Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P39a47v21e14l 78T79o60m41á52š

16. 11. 2018 17:12

Dobrý den, vy určitě blbě neumíte koukat na to jste moc hezká, moc Vám fandím a zachovejte si zdravý rozum a nadhled ....

0 0
možnosti
Foto

M67i84l74a52n 85B90í20l30ý

11. 11. 2018 8:28

Ono se tohle "tlačení na pilu" projevuje i ve Vaší oblíbené ekonomice a jeho kořeny jsou už ve školství. Jak velká část studentů je ke studiu opravdu motivována a jak velká tlačena demagogickými řečmi? Ze škol vycházejí "novodobí manažeři" kteří pak jednají s lidmi podle "školního vzoru" a ejhle - nemáme svědomité a zodpovědné zaměstnance protože "dřevo se proti zubům šprajclo". Léta tlaku na pilu, čili na vítězství (zisky) za každou cenu se začínají projevovat. "Dřevo" zatím klade jen pasivní odpor a ten se dá "mazáním" (stimulací) odstranit jen částečně nebo dočasně.

3 0
možnosti

Zcela souhlasím až na ty Vietnamce. Ti mají mé sympatie, když se sekáčky na kuřata honili po obchodním domě v Ostravě skupinu Romů a ti skákali v panické hrůze jako písečné blechy.

9 0
možnosti

Když budeme mít štěstí, tak umřeme dříve, než to nastane.

3 0
možnosti
Foto

No paní Šichtařová, Merkelová není blbá a věděla dobře, že jde s migranty do rizika. Ale než je nechat na maďarském nádraží Keleti-Pu, to je raději odvezla do Němec. Pokud to totiž náhodou nevíte, tak Maďarsko je na pokraji státního bankrotu a milion migrantů z Balkánu by fakt nedalo. Němci jsou sice horkokrevní, ale situaci zvládnou. Spíš se divím, že Češi, kteří se neobětovali vůbec, nemohou přijít Němcům dodnes na jméno.

3 34
možnosti

Obhájci politiky Merkelové se tváří, že vše začalo náhlým příjezdem tisíců migrantů co se vydali do Německa. Jak je napadlo zrovna Německo? Němci je tam dlouhodobě lákali na bydlení, podporu, kurzy se snahou je tam zapracovat a neměli žádný plán co když jich už bude moc - první chyba Němců. Další chyba Němců a Bruselu byla, že z proudu migrantů chtěli udělat novou normu. Než začali přemýšlet jak ho zastavit, tak roky vymýšleli pravidla o "nastavení mechanizmu pro trvalé přerozdělování" do všech zemí EU, kvóty.

28 1
možnosti

Já jsem přesvědčen o tom, že iniciátoři multikulti a hlavní tahatelé za pilu dobře vědí, že to skončí nenávistí. Proto také už několik let tvrdím, že někdo má zájem rozpoutat v Evropě další velkou válku.

Ale jak už to tak bývá, v každé době existuje nějaké množství snaživých svazáků, kteří uvěří podvodu a dělají zločincům bílé koně.

31 2
možnosti

je mi naprosto jasne, kdo u vas doma vladne :-)

0 0
možnosti

Fakt je to, že proti židům už nic nemusej, protože makrela tam natahala jejich odvěké nepřátele a multikulti pomatenci tomu tleskaj.

Dávám tomu neuváženému experimentu max deset let:-/

27 1
možnosti

R67a10d20e53k 47D84o91n29á23t

9. 11. 2018 14:55

Existuje nějaká statistika jak se procento německé společnosti, které si myslí, že Němci jsou nadřazeni ostatním národům, vyvíjelo v čase? Možná se mýlím, ale skoro bych si tipl, že pod 10% to nešlo během minulého století asi nikdy. Zrovna tohle bych s multikulturalismem nespojoval.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS