Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Obávám se, že bude hůř. Za poslední 4 roky se podobných zákonů, opatření a podobných nesmyslů urodilo nejvíc. Spojitost s vládou ANO čistě náhodná....

3 0
možnosti
JJ

J18a88n 33J22e61n74i97c

16. 1. 2018 11:16

Paní Šichtářová super.

Jen se obávám, že tohle není tandem Bureš - násoska z hradu, ale trend současných levicových elit. Čím dál více se setkáváme s tím, že se zodpovědnost ohromných nadnárodních gigantů posouvá od nich k jejich dodavatelům a konečným spotřebitelům. Je tu enormní snaha vychýlit rovnováhu mezi pravomoci a zodpovědnosti. Dnes si člověk musí sám dbát na to, co je správné a už dokonce v medicíně, což mi přijde obzvlášť zrůdné se pomaličku posouváme k tomu, že i banální zákrok, který se kdysi dělal doma v sednici, může skončit trvalým poškozením až smrti. Podobně léky, očkování, kvalita potravin apod.

Jen zcela namátkou. V testu kojeneckých vod se najdou pesticidy a řeší to někdo? Chrání někdo naše zdraví? Kdepak, pouze se bavíme o tom, jestli je daný předpis v pořádku... Kdysi probíhalo ěhotenství tak, že žena šla párkrát do poradny a pak do porodnice. Dnes se dělají takové šílenosti, že mnohé matky si platí desítky tisíc za nejrůznější testy, aby měly jistotu, že je vše O.K. a doktoři místo aby jim řekli, že je to zbytečné, tak jen nejistotu posilují. Nevím jestli jsou takové stresy pro nastávající maminku O.K. No, ale máme pro umělou inteligencí a výzkumy pořád větší a větší vzorky, se které bude možné dál v rámci know-how prodávat. A o to jde. Zneužít zákazníka k tomu, abychom mohli vyvinout ještě lepší nástroj na jeho ovládání a trvalé zvyšující se platby.

Jj před 10 léty byl film Demolition Man úsměvnou sci-fi. Dnes je to smutný odvar současné reality. Čím dál víc nám nějaká skupinka lidí vnucuje co máme používat, jak se máme chovat, co jíst a jak se vyjadřovat. A z našich daní financuje systémy, které budou korigovat naše chování, sbírat o nás veškeré informace a slovo pravda se vytratí ze slovníku.

Zemana zcela jistě volit nebudu i když mi muslimové nahánějí hrůzu, ale jestli si někdo myslí, že vítač Drahoš bude zárukou svobody, tak se krutě mýlí. Tedy myslím z pohledu svobody. Z pohledu slušnosti je to zcela jasné.

6 0
možnosti
JF

J80a53r95d35a 59F46i68c59e40k

15. 1. 2018 21:50

Tak už byl "zrušen trik s osobou blízkou", do správního řádu byla zavedena obecná odpovědnost provozovatele za jiné osoby. Časem třeba dojde i na "trik s obhájcem" a u soudu to zmákne prokurátor sám. Možná nebude třeba ani soudce.

10 0
možnosti
JD

J54a90n 31D94ě26d

18. 1. 2018 6:18

Bude třeba méně právníků, ale více katů. Návrat k poctivému řemeslu. Viva la Humanity.

1 0
možnosti
Foto

Dekuji za informace. Ze je situace az tak kriticka jsem netusil.

5 0
možnosti
DM

Dnes souhlas a podpis.

A tak nenalhávejme si že korporativní byrokratimus,jak já nazývám současný politicko-ekonomický komplex si nejde účelově za svým,vždyť je to ideální možnozt jak shltnout konkurenta...

2 0
možnosti

"Tedy uvědomit si kupříkladu to, že bude-li zvolen M. Zeman prezidentem, bude skrze své zjevné aliance tomuto návratu do minulosti stále víc umetat cestu."

.........................

Paní Šichtářová! Většinou s Vámi souhlasím. Dohled nad někým, kdo se zjevně zapojil do karuselových obchodů mně vůbec neděsí. No a ten závěr, to je silná podpásovka.

4 5
možnosti
JP

"Líbí" se mi, že používáte výraz "zjevně". Prosím, kdy je věc zjevná, když mluvíme o situaci, kdy nalézací řízení a tedy dokazování dosud neproběhlo?

2 1
možnosti
PP

"Obžalovaný se svěří advokátovi, advokát to pak zopakuje a dosvědčí u soudu, že mu to obžalovaný řekl." - tak nějak si to má ministerstvo financí představovat?

A když to zavedeme, tak nám bude EU chtít vzít dotace jako Polákům nebo naopak, vezme nám je proto, že to nezavedeme?:-(

0 0
možnosti

Nemusí to říkat u soudu. Stačí, když se dohodne s vyšetřovatelem. :-/

0 0
možnosti
Foto

Země nemůže zbankrotovat, je jen okraden lid vládní mafií.

8 0
možnosti
TT

Souhlasím, až na to, že se odklonu od demokratických principů víc obávám v případě zvolení Drahoše.

21 4
možnosti

V případě zvolení Drahoše se obávám, že ani on neví, čeho všeho bychom se měli obávat.

19 0
možnosti
DB

ministerstvu financí je jistě ukraden člověk , který prodává zmrzlinu, ale takový Bakala a jeho účty a jeho právníci a jimi sepsané smlouvy by mohly být dosti významné nejen pro ministerstvo financí ale i pro Českou republiku........a i pro českou justici a tím pádem i pro vás...........a tuto možnost nevidíte MILÁ PANÍ ŠICHTAŘOVÁ?

2 23
možnosti
MP

M76a92r25e71k 79P24e86c91h

12. 1. 2018 20:47

Jste marnej, jste marnej, jste marnej...

13 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,39
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články