Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No nazdar, až dosud jsem se domníval, že při vjezdu automobilem na soukromé parkoviště třeba u Kauflandu jsem povinen dodržovat pravidlo pravé ruky. A že třeba majitel toho parkoviště nesmí vyhlásit třeba pravidlo levé ruky. Tak jak to je?

A co takhle třeba hygienické předpisy? Bylo by zcela v pořádku, kdyby si ten majitel klidně rozstříkal po tom parkovišti bakterie tyfu či tubery?

1 18
možnosti
VH

Nebo v té hospodě prodával nahnilé a lehce v octu opláchnuté maso?

1 1
možnosti
Foto

Až na ten krkolomný oslí můstek v závěru karma.

11 4
možnosti
KC

Pro mne je naprostá většina názorů paní Markéty včetně tohoto naprosto zdravá. A ta pointa o migrantech na závěr je časová a celou věc dobře nadlehčuje. Za sebe dávám za jedna s mašličkou + karmu!

23 1
možnosti
DB

to je nepochopení podstaty hospody....jestliže se někdo rozhodne poskytnou svůj soukromý majetek veřejnosti , pak má stát právo do toho mluvit...tak jako v případě hospod mluví do toho, komu se co smí prodat, a kdo tam smí jít a jak mají být uskladněné potraviny a jak tam má být čisto......

a tohle vše milá paní Šichtařová nevíte?

no a pokud vím, existují státy, kde si ve svém autě nesmíte dělat co chcete, když vás tam načapou při sexu, budete mít problém....i když se tato vaše zábava děje ve vašem soukromém majetku.....

vy skutečně jen sbíráte body u té největší části populace, přesně dle Gausovy křivky...

přeji mnoho dalších úspěchů na tomto poli...sbírejte dál a udržujte svými články tento národ v PŘIMĚŘENÍ TUPOSTI...

6 34
možnosti
JA

Stát nějak hospody dotuje, nebo je postavil aby měl alespoň nějaké právo to toho kecat?

12 1
možnosti
Foto

Milá Markéto, vidím, že i Vy jste podlehla onomu obecnému klamu, že existovaly "kuřácké" a "nekuřácké" hospody. Nikdy tomu tak nebylo. Byly nekuřácké mléčné bary, kavárny i mnohé restaurace. To ano, ale nekuřácké hospody ne.

Jste ekonomka a proto jistě pochopíte, proč tomu tak být nemohlo. Podnikatel, který by si třeba na vsi otevřel nekuřáckou hospodu by odradil více kuřáků, než přitáhl nekuřáků.

A proč? Protože nikotin je droga a závislák na nikotinu půjde za možností kouřit v hospodě třeba kilometr, ale nikotinu nepodléhající člověk, si čistého vzduchu necení natolik, aby se ten kilometr táhl do nekuřácké knajpy, když má tu "kuřáckou" přímo pod nosem.

2 12
možnosti
JN

A co bránilo nekuřákům namísto do hospody zajít do restaurace?

Například já už ani nevím, jak ta hospoda, kterou mám necelých 100 metrů od domu vypadá zevnitř. Nejméně 15 let už jsem tam nebyl a nijak tím netrpím.

7 0
možnosti
ZZ

správná dedukce Š. , taky chodím v létě pro zeleninu na zahrádku bez trenek, mám velkou parcelu ale přesto se našli sousedé, kteří mě z okna dalekohledem šmírovali a potom to roznášeli po městysy, že obtěžuju děti, které jsou nota bene v té době pravda ve škole a školce. no nezabila by jste je? lidi je na světě dost a kdyby se zdálo, že pochybí, šak terorista doplní stavy

4 0
možnosti
DP

To jako že obtěžujete svoje vlastní děti? To je přece blbost ne?

0 0
možnosti
Foto

Paní Šichtařová není nelibý pohled, jako nelibý pohled. Dovedu si celkem živě představit, jak bych byl nadšený, kdyby se moje sedmdesátiletá sousedka procházela pravidelně po své zahrádce nahá....:-)

0 9
možnosti
Foto

Autorce šlo o ony zákazy ve ,,veřejných" prostorech. Míra soukromí je různá. Např v ,,jisté" zemi není zvykem mít zakrytá okna. A přesto se nikdo nepohoršuje nad tím, co by bylo lze za nimi vidět. Prostě nikdo do cizích oken ,,nečumí", natož aby do toho jejich obyvatelům, uživatelům a vlastníkům ,,kecal". I když, možná, že už to i EU také ,,zregulovalala";-)

4 1
možnosti
Foto

R^ Jo, to taky měla babička na zahrádce krtka. Nezabila ho, ale odchytla a hodila ho za plot sousedce. Ale krtek byl u ní na zahrádce druhej den zpátky. Zatracená sousedka;-O;-) A ještě dotaz. Když mohou být salony masérské, proč ne třeba i kuřácké, potažmo s ,,obé"8-o;-)

P.S.: ten děda to dělal tý sousedce naschvál. Aby viděla, vo co přišla, když si nevzala jeho, ale Pištu Hufnágla:-(;-D

0 0
možnosti
Foto

V jedné z diskusí jsem četl, že sousedka by měla být potrestaná za šmírování.

12 0
možnosti
JN

Doufám, že to tak nakonec dopadne

4 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,34
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články