Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Kunovicích u Uherského Hradiště Číňané zabodovali. ***Stahující se černé mraky prokousl čínský drak! Společnost Aircraft Industries (AI) podepsala s China Aviation Supplies Holding Company (CASC) memorandům o dodávce 20 letounů L 410 za bezmála 3 miliardy korun. Prvních pět odletí z přeplněného hangáru zřejmě ještě letos(viz. Dobrý den s kurýrem).***

4 0
možnosti

S tím vyvěšováním tibetské vlajky jste mi připomněla jednu věc. To, že někteří politici a aktivisté vyvěšují tibetskou vlajku se stalo skoro tradicí. Ovšem je zvláštní, že nikdo nevyvěšuje vlaku Krymu nebo Kypru. Přitom to jsou taky okupované země. Až mi to připadá, že ti, kteří tu tibetskou vlajku vyvěšují, o tom moc nepřemýšlí. Prostě vyvěsit tibetskou vlajku patří k dobrému tónu, a že by se mohly vyvěsit i vlajky jiných okupovaných území, je nezajímá.

8 0
možnosti

A proč by je měli věšet? protože si to Vy myslíte?

0 2
možnosti

L50u10b96o 47M86a87c21h51o

4. 4. 2016 2:44

Zdá sa mi smiešne, keď z miništátu, akým ČR alebo SR je (ani dokopy nemajú toľko obyvateľov, ako väčšie čínske mesto) zaznievajú nejaké výzvy k obrovskej Číne o ľudských právach. Veď tu z vás spraví exekútorská klika za týždeň bezdomovca!

5 0
možnosti

Jenom jestli to v roce 1989 nebyl spíš soudružský puč - přeměna moci politické v ekonomickou(Zifčák, Šmíd)...

7 0
možnosti
Foto

Sorry, ale tahat do článku o Číně, žalobu kvůli muslimskému šátku to je docela silný úlet. Nebo jde o kalkul pro karmu?:-/

No každopádně ať už ta žaloba dopadne jakkoliv tak buďme rádi, že tu žalobu mohla podat. Podstatou demokracie je právě to, že každý kdo se cítí být poškozen na právech, se může obrátit na soud nezávislý na státní moci.

A právě to aby i v Číně měl každý právo se obrátit na soud nezavislý na státní moci je jedním ze základních požadavků aktivistů vůči Číně. Tím druhým zásadním je aby tam lidé nebyli zavíráni za své názory (pokud nevyvolávají násilí)-například aby nebyli persekuováni za náboženské přesvědčení.

4 18
možnosti

J13a76n 23H46a56v27r90d78a

2. 4. 2016 8:42

1) Možná, že kauza "šátky" byla prvotně plánována jako pokus dostat pana Polického do diskuze.

2) Čekám, že lidskoprávní aktivisti budou jednou bojovat za práva většinové české populace zde v ČR. A pošlapávaných práv je zde více a více. Naopak se často protestuje za práva kdekým za práva kohokoliv, který mnohdy ani nemá ponětí, že má "práva" natož že jsou pošlapávána.

13 3
možnosti

Byla to ukázka české bezzásadovosti, prodejnosti, řiťolezectví a rudého papalášství. Chování a drzost čínských "vítačů" by pro nás měly být dostatečným varováním.

18 2
možnosti
Foto

Ne takto, pokud nám vadí muslimské šátky, jako náboženský symbol, měly by nám vadit i závoje jeptišek anebo turbany Sikhů. Ty se ale tolerují, jeptišky tady byly dřív, Sihové jsou neškodní Indové. Článek má pravdu, ale je x krát omletým tématem. Dokonce si ty samé fráze papouškují už i v ruské státní televizi.

2 9
možnosti
Foto

Kdo nevěří, ať se podívá na RT, pan Pikora s paní Šiktářovou to zkopírovali z diskusí Petera Lavella anebo Keiser Report.

Navíc není pravda, že do Saúdské Arábii musí všechny ženy zahalené. Michelle Obama si tam vyrazila na pohřeb tamního monarchy hezky nalehko, bez krytí hlavy, vyzývavě obnažená prsa, a tak ukázala Saúdům, kdo má větší geopolitický vliv.

2 2
možnosti

k tomu dvojímu metru. Pokud nám vadí muslimské šátky, tak by nám měli vadit i agresivní Číňané, kteří napadají české občany přímo v našem hlavním městě. ;-€

3 0
možnosti

Jsem zajedno s paní Šichtařovou a přednesu Putinovo prohlášení, že "dost bylo revoluce, teď je potřeba evoluce!" :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články