Diskuse

Závadné děti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Super článek, díky!R^

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

vše, co stát upravuje nařízeními, se dá zneužít. a vytvářet na základě zákonů paskvily typu kvót. babičky sekaly dřevo a oraly v sukních a mnozí světově proslulí tvůrci ženských šatů byli a jsou muži. to není problém. problém je, že muži si historicky dokázali vyžádat za stejnou práci vyšší mzdu. a můžeme se dohadovat, proč to tak je. lepší vyjednávací schopnosti nebo církví stanovená podřízenost žen mužům nebo potřeba mužů, aby byli živiteli, tedy měli rozhodovací právo? nebo ještě něco jiného? zajímal by mě názor diskutujících

0 0
možnosti

Svoboda projevu dostává zde tvrdě na frak.

0 0
možnosti

J38a14n 74D93v95o32r13a20k

9. 11. 2017 14:53

Začíná to našich vysoký školách! Je neuvěřitelné množství studentů, kteří studují obory , které nic nevytváří a které lidé a stát vůbec nepotřebuje ( politologové a podobné humanitní studijní obory) a platíme je ze svých daní, Ti pak , aby se uplatnily ,vymýšlí tyto nesmysly , smysluplně zakládají neziskovky různých druhů a přisávají se na státní rozpočet. Jako první věc proti tomuto nešvaru, bych zavedl školné pro ty studijní obory o které není ze strany průmyslu, vědy, lékařství , školství zájem. Ubylo by nepotřebných VŠ a potřebné by získaly více peněz. A hlavně by ubylo těch, co vymýšlí genderové hlouposti!

6 0
možnosti

Overtonovo okno v praxi.

Karma.

0 0
možnosti

snad jen tolik

http://www.msmt.cz/ministerstvo/genderova-rovnost

inteligentním to bude stačit...........a ty ostatní stejně nikdo nikdy o ničem logikou nepřesvědčí............

0 0
možnosti
Foto

Tato bezpohlavní politika MŠMT rychle způsobí, že se nám část obyvatel, které jsou nyní 4% zvýší na procent 40 a začneme vymírat. Dámy prominou, ale tyto nesmysly ve valné většině vymýšlejí ženské, lépe řečeno feministické organizace. A když už konečně mají možnost se uplatnit, např přijít s návrhem na ženu prezidentku, tak tak neučiní. Divná politika. Nevím zda má vnuk vůbec začít chodit do školky, protože si také strašně rád hraje s auty, na popeláře nebo zedníka. A panenky ho fakt nezajímají - je teda vůbec normální?

1 0
možnosti

Tvrdit, že sexuální orientace je věc volby je přinejlepším zaostalé

1 1
možnosti

Tak tentokrate karma jak vysita.

0 0
možnosti

A jak to udělají, aby mohli "rodit všichni", aby to korektní?!?!

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS