Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Tedy to musí být exkluzivní vojenská škola, kam rodiče musí přijít za každou cenu na třídní schůzky a neexistuje možnost absence kvůli rodině 8-o. Spíš mi to zapadá do toho scénáře, že se matky prostě hrozně moc rády předváděj, stačí si projít jejich fejsbůky. Ta šílená změna chování po porodu...

6 4
možnosti
Foto

Proč je změna chování po porodu šílená? To je přece normální, porodem se z ženy stane matka a neříkejte mi, že Vám neprospělo, když se chování Vaší matky po porodu změnilo.

2 0
možnosti
Foto

Paníí Šichtářová, mě připadáte svými bonmoty jako ŠAŠEK V. KLAUS st. v sukních. Škoda, že se nevěnujete více fci " ředitelky vaši esróčky " ...finance. Nejste jediná co sedí zadkem na více židlích a všemu rozumí. Není nezajímavé, že jde většinou o chytrolíny s ekonomickým vzděláním, až bych řekl, že snad máte jen základy matematiky ze základky. Co na vás obdivuji, kolik máte dětí, ale nevím zda li v tom fofru na ně máte čas?!;-)[>-]EU

4 11
možnosti
MM

Já zase obdivuji na Vás, že máte tu ODVAHU někomu vykládat o vzdělání,

zatímco nejste schopen napsat jedinou větu bez pravopisných chyb;-D

10 0
možnosti
LS

Zavistive husy kejhaji, rekl bych. Je na svete hezci pohled nez na zenske nadro? ;)

5 0
možnosti
MM

Jo.

Na celou nahou ženskou ;-)

5 0
možnosti
RM

By jsem toho svědkem. Batikovaná sukně, sandály a vlasy tak asi týden nemyté a neupravené, tak taková žena kojila na veřejnosti, možná na nejšpinavějším místě města. To je ta pravá alternativní kultura ducha i těla. Pro mě je to ale naprosto nepřijatelné a nechutné.

5 6
možnosti
Foto

K73a44r48e53l 23R75a89d37a

4. 7. 2017 4:28

Mě pohoršují zloději, lháři, násilníci a pokrytci. Kojící mamina mě nepohorší, i kdyby se svlékla docela. A to prosím preferuji prsa menšího vzrůstu.

12 2
možnosti
Foto

ke kojení jsou zapotřebí jen prsa, proč by se u toho měla mamina svlékat docela? ostatně i malá prsa se v době kojení zvětší jak se nalijí mlékem takže kojící matky zřejmě nebudou vaše cílová skupina:-)nicméně jste tím jako většina diskutujících znovu potvrdil, že pro muže jsou ženské prsy primárně erotickým symbolem a ne jen pouhým tukovým obalem mléčné žlázy- a pro mnohé představa průtokového ohřívače či termosky na mléko je nepříjemná a rádi by této krásné části ženského těla nechali tento poeticko-erotický podtext, což se s kojením na veřejnosti neslučuje-takže je pokrytecké i tvrzení o ptáčcích kojících svá holátka když mnohým jde jen o čumendu-ostatně mezi ptáky a člověkem nějaký rozdíl bude, alespoń co se evoluce živočišných druhů týče, někomu však ptačí mozeček zřejmě zůstal evoluce neevoluce

2 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, ve spoustě situací není nic snadnějšího než se prostě dívat jinam. Jenže to se u nás nenosí, u nás je třeba to řešit, možná proto, že je tak snadné jednoduše otočit hlavu a dívat se jinam, je třeba zvolit něco složitějšího a nebo je to jakési dědictví z doby "budování komunismu", kdy bylo třeba všechno hlásit. Kdy nepřicházelo v úvahu se dívat jinam, bylo nutné to nahlásit na všechny ty výbory uliční, ROH a já nevím, kde ještě. A asi není úplně nezajímavé, jak snadno se to dostalo pod kůži většině lidí, že si nedokážou představit nic jiného, že se jim stalo jakousi přirozeností být jeden druhému policajtem.

2 1
možnosti
PV

Víte, co vadí nejvíce mě? Že se hrozně v poslední době rozmohlo, že do restaurace přijde 6 maminek, odloží řvoucí děti do takové té ohrádky a je jim naprosto u zadele, že zbylých 15 hostů v podniku může ohluchnout. Nejlepší je, když restaurace dětský koutek zruší a milé maminky začnou nadávat, že je to diskriminace a děti tam nechají volně pobíhat. A když si dovolíte upozornit, že něčí fakanče vám leze pod stolem, tak vám tyto moderní matky ještě vynadají.

16 1
možnosti
PB

Expres.cz 3.7.2017.:

" Mucha chce kojení na veřejnosti a hledá matky. Odměna? Grilovačka se zpěvačkou."

Zdá se, že tentokrát se paní Šichtařová opravdu vyjádřila k tématu, které rezonuje celou společností.

Mrzí mne, že jsem to hned nepochopil.

0 0
možnosti
Foto

J80a88n 27H91i59n83k

3. 7. 2017 23:42

Když vidím kojící matku, moje srdce zaplesá. Jako nad něčím normálním a krásným, jako když pták krmí svoje holátka. Dělám, že to nevidím, jen kvůli dalším přítomným, abych je na to zbytečně civěním neupozorňoval. Někteří z nich by do toho totiž mohli vnášet cosi negativního, jako někteří disktující zde, a matku tím stresovat.

7 1
možnosti
DS

Je mi jedno, jestli nějaká žena kojí na veřejnosti odhalená nebo se přikrývá. Ale nedá se odolat i v tomto článku dokola omílanému klišé o tom, že to tak je, protože miminko chce. Miminka se rodí do neznámého světa. Nevědí co chtějí, pouze se přizpůsobují. Takže pokud matka kojička rozhodne, že bude kojit aby každý viděl, velmi brzy to začne dítě samo vyžadovat. Zvyk je zvyk. Já měla pro takové případy vždycky v dětské tašce šifonový šál. Žádné vedro pod ním, ale žádné pohledy zvenčí. Syn si taky velmi záhy zvyknul a kdyby někdo koukal, nejedl by...

Takže ať si každá kojící matka vytahuje dudy na veřejnosti jak chce, ale je sprosté svádět to na nevinné dítě;-D

4 5
možnosti
KL

mozna nevedi, co chteji, ale hlad nebude uplne zalezitost chteni.

2 0
možnosti
Foto

My jsme ten slogan rikali trochu jinak.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,35
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články