Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Rádio Jerevan : "V Sovětském svazu rostou kukuřice jako telelgrafní sloupy."

Ministerstvo pravdy : "To je pravda. Ovšem ne tak vysoké, ale tak hustě."R^

3 0
možnosti
Foto

Může mi někdo vysvětlit , proč není pravda černobílá ?

Bud lžu nebo ne,nic mezi tím není !

2 1
možnosti
FK

Konstrukt který vymysleli naši zákonodárci v případě pana Čunka hovoří jasně. Kdo lže a myslí si že nelže, nelže, nýbrž mluví nepravdu a to není trestné a může šířit nepravdu o komkoliv. Když ale lže a přizná se, že věděl že lže, pak lže a je to trestné.

2 1
možnosti
TN

Nebudu nikdy drzet usta za zuby, na koreknost jim kaslu. Pokud to takhle pujde dal, do CR uz se v zivote nevratim.

1 0
možnosti
LP

To je škoda. Právě takové lidi tady potřebujeme nejvíce.

3 1
možnosti
LP

Děkuji Vám i Vašemu muži za brilantní komentář! Hezký víkend.

2 1
možnosti
JK

Bublan v Parlamentních listech: Lidé se např. mylně domnívají, že migranti jsou většinou mladí muži mezi 20-30lety, oficiální pravda prý podle statistik (- ale jak důvěryhodných a kým zpracovaných a za jakým účelem?) je taková, že jen mírně převažují. Že politici nemají valné mínění o inteligenci národa, to už je celkem jasné, ale to už jsme i slepí? Nakonec si budeme muset myslet, že to jsou jen matky s dětmi.

15 1
možnosti
FK

Copak jste dělal, když ve škole učili, jak se rozmnožují motýli? Každý lidský sameček má ve svém rozmnožovacím ústrojí plno dětičkek. A o tom, že 20-30 let je věk optimální, by vám své řekla páni Žilková. Nejsme slepí, jen nedohlédneme světlých zítřků. ��

1 0
možnosti
KD

Otrok má být pracovitý, otrok má být silný, otrok má být zdravý, otrok nesmí vědět, že je otrokem !!!

12 0
možnosti
JK

A budou se řešit i lži politiků? Pod hodně z nich se kymácí židle, tak si pro sebe vymysleli trafiku, aby se měli kam uklidit do tepla za tučný plat. Výsledkem jejich "odborných analýz" bude, že za všechno může Putin, Zeman a důchodci, nebo že jsme všichni, co odmítáme multikulti, rasisti. Totáč hadra.

16 0
možnosti
AK

Politici nakonec vždycky přiznají, že u nás není ještě všechno v pořádku.

Jenže to byste se jich mohla zeptat jak to, když oni mají tu moc a povinnost se postarat, aby to v pořádku bylo.

A tak vám vysvětlí, že za to může náš nepřítel - a to hned dvojí.

Nepřítel vnitřní - všichni ti staří, nezaměstnaní, dlouhodobě nemocní a invalidní - bez nichž by zmizel vnitřní dluh a ekonomicky bychom vylétli do oblak.

A nepřítel vnější, za něhož nám bylo vybráno Rusko a bez nějž bychom nemuseli dávat tolik peněz na zbrojení a mohli bychom mít třeba silnice bez děr a výtluků.

Vzpomene si ještě někdo jak nám před čtvrtstoletím politici vyprávěli (a někteří tomu možná sami věřili) že budujeme všeobecný blahobyt a život v míru - když zmizely země socialismu, které stále vytvářely napětí ve světě?

Blahobyt pro vrstvičku privilegovaných jsme sice vybudovali ale jdeme od té doby od jedné války ke druhé.

Za projev optimizmu je tak třeba považovat názor, že ekonomický pokles pro většinu obyvatel bude jen pozvolný a že bojovat se bude daleko od našich hranic...

2 0
možnosti
RW

Milá autorko, v jedné věci s vámi bohužel musím hrubě nesouhlasit. Píšete:

" My osobně proto považujeme vznik úřadu za největší hrozbu pro svobodu a demokracii od roku 1989, a to bez nadsázky. Vlastně nechápeme, jak politici mohli vznik něčeho tak nebezpečného dovolit. Jediné vysvětlení, proč to politici dovolili, je, že jim vůbec nedoteklo, o jakou hrozbu se jedná."

Myslím, že jim to "doteklo" velmi dobře. Myslím, že se nejedná o "slabost rozumu", ale o úmysl. Když si propojíte fanatické udržování eura, migrační krizi, omezování osobní svobody a různé Velké bratry, tak již nemůže jít o náhodné výmysly hlupáků ani chyby v systému - jediné rozumné vysvětlení je úmysl. Prostě - když se chyby, omyly a náhody hromadí na jedné straně spektra, tak nemůže jít o náhodu.

PS: Schválně, který z marxistů první veřejně vystoupí s tím, že pro ČR je výhodnější přijmout Euro, než uvonit kurz? Tipuji Švejnara a odhaduji březen-duben...

20 1
možnosti
JS

Mám takový pocit, že účelem této instituce je jen upozorňovat na zjevné dezinformace a ne něco cenzurovat. Asi Vám nechodí denně na e-mail "zaručené informace" o tom jak je zle, jejichž původ nakonec dohledáte na proruských webech.

2 13
možnosti
AD

Jestliže je dezinformace "zřejmá" proč na ni upozorňovat ?

14 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články