Diskuse

V rámci boje proti diskriminaci žádám sňatek s dvěma muži

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tři minuty na google, na margo "sňatku" tří mužů – pro vaši informaci, v Kolumbii toto může udělat kdokoli:

"As the story reports, but does not explain, the three "officially registered" their relationship. This does not mean they are legally married. It means they swore out a document, and had it notarized and recorded, declaring themselves to be a family unit with shared finances. People can do this in Colombia [...]"

Zdroj: http://polyinthemedia.blogspot.cz/2017/06/three-men-register-their-polyamorous.html

Ostatní stesky nebyly ke konkrétním událostem, ale jestli jsou podložené podobně, tak to zas tak horké nebude ;-)

0 1
možnosti

P26e82t59r 38S42t65a22n73i75k

20. 7. 2017 14:25

Všude se o tom neustále píše, že i já jsem nakonec dostal dojem utlačovaného bílého heterosexuálního muže a pochopitelně nenašel pochopení ani u své ženy. Když jsem si jí zkroušen a zahloubán do černých úvah postěžoval na svůj krutý úděl v této společnosti, dostal jsem místo útěchy do ruky vysavač ... ̈

... teď trochu vážněji. Ještě nikdy mně svazek dvou ani pěti můžů nijak neohrozil můj vlastní svazek ... co má zrovna tohle společného s pozitivní diskriminací nechápu. A Váš sňatek s Vašimi dvěma nastávajícími plně podporuju, nebude to možná snadné najít dva hetero chlapy, co by se rozdělili o jednu ženu a sdíleli spolu domácnost, ale my jsme dnes vlastně už tak zahnaní všemi těmi emancipacemi do koutku, že můžeme být vůbec rádi, že nám ženy, transexuálové, černoši a muslimské lesbičky vůbec něco k soužití nabídnou ;-)

1 0
možnosti

Já bych to povolil všem, kdo se tak dobrovolně rozhodnou. Ať jich je třeba 15, pro mě za mě.

1 0
možnosti
Foto

Celá záležitost by se dala pojmout ještě liberálněji, jako právo jedince žít v manželství s nekonečně velkým počtem jiných jedinců obého pohláví, tak nějak řetězovité navazování a udržování vztahů. Současně stanovit povinnost jedince živit všechny své manžele v případě nouze, tedy nejenom právo dědit.

0 0
možnosti
Foto

Rodinný svazek by měl být umožněn komukoliv z dospělé populace dle jeho vlastní preference. I kdyby se třeba národní fotbalový tým rozhodl, že jej uzavře.

1 3
možnosti

Pokud ten druhý manžel

bude chtít taky pět dětí, tak máte o zábavu postaráno.

Hezký den a Karma!

2 0
možnosti

J60a46n 66J75e30n58i37c

17. 7. 2017 16:26

100% souhlas. Stačí se podívat na zkušenosti s menšinami u nás. V každé racionální debatě o vztahu bílého a romského etnika se dojde k závěru, že kdyby neexistovala pozitivní diskriminace, tak by výrazně ubylo problémů v soužití těchto 2 etnik.

Má to ale i rub: Neziskovky a aktivisté by ztratili práci a snadný způsob obživy. A tak je třeba to přiživovat a tvářit se přitom jak "hledáme řešení" zvyšováním pozitivní dikriminace...

11 0
možnosti
Foto

Perfektně napsané. Dávám karmu a R^

8 0
možnosti

J81a44n 85R95á33ž

16. 7. 2017 13:45

Naprostý souhlas!R^

6 0
možnosti