Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J52i90ř54í 36H18u32m40l

12. 9. 2017 9:30

Jsem pro zrušení EU a navrácení se k EHS, politická reprezentace pouze ničí její základní myšlenku a lidi v Evropě pouze rozděluje ;-(

3 0
možnosti
TT

Stádium ES bylo lepší než jen ty hospodářské začátky v EHS. Ta pozitiva, kterými se EU prsila a která už se zvrhla mírně řečeno v problémy, už fungovala. Především se ale jednalo o svaz svobodných států, ve kterých vládnou zvolení činovníci.

0 0
možnosti
Foto

Pobaltské země migranty přijímají, na rozdíl od nás. Ale dávají jim menší příspěvky, Lotyšsko asi 139 eur měsíčně a migranti tam nejsou spokojení, protože tam nepřežijí, chtěli by do Německa, kde mají víc.

0 0
možnosti
TT

Pokud vím, na Slovensku vyplácí sociálka nějakých 60 €. ;-D

0 0
možnosti
JJ

J41a16n 93J81e87n93i76c

11. 9. 2017 17:00

Njn, vždyť ono je to přece především o zodpvědnosti, pohodlnosti, blahobytu. Většina lidí je ochotna prodat vlastní děti. Jistě, když jim to někdo řekne takto na rovinu, tak budou prskat a tvrdit, že to není pravda.

Jenže to je realita: volíme strany, které nás čím dál více zadlužují a vedou k vazalství na mocných v EU. Jaká asi bude budoucnost našich dětí? Zcela jsme rezignovali na nějakou hrdost a soukromí. Zcela jsme rezignovali na hodnoty, za které prolévali naši předkové krev. Máme internet, máme co chlastat a jíst, můžeme jezdit na dovolenou a i na ten teror si začínáme zvykat.

Media nám lžou a už vůbec nedělají svoji práci. Neumím pochopit, jak je možné, že smrt té paní v Egyptě prošla tak snadno MZV a ze Zaorálka je nyní hvězda. Přitom nám od počátku neříkali pravdu: paní poraněná na noze, možná na hrudníku. Nakonec z toho byly hluboké rány na horní polovině těla včetně krku. Od počátku muselo být jasné, že bojuje o přežití (navíc jestli byl nůž infikovaný) a řeči o zlepšování zdravotního stavu a připravenosti na transport byly daleko od pravdy. Stejně se to zametlo pod koberec. Důležitější je bavit národ třeba tím, jak několik hasičů více jak týden tahá čokla z průrvy.

Je to zbytečné. Pořád je většina těch, co jim stačí sliby měsíc před volbami a oni pak hodí lístek. Stačí si zajít na pivečko, gulášek, koblihu...

5 0
možnosti
Foto

P28e36t39r 46H74a23n86n80i54g

11. 9. 2017 15:51

Naprosto souhlasím. Ale, obávám se, podle podle posledních preferencí, které si nechala vyrobit ČT, aby podle nich zvala na 14 předvolebních debat krajské lídry, tak naši lidé asi zde imigranty chtějí. Protože 12% získala TOPka, jasně proimigrantská, taktéž Piráti, jejichž šéf v pochodu pro migraci volal "nikdo není nelegální" a Zelení, kteří jsou jednoznačně pro 7% . ČSSD nebude nikoho přijímat až do voleb, to je snad nejvtipnější.

8 1
možnosti
JB

Pozdě. Sobotka přiznal 6000 imigrantů v ČR.

3 0
možnosti
LE

Jednoznačný souhlas! Není jiné cesty, než opustit to, co se stalo z té slibné organizace, do které jsme vstupovali. A za mě - už nikdy víc žádné podobné spolky!

8 1
možnosti
PZ

Wow silny vino porovnavat situaci nyni s situaci v roce 1938-39

Ze by se dejiny opakovaly a Rusko prijde zase na pomoc vychodni Evrope?

1 4
možnosti
JJ

J88a72n 62J76e48n45i97c

11. 9. 2017 16:46

Vážně? Žádné paralely? Např. porušování Versailských dohod v. porušování Dublinských dohod? Bagtelizování nebezpečí? Lhaní? Potlačování nepohodlných názorů?

5 0
možnosti
VK

Ukrajinci , kteří jsou ochotni v ČR manuálně pracovat, musí získat povolení k pobytu a pracovní povolení. Afričany, kteří o práci nemají zájem , budeme brát do ČR , na základě kvot EU ? To je proti zdravému rozumu.

24 0
možnosti
OP

Myslím, že bojkot nesmyslných bruselských nařízení, dokonce podporovaných evropským soudem, je sice zdlouhavá, ale nejmírovější a nejrozumnější cesta, jak postupně uvědomovat přinatvrdlé země o nutnosti navrátit se k původním principům fungování Unie

9 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 41,84
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články