Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

R^Solidární mohou být jen ti úspěšní. Jsou to téměř vždy pravicoví voliči. K jejich zodpovědnosti a citu byli vychovány již ve svých rodinách. Levicoví revolucionáři pouze řvou a kradou. K tomu jim dopomáhá stát. Pokud nám budou vládnout a řídit život levičáci nebude nikdy ničeho dost. Lidská nenávist bude sílit a lhostejnost díky sociálním inženýrům chrlit pouze další neschopné levičáky.

7 1
možnosti
JG

Šichtařová, bravo ..:-)

5 2
možnosti
PB

Souhlas! A nejhorší je, že jsou přisáté na penězích nás daňových poplatníků a nikomu nemusí skládat účty, co za ty peníze dokázali. Jaký je výsledek jejich činnosti. Protože pak by se ukázalo, že byly založeny jen z důvodu čerpání peněz. Viz rasistická (ne)ziskovka Romea.

15 2
možnosti
TT
ZK

toto je velmi jednostraný a silnězaujatý pohled, který má k objektivnosti na hony daleko... sice si rád častopřečtu ekonomické analýzy paní Šichtařové, ale tady se projevila pouze zcelazaujatě a jaksi mimo mísu vzhledem k neziskovému sektoru, který v mnohém supluječi doplňuje služby státu atd atd.... píšu to s plným vědomím zaměstnance neziskovky,která se věnuje oblasti kulturního dědictví a každý rok se ze všech sil,především vlastním hledání zdrojů na své aktivity především mezi drobnými dárcisanží dostát svému poslání a fungovat ku prospěchu všech, nikoliv svého... a coznám třeba písecké neziskovky, tak se většina potácí na hraně bytí a nebytí,takže žádné „finanční vývary“ se nekonají... tímhle textem paní Šichtařovájen prokazuje svou neznalost a zaujatost... samozřejmě těžko mohu mluvit za celýneziskový sektor, pouze za naši neziskovku a zmínit se o několika, co znám...chápu, že ji mohou dráždit různé účelově založené neziskovky – generové atd... aleať probůh nehází všechny do jednoho pytle... u renomované ekonomky bych čekal víc

9 18
možnosti
Foto

Ono se chce naučit vnímat text, který rozhodně nebyl o těch, co si shánějí prostředky oslovováním dárců a nikoliv parazitováním na veřejných rozpočtech. Ten silně zaujatý pohled jste projevil právě vy.

24 2
možnosti
MV

Kolik daňové poplatníky stojí ročně odpisy úroků z hypoték?

Pokud nedokážete neefektivnost neziskovek pro Stát, tak to je jen líbivé žvanění pro Vaše čtenáře. Spíše tedy přibrukovače.

7 6
možnosti
JH

J64i94ř80í 93H10u51m37l

26. 1. 2017 13:56

trošku pletete hrušky s jablkama, co mají společného odečty hypoték s neziskovkama ?

1 1
možnosti
BK

Pani autorko,pracovala jste nekdy v nejake neziskovce,ze tak s jistotou pisete to co pisete? Dekuji.

6 12
možnosti
Foto

"Vraťme neziskovkám původní význam a úlohu v charitě. Jak? Snadno: Tak, že nebudou smět dostat ani korunu z jakýchkoliv veřejných peněz."

A to je právě ten problém. Jejich podhoubím je prorostlá jak politická scéna, tak řada našich vysokých škol, odkud přicházejí další a další absolventi genderového studia...

Tedy že něco takového půjde "snadno", je bohužel,omyl.

19 3
možnosti
MT

U nás ve městě máme neziskovku, která má 5 zaměstnanců, 7 služebních aut, vypisují si prémie. A to jen proto, protože už neví co s penězma..

10 2
možnosti
VS

Ten spolek nemá jméno?

2 1
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,35
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články