Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Mistr a Markétka.

0 3
možnosti
PF

Celý tento článek se točí okolo nesmyslu. Viz: "Stát chce Apple donutit, aby mu pod záminkou bezpečnosti poskytnul nástroj ke sledování - a to i k nedobrovolnému sledování - každého člověka vlastnícího zařízení Apple. Stát tak v podstatě Apple nutí, aby do svých zařízení instaloval bezpečnostní díru, a legalizoval tak Velkého Bratra."

Ono sledování je pouze v okamžiku, kdy voláte na tísňovou linku 112. U pevné linky Vám nevadí, že operátorovi tísňové linky se zobrazí přesná pozice tlf. přípojky, včetně adresy? Takže celý tento článek je o ho*ně. Tímto samozřejmě neospravedlňuji šmírování alá Velký bratr. Ale pokud chci o něčem diskutovat, je dobré si to nastudovat trochu do hloubky, abych nebyl za blba.

5 4
možnosti
KK

Ale to ona je a už dlouho

3 5
možnosti
Foto

M46a14r57t40i49n 18Š75i97k

25. 8. 2017 21:08

Jak už jsem napsal opakovaně několikrát, když vy napíšete cokoliv, je to pokaždé nekonečná zábava. Vaše články jsou většinou těžko skrývané emocionální výlevy a nic víc. Jednou proti bankám, jindy proti korporacím, státu a dalším zlotřilým organizacím. Ale pojďme od emocí k faktům, i když samozřejmě vím, že ty ani vás, ani vaše nekritické fans nikdy nezajímaly. Pouštíte se do státu, který prý ohrožuje vaše soukromí a svobodu. Takže pojďme si teď společně najít něco o organizaci, které vy říkáte Evropská asociace tísňového volání. Jedinou kterou můžete mít na mysli, je organizace, která se jmenuje European Emergency Number Association EENA. Zde v tomto odkazu http://www.eena.org/pages/what-we-do#.WaBuculpyUk se jasně píše, že jde o NEVLÁDNÍ (...is a non-governmental organisation based in Brussels....), s ročním rozpočtem za rok 2016 v rozsahu něco přes milion Euro. Rozpočet je tvořen z 44% ze soukromých zdrojů, z 35% z fondů EU a dalších zdrojů, o kterých si můžete v odkaze přečíst. Hlavně se tam také píše: "Pozn .: EENA není strukturálně financována Evropskou komisí...." takže se vás tady teď veřejně ptám, kde PROBOHA máte ten strašný STÁTNÍ teror? Není to první příklad vašich blogů, které se opírají o vyčteninky z nějakých internetových povrchních zdrojů. Vy jim říkáte "vody českého mediálního prostoru." Možná byste si měla uvědomit svou zodpovědnost, že do těch (smrdutých) vod svým způsobem patříte taky a měla byste přestat trvale motat lidem hlavy. Pokud se vaše popularita hvězd dotýká, je to pak jenom smutným důsledkem dnešní povrchní doby, ve které se na každou nepřesnou a neúplnou informaci, okamžitě nabaluje hejno komentátorů, kteří fakta posouvají úplně jinam a dělají strašně silné závěry o svobodách, ohrožení soukromí a nevím jakých všech hrozných nebezpečích. Pro ostatní budiž to poučením, aby si vaše výkřiky do mediálního prostoru raději nezávisle ověřovali.

8 7
možnosti
KK

Jako obvykle, Šichtářová manipulijící. Článek začíná, že Evropská asociace atd. a končí to státem. Ale kterým státem?

Za druhé, mobilní operátor má přehled o mojí poloze, já jsem rád, že kdybych někdy potřeboval pomoc, mě někdo dohledá.

Za třetí, EET je její velké trauma, tak to mě už nemůže překvapit.

1 8
možnosti
LN

L55a11d25a 75N39o33v53a58k

25. 8. 2017 20:34

bych si konečně opravil ten titulek....:-/

1 0
možnosti
Foto

Do soukromí nechávají dobrovolně nahlédnout takřka všichni přihlášení na Facebooku. Vadí jim kdejaká kamera, která je event. snímá, ale na Fsb si vystaví všechny děti, příbuzné, i bydlení.

28 1
možnosti

Ano, někteří to dělají. Jejich volba. O mně zase nenajdete nic.

17 0
možnosti

A co říkáte na povinný e-call?

V autě bude zabudovaný "telefon", který pošle údaje o poloze, zapne mikrofon v kabině vozidla a reproduktory - vše údajně pouze v případě nehody. A nebudete mít možnost ho vypnout, odmítnout.

3 1
možnosti
JF

J59i44ř34í 37F54i20š77e57r

25. 8. 2017 17:46

Řítíme se volným pádem přímo do digitálního nevolnictví.

8 0
možnosti
Foto

Již dnes Vás mohou operátoři lokalizovat kdykoliv mobil zapnete s přesností na pár metrů. Pokud Vás chce někdo šmírovat nepotřebuje k tomu čekat až někdo zavolá na pohotovostní linku- toho se totiž ta funkce týká.

Jinými slovy pokud sama na tísńovou linku nezavoláte tak se Vás ta lokalizace netýká. Rozhodnutí zda Vás mohou záchranáři lokalizovat je tedy jen na Vás-buď jim zavoláte nebo ne.Nicméně pokud už je požádáte o pomoc je i pro Vás jen plus pokud budete ve vážném stavu a sama nedokážete sdělit polohu, že vás budou schopni najít rychleji.

Chápu, že je pro Vás a pro některé další obrovský problém, že někdo chce druhým zachraňovat životy a má snahu aby při tom byl co nejefektivnější.

Přesto Vás poprosím:

Můžete prosím objasnit jak to ta "ošklivá a zlá" asociace, která nemá vůči výrobcům žádnou pravomoc, po někom může "vyžadovat"?

7 3
možnosti

Soustředěný zájem "firmy" a Státu proti rozptýleným zálmům lidí. Lobbing, o politickém znásilňování občana nemluvě.

2 1
možnosti
JS

Vždycky si říkám co asi člověk kterému tohle vadí musí vyvádět tak strašného..

5 14
možnosti

Člověk, kterému tohle vadí - to je člověk, kterému vadí špiclování. A také zcela zbytečně rostoucí moc státu tam, kde není třeba (zároveň s kritickým selháváním tam, kde jde o základní funkce).

25 1
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články