Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

Kašlať na ich dotácie. Aj tak sú zdrojom korupcie.

16 0
možnosti
VV

Ať si říká kdo chce co chce, ten Klaus měl zase pravdu.....

20 1
možnosti
KS

Já bych spíš než kvóty bojkotoval dotace křivící trh.

4 0
možnosti
Foto

Jestli ty děvucho se nezačinaš nějak radykalizovat! Kura, take nazory, přichazejici z Praglu... to se mi libi.

51 0
možnosti
JN

zvláštní, že někdo toto stále nechápe...ale najdou se přece jen "vlaštovky", které jsou ochotny prohlásit, že vynucování kvót je nešťastné

5 0
možnosti
JB

J74a94n 87B47u57b60e54n

8. 9. 2017 21:37

Paní Šichtářová, když si člověk postaví dům relativně blízko u řeky (nikoliv záplavové zóně) a přijde velká voda a dům mu to zatopí, budete stát ve svém výše položeném domě a pronášet inteligentní moudra o tom, proč si to tam stavěl nebo mu pomůžete? O tom to celé je. A veřte mi, že jednou se do sraček můžete dostat i Vy a pak byste hrozně ráda, aby Vám soused také pomohl, že? Ale vy zjevně patříte do skupiny lidí, kteří si myslí, že ČR je neochvějný kolos v centru Evropy, co EU vůbec nepotřebuje. A mimochodem, jděte se někdy podívat k soudu, dnes a denně padá tisíce verdiktů, které jedné či druhé straně připadají nefér a nespravedlivé, ale holt je to výnos soudu, můžete se odvolat, ale pokud výnos nezvrátíte, musíte ho respektovat. Je to tak trochu základ naší společnosti. A navíc dodám, připojila se ČR k žalobě? Nepřidala. Kdyby jste místo typicky českého tlachání třeba iniciovala vznik expertní skupiny, která by dodala vládě nějaké právní argumenty, fajn, budete mít můj respekt. Ale k žalobě jsme se nebyli schopni ani připojit, tak co tu skuhráme. Proberte se a buďte dospělá, od někoho z Vaší inteligencí bych čekal víc.

6 43
možnosti

Když si někdo tu velkou vodu pustí do domu s otevřenou náručí a pak si to rozmyslí a začne místo ucpání děr vyžadovat převzetí podílu vody, pak mu pomáhat fakt nebudu. A k čemu tu vaší únii potřebujeme by mě taky moc zajímalo

22 1
možnosti
JH

Bojkot je pěkná věc, ale taková nemastná, neslaná. Já jsem pro vypsání referenda o odchodu ČR z EU. To už by nějakou váhu mít mělo. O dotacích píši již 3 roky, že to je největší zlo a nejhojnější příležitost pro mafiánské spolky rozkrádačů, bývalého ministra nevyjímaje.

30 2
možnosti
Foto

Myslím, že v současné době ještě není možné sehnat přesvědčivou většinu pro opuštění EU jakkoli i já bych byl pro. Bojkotovat kvóty a s nimi i ostatní pitomá nařízení, která nás poškozují je prvním krokem, pokud nepřestane ten tlak z EU, pak vyhlásit referendum. Ono to za ten čas alespoň dojde ještě dalším lidem.

3 0
možnosti
MT

R^

Nemohu nevidet jak ta hnusna, odporna EU totalita vsech totalit jde za kazdou cenu pres mrtvoly...

14 1
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články