Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

H30y47n60e82k 80M66r81t57v22ý

17. 2. 2017 10:56

pět dětí?8-o tak to teda R^R^R^R^R^ takto kvalitní genetický materiál by bylo škoda nezmnožit :-);-)

7 0
možnosti
Foto

Mnohé výzkumy ukazují, že vliv genetiky na osobnost jako celek z pohledu morálních, sociálních a etických vlastností je minimální, skoro nulový.

Jinak řečeno, kvalitu člověka naprosto zásadně formuje prostředí a okolí, ve kterém se narodí, vyrůstá a žije.

0 4
možnosti
JB

Zajímavé! Tento článek zmizel z prvního místa žebříčku blogů-ale všechny ostatní tam zůstaly.. Jak to tedy je s tím žebříčkem??? Evidentně se nenuluje jako celek. Mají tedy jednotlivé blogy jakousi "maximální životnost" v tomto žebříčky?

0 0
možnosti
MH

Neda se nez rici - Ufff, mozna, ze je preci jen par zen jeste normalnich a umi se ozvat. Dekuji.Nerad bych se mylil, ale domnivam se, ze za touto genderovou korektnosti stoji predevsim feministky. Nejak tezko se mi predstavuje chlap s temito myslenkami...

A ejhle, jak to pisu, rovna se mi v hlave - mozna to nebudou jen femi. Mozna za tim jsou i 4%. Vzdy jsem byl pro svobodu a chran me cokoli, abych mel potrebu omezovat nebo rozlisovat napr. podle sex. orientace. Ale tak nejak me ted napada jestli se neprojevuje prislovi - Podej certu prst a utrhne ti celou ruku. Jestli to nasi 4% kamaradi nezacinaji prehanet. Preci jen plati, ze jejich svoboda konci tam, kde zacina moje ....

1 0
možnosti
MV

Velké díky za další normální, racionální názor, kterých je v této době tak moc moc potřeba, a to pro celou Evropu ! Navíc od odborně uznávané ženské osobnosti.

Jak říká můj kolega z práce...trpím frustrací, že jsem heterosexuál, jsem bílý, líbí se mi více ženské než zvířátka..............ale jsem z pohledu EÚ jiný.....asi zavržení hodný..:-)

Dnes vyšel krásný článek o cenách Grammy ...i zde se řeší zastoupení všech a všeho..........

To jsou ty očekávané příspěvky, které nás snad vrátí do civilizovaného, normálního světa, který může vnímat všechno takové, jaké to ve skutečnosti je:-):-)

Člověk by řekl samozřejmost..........ale není to samozřejmost, musíme za to bojovat jako kdysi za to, že Země není placka :-(. Bůh žehnej těmto osvíceným názorům !!R^

2 0
možnosti
FJL

Děkuji za krásný a smysluplný článek. Plně se s Vaším názorem ztotožňuji. Zdravím a přeji krásný den. :)

12 0
možnosti
LB

Krasne napsany,takyjsem si myslela ze je to nejjaky blabol,ale svet se snad zblaznil.Taky nemam Nic proti mensinam,ale taky me neskutecne vytaci,ze by mam meli ridit zivot,at si kazdy zije podle sveho(v mezich zakona)ale at me proboha nikdo nerika,ze deti patrej statu,copak ti co o. tom rozhodujou nemam deti ?Copak nikdo z nnich nema ZDRAVY ROZUM.Jje ale bohuzel spousta lidi kteri neuveri ,ze by to mohla byt pravda,prave proto,ze je to tak absurdni.

2 1
možnosti
BV

>>at me proboha nikdo nerika,ze deti patrej statu<<

Jediný, kdo tu říká, že "děti patřej státu" je fanclub paní Šichtařové aspol., který tenhle nesmysl (a jemu podobné) pořád dokola omílá a "demonstruje" na něm, jak je ten stát zlý, když tvrdí, že "mu děti patří". Takovýmito a podobnými nesmysly se tu vyhecováváte jen proto, abyste se mohli rozčilovat a celý ten konspirační nesmysl o "spiknutí státu proti nám, občanům" mohl díky těmhle vašim nesmyslům žít dál. Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu.

3 6
možnosti
Foto

P66e17t48r 86M88a11r79e90š

15. 2. 2017 12:26

Moc hezky napsáno. Já jenom žasnu, čím to je, že jsou tyhle nesmysly na Západě tak vitální. U nás to ještě docela jde, protože Češi jsou z nějakého důvodu silně podezřívaví vůči ideologiím a tohle není nic jiného. Ale v Americe ten statisícový pochod feministek, nebo švédská vláda v hidžábech na návštěvě v Íránu, nebo norské sociální inženýrství, kdy děti patří v první řadě státu... to je opravdu k pláči. Čím to je, že společnost nemá protilátky? Že sama sebe takhle mučí? Zmatenost mladých lidí oghledně genderu je opravdu šokující, viz video (anglicky): https://www.youtube.com/watch?v=-4S0gHlKiho. A ještě jedna ukázka mozků vymytých politickou korektností: https://www.youtube.com/watch?v=xfO1veFs6Ho

6 0
možnosti
PS

P76e91t79r 82S71k71á32c33e49l

15. 2. 2017 22:25

Souhlasím s Vámi, Podobné články má i pan Petr Hannig. A jdu dát tomuto karmu...R^

2 0
možnosti
PK

Zdarec, dost dobře jsem si početl a trochu mi to připomenulo polský film SEXMISE, No možná k tomu také dojdeme, ale film skončil celkem pozitivně.;-D;-D;-D

2 0
možnosti
ZV

Přesně tak....mě zase naskočil film Gataka a Equilibrium - šedobílá společnost,kde se nesmí projevovat emoce.....z toho mrazí, že k tomu směřujeme

1 0
možnosti
Foto

Máte mé uznání a hlubokosklon zejména za násobek.:-)

2 0
možnosti
JR

Víte, jak vypadá genderová vyváženost Genderové expertní komory? Žen 118, mužů 7, dvě dle vlastního přání pohlavně nezařaditelné Michaela Antonín Malaníková a Míla O ́Sullivan.

Český Kocourkov par excellence. Bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo k pláči...

3 0
možnosti
PS

P61e28t13r 17S24k40á95c38e18l

15. 2. 2017 22:30

Jižstréček Křópal, jehož pořady byly v rozhlase vyhledáványnašimi předky, říkával:

"Bodóse dit věce, že to hani pravda nebode!" Byla ještě tetičkaKřópalka a Jozéfek Melhoba (Václav Šindler). Je pochován naÚstředním hřbitově v Brně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články