Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

tohle dat na ty interfernety chce hodne odvahy

0 0
možnosti
JV

Mateřské mléko je mimořádně zdravé a je každopádně lepší, než cpát děcko umělýma sajrajtama. Nechápu, co by na kojení na veřejnosti mělo být tak šíleně choulostivého. Rozhodně mě nevadí pohled na ženské ňadro. Pokud se stane a vidím kojící maminku, nekoukám na ni jako panic a jdu si po svým. A kdyby si maminka s dítětem přisedla ke me ke stolu, nebo na lavičku a začala kojit, tak mě to nevadí vůbec. To má jako zalézt do keře, nebo kojit na WC, nebo co? Pro puritány a zakazovače (to je dnes moderní), případně sluníčkáře - když vám to vadí, tak se na to nedívejte. Na vás také není nikdo zvědavý.

2 0
možnosti
JT

Protože moje svoboda končí tam, kde začíná ta vaše. Problém je v to, že to platí i obráceně. Rada, nedívat se? Člověk by se rád nedíval, ale ono je třeba v obchodním centru při nákupu prakticky nemožné nenarazit na kojící matky, takže to prostě uvidí, ať se mu to líbí nebo ne. Je to to stejné jak hlasitá hudba v MHD, někomu je to jedno a někomu to vadí. Problém je v tom, že posluchač rozhoduje o hlasitosti hudby, ti v jeho okolí to nemají jak ovlivnit a to stejné je i s kojící matkou. Je to přece její právo, její volba a ostatní ji nemusí zajímat, to že jim to vadí, je jejich problém.

0 0
možnosti
LP

Jist na verejnosti je neco jineho nez se na verejnosti ukajet. A z obrazku hvezd uz jsme zvykli na nejske to vypadle prso, takze z toho, ze se mimco nadlabne u mamky se snad nemusi delat veda. Panove, vy kdyz se kolikrat napijete, vypadate rozhodne tak, ze je z vas kdekomu soufl, tak tady nehrotte estetiku kojeni.

1 0
možnosti

No tak když je vaše hlavní pravidlo, že komu to vadí, ať se prostě nekouká - co kdybyste tu peprnou diskusi pod vaší skvělou kojící fotkou prostě nečetla?

0 0
možnosti
VK

Já nějak nechápu, proč tady tolik lidí klade na stejnou úroveň kojení na veřejnosti a veřejnou masturbaci. To vám to vážně připadá srovnatelné? Já jsem teda bohužel tu možnost kojit vlastního syna neměla, musela jsem odsávat - a při tom jsem teda orgasmus nezažila. Asi jsem přišla o víc, než jsem si dosud myslela 8-o8-o8-o

2 2
možnosti
TT

T18o24m45a36s 81T70u15m82a

26. 7. 2017 16:27

víš to je jako příklad protože kojící ukazovačky rádi argumentují, že je to normální a přirozené a s tou masturbací je to stejné to, že je něco normální a přirozené neznamená že se to musí dělat všem na očích

4 1
možnosti
JK

No celkem ok, ale jak jste do toho začala tahat muslimy, stal se z toho úplně pitomý článek.

4 0
možnosti
RV

Kojení je normální věc. Stejně jako orgasmus, močení apod. Taky to nevystavujeme na veřejnosti. Jsou to určité typy mamin, které přijdou kamkoliv, vyndají prso, které je úplně vidět a kojí. Teď na nich vidím, jak se jim vylučuje oxytocin "já jsem matka!" hlásí do světa. Samozřejmě ať kojí podle potřeby dítěte kdykoli, ale proč to vystavují na odiv třeba u vchodu u metra. Mohou přece o pár metrů poodstoupit a vybrat si intimnější prostředí. Seděli jsme na svatbě u velkého stolu na chatě (cca 30 lidí) a z ničeho nic vytáhla matka prso a začala kojit. Viděla jsem, jak jsou lidé zaskočeni, mě to bylo nepříjemné. Vždyť přece mohla jít o 2 metry dovnitř chaty do místnosti, kde měla pohodlí. Ale tam by nebyli právě ti diváci a nemohla by to dávat na odiv. Kojení je věc intimní mezi dítětem a matkou.

12 1
možnosti
PV

Otázkou je, proč tahle přirozená věc v určitých lidech vyvolává takové reakce a proč si někdo myslí, že kojící matka se dává na obdiv.... Problém bych viděla u těch, které taková myšlenka vůbec napadne , ne u kojících žen !!

2 0
možnosti
LH

Kojení na veřejnosti je normální věc. Když okem zahlídnu, že matka na dětském hřišti sedí na lavičce a kojí, tak tam prostě nekoukám. Vím, že oba chtějí soukromí. Ještě jsem nezažil maminku, která by si natruc sedla doprostřed pískoviště a kojila tam.

Ohledně sdílení na fcb je to drobátko jiná story. Své ženě, ani malé, bych to neudělal. Proč taky? Rád se mrknu, jak se malý od kamarádky, nebo kamaráda vyvíjí a co zažili, ale zrovna kojení bych tam nenahodil.

5 0
možnosti
PT

Jsem zastánce kojení, ale po přečtení článku bych se pomalu stal odpůrcem. Protože místo hledání kompromisu jsou předkládány výmluvy proč to prostě nejde jinak.

Sice to není jak od vymaštěných ekomatek, ale i tak bych uvítal nějakou tu pokoru a větší snahu najít kompromis.

7 0
možnosti
MH

A když uvidíte obrázek na kterém je Panna Maria jako kojí Ježíška, i to považujete za nějaké zlo, nemravnost, či exhibicionismus? A takových obrazů a soch Panny Marie máme my katolíci po kostelích a jinde plno.

Ach lidé, chytáte se nějakého absolutního nesmyslu, který s morálkou nemá pranic společného. Zlo vidíte tam, kde zrovna žádné není.

2 1
možnosti
JM

J22a16n 85M76a43r28t90i61n

20. 7. 2017 12:00

a co socha Davida? tiez mozme my gentlemani behat s lulinom vonkuna lufte po verejnom priestranstve?

11 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,23
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články