Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P85e97t56r 61K25a38d96l33e29c

22. 11. 2018 20:07

Aneb jak z toho, že hovnivál si válí před sebou kuličku vyvodit zákon gravitace černých děr. Typická paní Šichtařová :-)

1 2
možnosti
MS

Mně na té americké kongresmance vadí spíš to, že jde s holým zadkem do politiky.:-)

1 0
možnosti

Opera má Florence Forsterovou, česká blogosféra má Markétu Šichtařovou.

Zase jsme jednou světoví.

3 1
možnosti
ZD

No je to nebezpečná kombinace hezké a současně chytré ženy. Takových si musíme vážit - ne pro pomíjivou krásu ale pro tu zmíněnou chytrost. Časem by se měla přetavit v moudrost.

2 0
možnosti
JB

Aniž bych byl volič levice, tak se mi nelíbí články ve stylu "tady jsou dva exoti, pojďme podle nich odsoudit celou skupinu, jedno jak heterogenní názory vlastně má."

Je to líné, trapné a urážlivé. Tradiční demokratická levice má myslím dost skutečných problémů a není třeba vytvářet si takovéhle pseudoproblémy.

1 0
možnosti
ZD

Podle všeho se to v Americe tím směrem překlápí. To není o jednom exotu ale o celkovém směřování. Zkuste se rozhlédnout a nebuďte se soudy tak ukvapený.

2 0
možnosti
TM

Mě by jen zajímalo, kdo drží ty dluhopisy, když každý stát je zadlužený !!

1 0
možnosti
JB

Obvykle fyzické a právnické subjekty. Taky jsem byl nějakou dobu věřitel našeho státu. Výnos z nich obvykle není nijak vysoký, ale je to dobrá jistota návratnosti.

0 0
možnosti
Foto

J52a21n 93H22i91n49k

18. 11. 2018 23:12

Užiteční idioti o žádných důležitých otázkách nerozhodují.

0 0
možnosti
VS

Tahleta levicacka aktivistka Ocasio-Cortez se dostala do Kongresu pouze proto, ze pesky obrazila cely Bronx (nelehky to ukol), kde zije spodina new york-ske spolecnosti a vsem naslibovala vsechno zadarmo, pokud pro ni budou volit...a povedlo se ji to. Je to silene, ale je to tak. Mimo to je to opravdu velice hloupe stvoreni, ktere nema o realnem zivote ani sajna. Staci s ni videt par rozhovoru, aby si jeden o ni udelal patricny obrazek a co je budoucnost "demokratu" v USA.

15 0
možnosti
PH

P44a51v32e63l 59H57e88k

18. 11. 2018 0:09

Stává se z vás čirá populistka. Oné kongresmence ( či kongreswomence? ) na nájem na základě budoucího příjmu žádná rozumná banka nepůjčí. Z toho jejího příjmu by na nájem ve Washingtonu měl problém ušetřit každý.

A ty drahý hadry na focení měla půjčené.

0 7
možnosti
BD

autorka m.j. napsala "

Karel Marx byl sice z morálního hlediska opovrženíhodný týpek, ale nebyl žádný hlupák. Jeho Kapitál by nedokázal napsat každý, ačkoli je v něm řada logických chyb.

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687914

Mám podezření,že autorka Kapitál ani nečetla.V době,kdy vznikl tam moc logických chyb není. Navíc nevím,s čím to srovnává ?

Žádná levice již vlastně neexistuje. Společnost směřuje k novéme socialismu,který jediný může řešit další vývoj. Jen takové Šichtařové musí pochopit o co jde. A to je absolventka stejné školy jako jsem studoval já. V

2 8
možnosti
LM

L80u37k20a22s 48M76a78d46l73e

17. 11. 2018 14:56

Takze ten starej socialismus byla cesta do pekel a ten novej bude cesta ke svetlejm zitrkum

A lidi s jinym nazorem se v novym socialismu budou anebo nebudou posilat na prevychovu?

20 0
možnosti
VD

Paní Šichtařová,

ono to vypadá, že peníze skutečně rostou na stromech. A to od doby, kdy se tisknou jen na základě politických rozhodnutí a nejsou podložené žádnými věcnými hodnotami, kromě dobré víry, že ta politická rozhodnutí vyjdou.

Díky tomu dnešní krize nemají skutečnou ekonomickou podstatu (nadvýroba, ....), ale jsou důsledkem špatných politických rozhodnutí, pokud se nebudeme bavit o tom, že ta "špatná" rozhodnutí jsou vědomá, cílená a krize jsou tak plánovitě uměle vyvolávané.

Tak se potom nedivte, že se vyskytují lidé, kteří mají pocit, že problém společnosti je jen v přerozdělování zdrojů, a že jejich tvorba je jakousi samozřejmostí - zdroje jsou.

:-)

20 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS