Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Samozřejmě karma. K tématu připojuji tuto kacířskou myšlenku: samci u moci = války, slepice u moci = těhotný člověk. Snad bude u moci brzo rozum :-)

5 0
možnosti
Foto

jestli pro vysokoškolačku je slovo žena podezřele úřední tak teda nevím:-/

nemluvě o stavbě věty: něco si pomyslím na téma, z které drůbežárny dotyčný pochází- ta dokonce i obsahově odporuje tomu co těsně předtím prohlašujete, že výrok vypovídá víc o tom kdo ho formuluje než o tom komu je určený

a vite vůbec, že ty horní orgány, když už o tom musíte mluvit, mně to teda připadá dost lascivní,že je k rozmnožování nepotřebujete? Prsa slouží k výživě dětí ale ne k jejich tvoření

a díky za optání v závěru bylo zbytečné-opravdu nikdo se vás na vše rozmnožovací orgány neptal- snad každý si umí představit, jak to je po pěti porodech8-o

1 35
možnosti
VV
RK

Jako obvykle pěkně napsané a dokonale výstižné.

12 0
možnosti
Foto

No, jako trojnásobné matce mi je nějak jedno, jestli o mě někdo mluví o těhotném člověku nebo těhotné ženě - v podstatě jsem obojí a i těhotný transsexuál musí být z biologické a genetické podstaty ženou, lékařská věda muži zatím neumí implantovat dělohu ... Jen nechápu, proč žena, která se cítí být mužem, se žene do těhotenství a pak trvá na změnách systému... A systém je takový, že jí vyhoví plošnou změnou místo upozornění, že některé těhotné nejsou ženy, ale transsexuálové...aby to personál respektoval... Což s dokumentace musí být zjevné..

3 0
možnosti
KJ

Markéto, to je přeci jasné, že je to absolutní nesmysl.To naprostá většina lidí ví.Kvůli tomu nemusíte psát blog a dělat z toho pseudoproblém a normálním postojem nahánět marketingové body.Pokud to v Anglii chtějí, tak ať si tam mají třeba genderově neutrální i prdel.Jste hezká a i chytrá, tak prosím nedělejte levný obchod s přízní.Máte na víc.

4 18
možnosti
PH

Tak to tedy jste si mohl odpustit, pane Jelínku ! Asi by jste mohl vědět , že u nás jsou jedinci ba i skupiny, které pokud z toho ucítí korunu, tak jsou ochotni udělat "BIZNIS". Tak to nazývají-říkají naši slovenští přátelé ! Jako příklad mohu uvést schválení a poté zrušení zákona, který nutil občany povinně čipovat psy, kočky a fretky! I u nás se těmto "BIZNISMENŮM" daří !

1 0
možnosti
KT

děkuji. jde o klasický případ odvádění pozornosti od skutečných problémů. místo toho, aby se řešilo, jak to bude za dvacet let s vodou, biologickými, nikoli umělými potravinami, jak to bude s příchozími, kteří jsou přesvědčeni, že mají právo na naše území a statky, vyrobíme umělý problém a zatáhneme do jeho řešení pokud možno všechny. je načase říci všem, kteří to zkoušejí, ať neotravují a řeší podstatné věci. a jestli nevědí jak, ať je nechají vyřešit ty, co mají plán. každého pseudopolitika, který se nám podobné úvahy snaží vnutit je třeba vypískat už na okresní úrovni. a ty, co sedí vysoko nevolit v žádném případě. i kdyby v jejich programu byly další body, s nimiž se člověk může ztotožnit

9 0
možnosti
PC

Pokud jde o tehotne, navrhuji vyraz "samodruhy savec"!

0 0
možnosti
MC

R^Je to neskutečně nebezpečný trend, jak říkáte. Je to trend levicového extrémismu pučící od středu. Je to cítit všude. Podstatou je navoněný levicový altruismus s tvrdou nenávistí k zodpovědnému jednotlivci.

48 1
možnosti
BH

B90o33h37u82š 66H22a79v35e40l

11. 2. 2017 14:17

Film Sexmise by měl být povinný, jeho geniálnost časem stoupá.

28 0
možnosti

J52o54s74e73f 78Š45l43o59u43f

12. 2. 2017 19:11

Někteří by té geniálnosti stejně neporozuměli. No a někteří by se nechali raději ozářit.

Stejně je jen otázka času, kdy se bude oplodňovat i u lidí jenom uměle (jak je tomu již nyní u některých hospodářských zvířat). Pečlivě vybraná vajíčka od chovných "žen" geneticky upravenými spermiemi tzv. alfasamců, aby se po zemi pohybovali jenom pracovití a především poslušní jedinci. Právo množit se tradiční metodou se udělí jen vybraným jedincům (tzv. alfa samcům), kteří budou moci oplodnit jenom vědeckým týmem vybranou samici (ne ženu, ani děvče, ani babu, ani holku, ani pěknou buchtu paní Šichtářová). Je třeba, aby věda zvítězila nad přírodou a hlavně nad rozumem nějakého sedláka (nad tzv. selským rozumem).

1 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,34
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články