Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

A to si myslíte, že ten polodebilní elektorát evropských zemí bude volit jenom dobrý překvapení, jako je pro vás třeba Brexit? Ne ten bude klidně volit i Schulze, protože vůbec nevíte, co můžete čekat od polodebilního elektorátu, kterej pár desítek let volí víceméně to samý, a najednou má pocit, že potřebuje změnu...

0 0
možnosti
FD

Asi to nefunguje na 100%. Vždyť já žádnou funkci nemám.

1 1
možnosti
PP

P31a59v27e50l 62P32o15n59e14c

19. 2. 2017 11:10

"Není filosofií EU, aby dav rozhodoval o svém osudu" -- Martin Schulz, https://goo.gl/0XcFqL

4 0
možnosti
JB

Můj šéf má na stole knihu s názvem - Dobytku smíchu netřeba. Nevím o čem je, ale název je dokonalý.

0 0
možnosti
PP

Hlupáka chrání příroda tím, že mu zabraňuje poznat, že je hlupák, on by se kvůli tomu trápil, takto žije s pocitem, že není hlupák. Přesvědčovat o něčem hlupáka je ztráta času, on nepozná, že dělá hloupě, viz výše.

2 0
možnosti
Foto

I14v17o 79P75a43t37t60a

18. 2. 2017 9:13

Mimochodem ten Vámi vychvalovaný kancléř Konrád Adenauer odstartoval běh národů Evropy do zapomnění. V 50. letech vyřkl Konrád Adenauer, když z moci kancléře zavrhl přestavbu sociálního systému ve prospěch rodičů, legendární větu: „Děcka budou mít přece lidi vždycky“!Dnes chybí Němcům 17 milionů dětí do vyrovnané populační bilance.

3 1
možnosti
TM

Jenze on nemel ani tuseni, že bude někdy něco jako hormonální antikoncepce a ze potraty budou běžně dostupné.

1 0
možnosti
PH

Jenom vzdělání není všechno ! Jsou i vzdělanci, kteří v sobě nemají kousek citu či lidskosti a není jich zrovna málo ! Tudíž si dovoím říct, že vzdělaný člověk bez lidskosti je často mnohem horší než nevzdělanec!

3 0
možnosti
Foto

I54v12o 77P94a84t88t64a

18. 2. 2017 9:02

Tentokrát začnu zdánlivě provokativní otázkou: může švec pracovat jako chirurg? Jistě může, pokud se jedná o MUDr. Ševce. Já mám ale na mysli ševce jako řemeslníka. Kvalifikovaného ševce, který umí pracovat s kůží a jehlou, což je nepochybně součást práce chirurga! Pokud se nad tím usmíváte jako nad vtipem a současně říkáte, že zvládnout práci s kůží a jehlou nestačí ani náhodou k tomu, aby švec mohl dělat chirurgický zákrok na pacientovi, máte i nemáte pravdu. Máte pravdu v tom, že švec nemůže dělat práci chirurga. Nemáte pravdu v tom, že se jedná o situaci absurdní, něco co se nikdy nemůže stát. Děje se tak dnes a denně, i když v jiném oboru lidské činnosti. Ekonomové umí zacházet jen s penězi, nikoliv s lidmi. Přitom jsme ekonomům dovolili pracovat na korpusu společnosti a to bez jakýchkoliv omezení. Nápravu stávajícího vývoje může přinést jen kvalitativní změna. Změna, po které mnozí již dlouho volají, rozvoj mezioborových studií. Záleží jen na nás, zda typicky mezioborové disciplině jakou je sociální ekonomie, bude dána šance na převzetí rozhodujících agend. Agend s přímým vlivem na rozvoj sociálního státu. Jen rozvoj sociální ekonomie dává šanci splnit to, co sociologové desítky let jen slibují a ekonomové svými bezohlednými experimenty na lidech obecně a na rodinách s dětmi zvláště činí ke škodě naší i škodě našich dětí.

6 0
možnosti
Foto

Lidé mají konzistentní a správnou ideologii, která by umožnila kvalitativní i kvantitativní skok celé civilizace. Bohužel tato ideologie by znemožnila parazitování politické kasty a protože politická kasta má nesmírnou moc, bude dělat vše pro to, aby se tato ideologie neprosadila, naopak, aby se stala strašákem lidí.

Tato ideologie se jmenuje Anarchokapitalismus.

0 0
možnosti
MV

na rozdil od pani Sichtarove vedi o panu Schulzovi minimalne v Evrope. az dosahne pani S se vsemi jejimy tituly a bestsellery toho, co dosahl pan Schulz s vyucnim listem knihupce - pak at je kriticka a pichlava a bez nadhledu, jako ve vetsine jejich blogu. a o slove "jejich" take silne pochybuju... podarilo se uz nekomu s Vas s "autorkou" blogu v kterekoliv dizkuzi prohodite rec? nepodarilo? divne, nezda se Vam?...

3 11
možnosti
ZH

Pane Valíčku, obecně platí a v nedemokratických systémech jako je EU zvlášť, že není problém, aby politici bez vzdělání, (nebo i jinak nezpůsobilí) dosáhli na mety nejvyšší. Viz: Schulz, Juncker, Rompuy, Merkelová, Gross, Sobotka, ale i Jakeš a Gottwald (jen s výučním listem truhláře) a další... Kritika těchto tragickokomických postav je nutnou informací pro občany ČR.

Czexit! [>-]

0 0
možnosti
Foto

Jde jim jen o koryta a moc.

A udržení otrockého systému.

2 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,27
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články