvětloval, že pravicová politika se v Česku nedá realizovat.

Dovoluji si Vás upozornit, že Váš článeček svým krasořečněním proti Evropské unii mi velmi připomíná fake news, které tu semení naši komunisti.

Evropská unie, nejlépe jako federalizované soustátí, je nezbytností v globalizujícím se světě, protože jednotlivé státy nemají šanci na přežití. Ekonomicky ani vojensky. V jedné řadě s komunisty řečníme proti evropským politikům, ale přiznejme si, co děláme pro to, bychom měli v evropské unii pravicové politiky? Ano, pravicová linie v Evropské unii je nezbytná, ale prázdné krasořečnění a popouzení proti Evropské unii je zcela kontraproduktivní!

S Vaším pravolevým dělením politických stran vůbec nesouhlasím. Vaše politologie je spíše emocionálním výlevem. Trochu mi připomíná včerejší přednášku "Velkého Brita" Tomského. Těšil jsem se, jak budu poučen o konzervativní politice, ale jeho přednáška byla ponovinářsku koncipována spíše jako provokace ve velmi podobném duchu, který mi ve svých hoaxech a fake news posílají každotýdenně komunisti. Musel jsem reagovat na ty jeho bludy.

ODS, TOP 09, STAN a lidovci díky "Demokratickénu bloku" nabídli podnikateli Andreji Babišovi navíc politřický byznys a vládnutí spolu s komunisty, kdy komunisti se Zemanem drží Babiše pod krkem. Trochu mi to připomíná Vítězný Únor! A tak tu máme vážné ohrožení svobody a demokracie tandemem Babiš-Zeman, pro neúctu k pravdě, neúctu k druhému člověku, neúctu ke svobodě druhého člověka, neúctu ke spravedlnosti, neúctu k zákonům a demokratické dělbě moci.

0 2
možnosti
BD

autorka neustále rozvíjí své ukázky neznalosti a nepochopení.Komunisté tu již velmi dlouho neexistovali.To byli jen vychcánkové,kteří se skrývali za ideologii. Ti pravověrní byli zlikvidováni již před rokem 1945.

Filosoficky nebyli na úrovni nikdy- jen s několika málo výjimkami,jako byl například Egon Bondy.

0 3
možnosti
Foto

;-Dbomba - mám tomu tedy rozumět tak, že nekomunistická, demokratická Čína (s tržním hospodářstvím) spolkne komunistickou EU, nebo tak, že komunistická Čína nakonec převezme moc i v EU - se ptám, neb se z článku, především z jeho vyústění, jsem poněkud zmatený ... mimochodem, v česku už komunisté moc přebrali, což se také projevuje především snahou odejít z EU - není to tak trochu prapodivné? Neptám se, kde udělali soudruzi chybu, ptám se: "Kde udělala chybu Šichtařová?";-D;-D;-D

2 4
možnosti
TB

Ano, ptáte se opět na něco, co v článku není. Inu IQ.

0 1
možnosti
PP

Navrhuje se mezinárodní soud s teroristy z tzv. IS. Možná měl být mezinárodní soud s komunisty.

2 0
možnosti
LD

Nějak nám paní Šichtařová začíná připomínat ve službách Klause juniora jeho taťku. Koloběžky jsou levicové, krásná devadesátá léta s Klausem..... Co to s námi zkoušejí hrát za hru?

2 6
možnosti
JK

Koloběžky jsou trochu mimo, ale jdeme doleva, o tom žádná. Začíná se diskutovat o zavedení mýtného do centra Prahy, to je hezký příklad toho, jak si nynější vedení dělá právo rozhodovat o tom, co je dobře a co ne. Tři miliardy na budování nabíjecích stanic pro elektroauta ano, dokončit konečně vnitřní okruh ne. Řešení bizáru v centru Prahy taky ne. Ale zato budou zakazovat vjezd koloběžkam.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS