Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesně kvůli tomuto jsem dávno přehodnotil svůj kdysi naivní názor na adopce dětí homosexuálními páry, že i dva milující homosexuálové jsou pro dítě lepší než život v dětském domově či podobném ústavu... Ale zlatý voči.... Rv

Stejně jako už nestačí registrované partnerství a chtějí manželství, tak představa adopce nechtěných dětí je opravdu naivní. S případným uzákoněním adopce dětí homosexuály začne velké kupčení s dělohami a umělým oplodněním a po opuštěných dětech v domovech ani neštěkne pes :-/

1 0
možnosti

Autorko, na jedné straně kritizujete, že dítě "vyrobené na míru" má právo poznat svoji biologickou matku a to mu bude (skutečně bude?, jak to víte??) odpíráno dvěma homosexuály. Na stranu druhou píšete, že vzetí si dítěte z DD by bylo pro Vás akceptovatelné a dobré. Pro mě také tato možnost vyznívá jako OK. Jenže systém to nepovoluje. A hlavně ty děti z DD své biologické matky také často vůbec neznají (a mnohé, které znají, tak by je raději ani znát nechtěly).

0 1
možnosti

S těmi adopcemi dětí z dětských domovů je problém. Buď jsou to nemluvňata o které je rvačka a stoji na ně fronty i heterosexuální páry. Nebo jsou už starší děti a ty ani za nic k homosexuálnímu páru nechtějí. Tedy homosexuálním párům nezbývá než přebírat malé děti heterosexuálním čekatelům. Nebo si je nechat "pěstovat" na zakázku. A teď jak to či ono zabalit jako milosdrenství?

0 0
možnosti

J19o54s60e51f 92S24u43k

8. 1. 2019 10:25

Stát má možnost cestou zákonů určovat žádoucí směr a ten podporovat. Pro mne je hodna podpory a ochrany tradiční rodina - muž a žena, vychovávající s láskou své děti..Děti vzhledem ke své nedospělosti a zranitelnosti vyžadují zvláštní zřetel a ochranu. Pestrost života nastoluje různé situace mimo základní model úplné rodiny..

Překotné zákonné změny v oblasti sebeurčení jedinců by ale rozhodně neměly vést k překotnému přijímání zákonů s nejistým vlivem na výchovu a vývoj dětí, notabene t.č. vnímanou špíše jako negativní..Neschopnost či neochota některých jedinců přijmout přírodou daný stav nemůže být podporována přijímáním zákonů na úkor druhých osob - dětí..

4 0
možnosti
Foto

O tom jak je to s láskou k dětem v mnoha heterosexuálních rodinách vypovídá tento článek. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/zeny-z-cssd-chteji-celorocni-provoz-druzin-na-to-nemame-dost/r~3f3d9196104211e9af000cc47ab5f122/?fbclid=IwAR0vlgeaU4mte9dstI32Ti2NLtKE5nsCGOmXBGE_4s-zUnzgnqXxxwtRVdk&redirected=1546856966

Pořídíme si děti, ale státe postarej se nám o ně za peníze jiných.

1 1
možnosti

"holčička z našeho příběhu nic z toho nepozná. Bude mít dva otce. Kdyby se na hlavu postavili, kdyby ji milovali sebevíc (což určitě budou)"

Tak právě toho bych se obávala vzhledem k požadavkům páru asi nejvíc:-/

1 0
možnosti
Foto

Příliš nerozumím, že autorka tolik zatracuje umělou inseminaci vlastním spermatem dvěma homosexuály náhradní rodičkou, kteří spolu mají harmonický vztah a nevedou žádné další paralení životy. A obdivuje rodičovský model gaye a lesbičky, kteří si účelově zplodí dítě a vedou paralení sexuální životy. Dle mého názoru na dítě, až dospěje, bude mít více zchaotizující dopad zjištění, že rodič je gay a lesba a nemají o sebe ze své podstaty zájem, sexuálně žijí s někým jiným, nežli, že bylo počato z umělé inseminace a homoseuální rodiče spolu žijí spořádaně. Pokud se jim to nerozpadne. Podle mě ani první ani druhý model není zdravý pro psychický rozvoj dítěte, ale ten druhý mi připadne ještě horší chaos, nežli ten první. Nevím ale proč se rozčiluje, že někdo ve světě schvaluje institu otroctví. Otroctví je v řadě společností bráno jako zcela samozřejmé, toleruje je myslím přes 1 miliardu obyvatel či více. Tak co jí na tom vadí? Otroci, většinou se jedná o indické členy nejnižších kast, jsou na západě šťastnější, nežli, když by měli setrvávat v beznadějších podmínkách. Myslím si, že dítě, které odnosí matka za hodně hezké peníze, bude mít naopak hodně velké plus, protože matka bude po celou dobu spokojená, že dostane velký balík peněz. Každopádně bude o dítě pečlivě postaráno a bude jako v bavlnce. Takových dětí je navíc plno, třeba děti Michaela Jacksona. U jeho dcery se projevily sebevražedné sklony, ale ne, když byla malá, ale teprve po smrti otce, stresem z jeho ztráty a velkou psychickou zátěží.

2 8
možnosti

P30e98t56r 10N80o89v85e96k

6. 1. 2019 16:51

takže kdyby to bylo podle Vás , tak to dítě není na světě ( je na světě jen kvůli touze těch 2 homosexuálů ), a to by bylo správně ?

0 7
možnosti

nejen toto, spravne by bylo, kdyby se nenarodilo i nekolik miliard dalsich deti.

0 0
možnosti

Hezky popsáno.

Tento článek možná koresponduje i s dnešní zprávou v Českém rozhlase, totiž že každé 10. dítě v Česku má psychické problémy. Řešilo se ale to, že je málo dětských psychiatrů, místo toho, aby se šlo po příčině tohoto velkého problému. Kromě toho se objevují stále častější případy dětí s autismem. Nevypovídá to o lecčems???

Děkuji Vám, paní Šichtařová, za podobné články.

12 0
možnosti
Foto

Jo, každé 10 dítě má psychické problémy a stále častěji se objevují případy dětí s autismem. Ve společnosti, kde dosud homosexuálové nemohou mít děti a tedy je to problém heterosexuálních rodin. Vypovídá to o lecčems, to máte pravdu. ;-D

1 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS