Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A44l13e45š 91H19o61r66á20k

3. 11. 2016 8:30

Paní Šichtařová, závěr, který na konci činíte mi nedá se nezeptat. Kdo podle Vás tu pozornost odvádí ?

3 0
možnosti

Ano máte pravdu celkem. ANi slovo za celý týden ,kde je uvedený hecker ,kterého chytili v Praze na obědě.

Bude to mít pokračování z Hermana Jurečky udělají vlastizrádci, vlastizrádce. To osočování bude pokračovat, protože hodnoty jako pravda vítězí,(má to na standartě) jsou naprosto zašlapány.

Vystrkování růžků?? To jsou rohy jak poleno, myslím ty bývalé KSČ i současné.

Zejména ,kdo zažil jejich manipulace s lidmi, psychologický nátlak, pošpinění někoho, tak si na to při praktikách Hradu a jejich podhradí rychle vzpomene.

A číňan ten už svoje vydírání ukázal. RvRvRvRv

2 1
možnosti

Milá Markéto, nevím, kde berete informace, ale Čína již nějaký čas není jen pouhou levnou montovnou. Ale že jsme jako národ silně názorově rozděleni je nasnadě. A můžeme si za to sami. Žádné "za všechno může Zeman , či Pražská kavárna."

1 0
možnosti

Ale, paní ekonomko, když můžeme být již čtvrtstoletí levnou montovnou německých a jiných firem, proč bychom měli nabírat jiný kurs právě teď? Je to osvědčené, zde-vastováním školství se podařilo vytvořit správně nevzdělaný, hloupý a poddajný národ, tak nám sem, prosím, nepleťte nějakou průmyslovou revoluci. Už dvěstě let se mluví o tom, jak stroje mají šetřit práci lidem, ale zatím hlavně šetří náklady na pracovní sílu (to jako ekonomka znáte, ne?). Čtvrtá průmyslová revoluce k nám přijde tehdy, až zahraniční firmy usoudí, že s nadcházející pátou revolucí se ta čtvrtá už pomalu může přesunout těm hloupým Čechům. S tím ani Vy nic nenaděláte.

2 0
možnosti

Milá slečno, píšete zájímavě a v mnohém máte pravdu. Jen s těmi čínskými montovnami to není tak horké, pokud tím nemyslíte také Slávistický stadion i s hráči.

Pokud se dobře dívám, ty montovny u nás jsou řízeny daleko více německým a americkým bičem.

3 0
možnosti

J39i43ř58í 69T58o39m21e20š

4. 11. 2016 20:54

A jaké nabízíte řešení? Ty firmy mají nejmodernější technologii, patenty a to spadne z nebe? Další řešení je ukrást patenty. Divím se, že dovoz levných kopií se stále toleruje, v Americe o tom alespoň diskutují ve vládě a s Čínou, u nás se těšíme na investice, no těšte se.

0 0
možnosti

To vložený selfíčko je nejvíc. Slečna asi nabyla dojmu, že trochu zhubla. Jinak článek nic moc.

2 0
možnosti

Já bych řekl, že celý ten humbuk vznikl proto, že lidem se prostě nedá věřit - jsou hloupí a nevzdělaní.

Volby jsou zbytečné riziko a tak by bylo dobré prezidenta znemožnit ještě před volbami. Zatím se zdá, že by mohl být natolik zdráv, že by mohl znovu kandidovat. A co kdyby byl zvolen?

My přece chceme někoho s pokorným obdivem k zahraniční politice USA a ne někoho, kdo by chtěl mít dobré vztahy s Čínou. Čína sice žádný konflikt na Blízkém Východě nerozpoutala - na rozdíl od našich spojenců - ale mít s ní dobré vztahy se nesluší.

Zdálo se, že příští volby Viktor Janukovyč nevyhraje, ale proč čekat?

Ne že bych si myslel, že i u nás politici hodlají použít stejně krvavou cestu k odstranění prezidenta, ale co třeba žaloba k Ústavnímu soudu? I tak by bylo možné prezidenta zbavit úřadu.

Myslím si, že názory politiků výtečně vyjádřil po britském referendu předseda EP Martin Schulz: "Není filosofií Evropské unie, aby dav rozhodoval o jejím osudu“.

To je velmi podobné vyjádření Miroslava Štěpána z listopadu 1989, kdy v ČKD pronesl: „v žádné zemi, ani v rozvojové ani socialistické a kapitalistické neexistuje to, aby patnáctiletý děti určovaly, kdy má odejít prezident nebo kdy má přijít a kdo jím má být."

Demokracie zkrátka politikům vadila a vadí.

A pokud se jim výsledky demokratického hlasování nelíbí, vyvíjejí aktivity ke zrušení volebního výsledku.

3 0
možnosti

K47a63r61e85l 61D29r26d40a

1. 11. 2016 15:57

Pěkná hloupost. Rv

1 1
možnosti

K87a16r42e36l 45D83r55d31a

1. 11. 2016 16:09

Agresivita 89-90? To snad jen v rodinách nomenklaturních kádrů... Já si spíš vybavuji oprašování křesťanství pod vlivem Václava Malého a vzájemnou ohleduplnost, kdy se cizí lidé na sebe na ulicích usmívali. Muselo to být chvíli po sametu a vyprchalo to během pár let díky vlivu Klause, kdy nastalo egoistické hrabání, podnikání, privatizace a ostré lokte. Ale bylo pěkné to zažít.

Myslím, že se autorka plete i v té agresivitě. Ale třeba je z komunistické rodiny a odsudek komunistů vnímala jinak.

2 3
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,08
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články