Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bud chapu spatne psany text a nebo si tady pisatelka odporuje...

Vlastní trauma je zaslepilo tak, že mají dojem, že je lepší 99 procent dětí vzít rodičům neoprávněně, než jedno nechat sexuálně zneužívat. Pro ně je rodinné násilí za všech okolností horší než násilí páchané omylem státní mocí na fungující rodině.

Zdroj:http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=529509

versus

Jenomže i kdyby to byla pravda - i kdyby - tvrdím, že stojí zato nechat se podvést 999 ne-dětmi a zachránit jedno dítě.

Zdroj:http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=529509

2 0
možnosti

J83o71s69e86f 72S47u15k

23. 6. 2016 11:33

paní Šichtařová, opět jsem si vás rád přečetl a většinou souhlasil..ALE..Stát nastavuje zákony pravidla a ta se musí buď dodržovat či při prokázání jejich nedostatků změnit. Vyzývat k nastavení pravidel, legalizujících v poměru 999:1 podvod, navíc s dalekosáhlými následky, mi nepřipadá chytré.

Co se týká Chrastavy..v jiném článku na iDnes se uvádí, že děti v ústavu umístěné jsou zde na podkladě SOUDNÍCH rozhodnutí s prokázáním závažných přečinů..Pokud tomu tak je, asi nebude tak snadné tvrdit, že jsou v ústavu neoprávněně, jak s lehkostí sobě vlastní tvrdí trio MAŠAŠL..

0 0
možnosti

Mno.. Něco k těm nevinným dětem... Neopusťme kvůli tomu stále platné přísloví - jablko nepadá daleko od stromu. Jinými slovy, idiotským rodičům se v drtivé většině případů rodí idiotské děti, ze kterých se časem stanou idiotští rodiče...

4 0
možnosti

To je jako žádoucí podporovat poskytnutí azylu 999ti pětadvacetiletým aby se neupřely "práva" jednomu sedumnáctiletému co ho vyšle rodinka? Já spíš vidím bezpečnostní risk pro naše děti! Kolik nás musí padnout za oběť než se udělá opravdu účinná opatření? 100% se nedá zajistit nikdy, ale dosavadní nečinnost nás bude stát mnoho krve za kterou se nám jednou naše děti "pěkně" poděkujou...EURv

1 0
možnosti

... možná je to "necitlivé", ale opravdu nevidím důvod, proč pro jedno "nevinné" dítě pustit do Evropy 999 ne - dětí. Pokud se počet dětí v rodině pohybuje mezi 6 až 15, tak mne skutečně osud jednoho dítěte nedojímá - zvláště po těch mediálních a fotografických prolhaných masážích... štve mě, že tu operují lékaři palestinské, syrské a nevímjaké děti - které se za pár let stanou oslavovanými islamistickými "sebebuchy", a pro naše děti se sbírají plastová víčka, protože na operaci nejsou peníze... ale to vše by se dalo překousnout, ovšem chválit osobu, která se tak podepsala na "kuřimské" kauze a pak z ní - asi za odměnu - udělali ombudsmanku, díky čemuž řádí dál (pan Motejl se musí v hrobě obracet) je prostě absurdní...

10 0
možnosti
Foto

Stačí když jsme my doživotní otroci

0 0
možnosti

Je to podivné, myslíte, že trh nebo nějaká soukromá organizace by se o děti starala lépe? Žádný systém nemůže být dokonalý. Rodina je samozřejmě to nejlepší, až když není, musí nějaká ochrana dítěte existovat. Nebo řekněte, kdo to kde dělá dobře? Většinou pozitivní příklad nezveřejňujete a vlastní řešení nenabízíte. Chcet jen víc děsit lidi svými manipulacemi. Smutné, máte to zapotřebí? Děti se postarají samy o sebe?? To nemůžete myslet vážně. To můžete chtít po dospělém, aby se postaral, a ještě ne po každém.

1 1
možnosti

Je rozdíl narodit se do středostavovské britské rodiny, nebo do rodiny kuliho bydlícího na hranici Číny a Mongolska. Nebo jako Křovák v Africe. Tak to vždy bylo a bude. Ostatně příroda diskriminuje nejvíce, někomu dá krásu a chytrost a jinému hloupost a ošklivost. Možná, že dnes jsme měkčí, ale nebojte se, jednou opět ztvrdneme jako kámen a budeme se opět starat o SVÉ rodiny. Až tenhle systém skončí, a on skončí jako každý jiný, tak nastane opět boj o život - my nebo oni. Jinak to v historii nebylo nikdy.

12 0
možnosti

Některé odstavce opravdu tesat do kamene, ale jako celek je Vaše sdělení v podstatě zmatečné.

7 0
možnosti

Ano, s některými částmi lze souhlasit, některé jsou tak trošku "bez informační hodnoty".

Chtěl bych se však zeptat: V Evropě různé státy k tomuto problému přistupují různým způsobem, to je jisté. Ale pokud odsoudíte Evropu jako morálně upadající, kdo je tedy podle vás v současné době ten ke komu by bylo možno vzhlížet?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS