Diskuse

Jak vyrobit rasisty snadno a rychle

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pani Sichtarove bylo v roce 1989 13 let. To jen pro dalsi vysvetlovani, jak ona presne vi, jak to bylo "za komunistu".

1 0
možnosti

Jasně, u těchhle zpovykovanců, kteří byli v roce 1989 ještě malé děti, se dá ta jejich protizápadní hysterie ještě tak trochu "pochopit" resp. vysvětlit - horší to je s lidmi, kteří v tom nějaký čas žili i v dospělosti a přesto dnes plantají nesmysly o "zkaženosti Západu a EU obzvláště", nesmysly o "největším současném státníkovi a zachránci konzervativismu Putinovi" apod. - tam nemůže být pochyb o tom, že to jsou buď překabátění bolševici, strůjci toho marastu, který tu těch 40 let byl - anebo obzvlášť hloupé resp. manipulovatelné loutky v rukách všech těchhle překabátěných bolševiků.

0 0
možnosti

A ještě úplně poslední a definitivní "tečka za tím naším rasistickým případem":

http://zpravy.idnes.cz/chci-bilou-evropu-bez-pristehovalcu-rika-ideolog-ceskych-extremistu-1ja-/domaci.aspx?c=A090502_153954_domaci_dp

Řekl bych, že tupý rasismus pana Vávry je ještě mnohem víc do očí bijící, než je tomu v případě některých zdejších rasistů. Tak třeba jim to otevře oči... anebo třeba taky neotevře, pokud to jsou Vávrovi kumpáni... Každopádně je třeba být "politicky nekorektní" a "nazývat věci pravými jmény". Neonacista prostě je neonacista a nazývat ho >>bílým evropským nacionalistou<< je jen projevem zhoubné "politické korektnosti". Už vidíte, vy "političtí nekorektníci", jak jste trapní? Ne, nevidíte, já vím, hlupákovi nikdy nedojde, že je hlupák.

0 0
možnosti

Nu. Já bych tu diskusi s panem Hanákem a některými dalšími rasisty zde uzavřel:

1) poděkováním panu Hanákovi i všem ostatním, kdo se zapojili, za velmi užitečnou pomoc při dokazování, že rasismus je v naší společnosti závažným problémem a tento blog paní Šichtařové, snažící se tento problém marginalizovat, nemá se svými argumenty šanci obstát.

2) konstatováním, že tato diskuse prokázala, že problému latentního rasismu v naší společnosti mohou významně pomoci antirasistické kampaně - a to i přesto, že se zajisté najdou i tací, kteří budou tvrdit, že tyto kampaně naopak rasisty "vytvářejí" - např. tím že i oni sami, díky těmto kampaním, se ve svých rasistických názorech utvrzují. Ano, fakt, že na ty nejzarytější rasisty žádná kampaň nezabere, je zřejmý - nejzarytější rasisty nepřesvědčí nikdy nic a vždy se samozřejmě budou snažit přesvědčovat o tom, že "oni jsou tím správným vzorkem populace a proto jsou antirasistické kampaně kontraproduktivní, když na ně osobně evidentně nezabírají". Ne, nejsou, problém není v těch kampaních, problém je v přesvědčených rasistech, kteří ve společnosti vždy byli a budou - a dnes mají, bohužel, pouze podstatně lepší možnosti prezentace svých deprivačně-rasistických názorů. A pokud nechceme, aby velké množství potencionálních rasistů, kteří jsou ovšem zatím otevřeni diskusi, byli přesvědčeni těmito "ryzími" rasisty, je třeba je přesvědčovat o nesmyslnosti rasismu, např. i těmi (zdejšími rasisty vysmívanými) protirasistickými kampaněmi. Čili závěr zní: nenechme se odradit hlasy ryzích rasistů o "kontraproduktivnosti" rasistických kampaní. Tyto kampaně jsou, jak z výše napsaného vyplývá, nejen užitečné, ale i potřebné a pokud nechceme, abychom se skutečně nakonec stali národem rasistů, je nutné vysvětlovat jejich užitečnost a pokračovat v nich.

0 2
možnosti

co kdybyste nám nejprve definoval pojem "rasista", "ryzí rasista", "přesvědčený rasista", "nejzarytější rasista", "deprivačně-rasistický názor" potom si to doplnil do toho Vámi napsaného nesmyslu a finálně se zacyklil...

0 1
možnosti
Foto

Dokud nebude na vsechny jeden metr a dokud se bude zvyhodnovat urcita mensina oproti vetsinove spolecnosti tak klid nebude nikdy.

Myslim si ze tyto "neziskovky" si to moc dobre uvedomuji a schvalne prilevaji benzin do ohne stupidnimi projekty jako je Hate Free a dalsi.

6 1
možnosti
Foto

Stát je přímo zodpovědný za postoj Čechů vůči Rómům. Dokud nenastolí stejné podmínky, povinnosti a čerpání sociálních dávek, bez rozdílu pro všechny občany, bude toto téma stále na pořadu dne.

Takto jen přilévá olej do ohně a škodí tím více těm, které zvýhodňuje.

Bez práce nejsou koláče, kdo nepracuje, ten nejí, to by neměly býti fráze, ale pevně zakotvené podmínky pro každého občana České republiky.

Dokážeme býti solidární a rádi pomůžeme, je-li však naše dobrá vůle zneužita, ohradíme se, tomu se neříká rasismus, ale smysl pro spravedlnost.

5 2
možnosti

J30a35n 80J81e34n57i43c

17. 3. 2017 7:20

Omlouvám se, to mělo být plus :-)

0 0
možnosti

Ono to je zřejmě mluvení do dubu, snažit se umravnit někoho, jako je pan Hanák - a vysvětlovat mu, že tapetování je mezi slušnými diskutéry zapovězeno, je, obávám se, házení hrachu na zeď. Proto, já sám, sem, na jedno místo, dávám páně Hanákovy dotazy a odpovím na ně v navazujícím vlákně.

Takže nejdříve (následují ve vlákně) ty dotazy pana Jiřího Hanáka, za kterými pak opět ve vlákně následuje má odpověď.

0 1
možnosti

... ty otázky a odpovědi na ně jsou v předešlém vlákně - zřejmě jsem si při vkládání nevšiml, že se databáze ještě nestihla refreshovat a nejnovějším příspěvkem ještě nebyl v okamžiku vkládání tento. Ale ono je to jedno - i tak je to hezky o kousek dál za sebou a na jednom místě. A abych to sem "tapetoval" znovu - to opravdu neudělám - diskusní metody pana Hanáka považuji za nepřijatelné z principu - a nesnížím se k nim ani v situaci, kdy by to chyba při vkládání mohla "omlouvat".

0 1
možnosti

Pěkně se nám tady pan Petr Hanák "roztapetoval", jen co je pravda.

(Při setřídění příspěvků podle času je více než zřejmé co mám na mysli.)

Nehodlám ho podporovat v tapetování a proto:

Pane Hanáku, zařiďte prosím, aby to, co jste tu (během několika málo minut!) mnohokrát ZCELA IDENTICKY zopakoval, bylo pouze na jednom místě, ideálně jako první příspěvek nového vlákna. Pan místní správce diskusí vám v tom jistě velmi rád pomůže, protože vaše včerejší aktivita zde vykazuje jednoznačné znaky TAPETOVÁNÍ, což je hodně velký PROHŘEŠEK proti diskusní etice.

Až se tak stane, rád vám na vaše dotazy odpovím. Ale opravdu vás zde ve vašich velmi nepěkných diskusních metodách nehodlám podporovat a nebudu identickou odpověď vkládat pod to velké množství vašich zcela identických postů - a zároveň nehodlám v místní rasistické komunitě podporovat dojem, že jsem na mnoho vašich příspěvků nezareagoval, kdybych zde zareagoval pouze pod jeden vybraný z těch mnoha identických.

Takže, pane Petře Horáku, nejdřív napravte (nepochybuji, že místní správce vám v tom zcela jistě rád pomůže) tento váš jednoznačný prohřešek proti diskusní etice - a pak velice rád zareaguji na vaše zajisté podnětné otázky. Děkuji.

0 1
možnosti

Omlouvám se za chybu ve jméně v tom posledním odstavci. Nebyl to záměr, správně mělo být "pane Petře Hanáku".

0 0
možnosti

Moc dobře napsáno. Víc není co dodat.

3 1
možnosti

Přesně tak - víc není co dodat.

1 1
možnosti

Je to přesně jak píšete. To by tak hrálo, aby si lidé pokojně žili. Z čeho by pak HateFree a jim podobní byli živi? Když tu nenávist není, musíme ji holt vyrobit.

2 1
možnosti

No, na rozdil od zapadnich zemi mame s vymyvanim mozku a tlacenim ideologii svoje zkusenosti. Bohuzel take nejame zvykli se tomu aktivne branit...

3 1
možnosti