Diskuse

Dobrý den, prsa ven

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Nechápu, proč lidé vidí problém v kojení na veřejnosti - jde přeci o krmení dítěte! Stejně jako se nikdo nepohorší nad miminkem s láhví mléka, neměl by se nikdo pohoršovat nad miminkem u prsu. Komu se to nelíbí, ať se nedívá.

Problém vidím spíš v nedostatku těch klidných koutů ve veřejném prostoru. Třeba když nově zrekonstruovaná dětská poliklinika nemá koutek na kojení a matky nemají jinou možnost než kojit své děti v čekárně... Kojení je přirozené a do určitého věku je to skutečně to nejlepší, co matka může dítěti dát, tak proč to omezovat!?!?!

4 1
možnosti
JP

Když bude někdo onanovat na autobusové zastávce, takže když se mi to nelíbí, ať se nedívám? Vaše tvrzení je demagogie.

0 0
možnosti
VK

Ne. Tady je zásadní problém v tom, že do kojení na veřejnosti se vnáší sexualita, která v tom být nemá. Jde o akt krmení dítěte, nikoliv ukazování ňader jakožto sexuálního objektu. Pokud žena ukazuje prsa na veřejnosti s cílem ukázat je a být tak sexuálním objektem, je to špatně a podle mě srovnatelné s tou masturbací na zastávce. Ale většina žen, které kojí na veřejnosti, tak činí opravdu s cílem nakrmit svého potomka.

Samozřejmě, jsou i takové, které se u té příležitosti rády ukážou. To je pak jejich problém, stejně jako když některé ženy chodí po ulici téměř polonahé, muži bez trička a pod. Pořád je to ale jiná kategorie než masturbace na veřejnosti.

1 0
možnosti
VK

Na druhou stranu - člověk, který masturbuje na autobusové zastávce, je pravděpodobně nějak psychicky nemocný - tedy za to úplně až tak nemůže, a kdyby byl správně léčen, nejspíš by se takto nechoval. Rozhodně ale platí, že se na to nemusíte dívat, když nechcete. Jenže ono to často lidi láká se podívat, že... ;-)

0 0
možnosti