Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P23e17t46r 60H74a57n93n21i18g

22. 5. 2017 12:02

Výborný je závěr o manželství z kterého nelze vystoupit. Všichni nás do toho bezvýchodného manželství tlačí a těm, kterým to myslí, jsou jednak zacpávána ústa a jiní kterým to myslí, jak např. Vám paní aurorko, se zase nechce špinit politikou a tak i když víme, že nevěsta je ve všech ohledech naprosto nevhodná, tak nám nezbude nic jiného, než si ji vzít a po celý další život tím trpět.

10 1
možnosti
Foto

Tak jsem napsal kritiku tohoto vysoce "ekonomického" textu a v samotném závěru mi zmizel a už se mi nechce to psát znovu.

Tak: pokud vám nevadí hned v úvodu projeven historické neznalosti, resp. neznalosti matematiky z prvních tříd a líbil se vám i další text a s autorkou souhlasíte, tak prohlašuji, že si současnou situaci ve státě výsostně zasluhujete.

Kdyby někoho zajímalo něco konkrétního, rád odpovím.

2 1
možnosti
Foto

O59t15o 54K19o38s17e67č26e54k

22. 5. 2017 11:16

Zase nás vedou do náruče bohatých států jako sloužící. Asi si dělá p. Sobotka cestičku do úřadů EU, protože po volbách končí. Oni mu to Zimola, Hašek, Tejc a další spočítají. Konečně bude muset začít pracovat. A pokud nemám pravdu, ať se nechá zapsat na kandidáku JM kraje na poslední místo.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za článek paní Markéto. R^ Na adresu Bohuslava Sobotky si jako "militantní" ateista vypomohu citátem z bible. Ezechiel 12 : "Mají oči k vidění, ale nevidí, mají uši k slyšení, ale neslyší." Přeji pěkný večer

5 0
možnosti
Foto

J44i97ř89í 49L47i48b47e68r

21. 5. 2017 21:12

Jasná karma!R^ A měla byste si opravit drobnou chybičku - upsala jste se v "pravicové diktatuře" Hitlera. Ona byla levicová. ;-D

1 1
možnosti
MJ

Jen jedna drobná nesrovnalost. Hitler nebyl fašista, ale národní socialista. V Německu byl národní SOCIALISMUS - né fašismus!!!!!!!! Jinak co se týká eura, tak s váma souhlasím. Karma

3 0
možnosti
TH

"Pravicové diktatury"? NSDAP byli normální socialisté. Neměli s pravicovostí cokoliv společného. Komunisti u nás byli taky pravicová diktatura?

4 0
možnosti
FL

"Euro je navíc ještě maskovaná časovaná bomba, která už roky odtikává a čeká, až skryté nerovnováhy nebude možno dál maskovat" - Proč by nutně měla přestat možnost nerovnováhy maskovat nekonečným tištěním peněz? Případně, proč by mírná inflace v důsledku tištění nemohla ty dluhy zmenšit a nerovnováhy tak odstranit?

2 0
možnosti
DZ

NApište nám pane Lufte, co si představujete pod slovem "mírná". Pak se podívejte na to, kolik je třeba vytisknout a porovnejte to s tím svým "mírná".

1 0
možnosti
Foto

Evropa má dva velké průšvihy - jeden dluhový a druhý imigrační.

V rozumné míře se dají oba ukočírovat, ale obávám se, že sociální inženýři v Bruselu ve své touze poručit větru a dešti nechají oba zajít daleko přes únosnou míru. A čím dál je nechají zajít, tím bolestivější bude ten okamžik, kdy se matička ekonomie rozhodne obnovit udržitelný stav věcí...

26 1
možnosti
Foto

Víte , makroekonomika je něco jako práva. Dva makroekonomové - tři názory. My jako laici / byť se zájmem o dění / to můžeme komentovat , schvalovat či být proti - ale to je tak všechno.

Stejně nás i s těmi odborníky rozsoudí až historie.:-/

1 1
možnosti
JR

J38a48n 96R84á22ž

21. 5. 2017 13:50

Nepamatuji se, že by nějaký opravdu vzdělaný ekonom, jehož názory nejsou zdeformované politicko-ekonomickým myšlením, relevantně vysvětlil, čím zavedení Eura z dlouhodobého hlediska prospělo, mimo Německa a Holandska, jinému státu Eurozóny. Zavedení Eura hlavně zahájilo proces obrovského zadlužování většiny států, jehož konec je díky politickým rozhodnutím v nedohlednu, protože za pád, který bude nevyhnutelně dřív nebo později následovat, nechce nikdo z nich nést odpovědnost..

1 1
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,34
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články