Diskuse

Burky na nás!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36i51ř20í 62H70o79r65á98k

20. 2. 2016 12:50

Šak Šebatovaja to zařýdý fšecko,šak je nejlepčý.A fšecko vislepýčí.A bude dobře ,hlavně -holota si bude užývat -MECHECHE--. A slyntat.Hyhyhy -hihi...;-O!!X

0 0
možnosti

Na celém tomto článku je nejkrásnější ta fotografie. Bohužel v některých evropských metropolích již takto krásně sedící ženy neuvidíte, už si to nedovolí. Nechci aby naše města v CR takto dopadly.

2 0
možnosti

Mne teda krome jejich kultury, ktera by pro me znamenala naproste popreni vseho, co ocenuji v nasi spolecnosti, stejnou mirou vadi, ze bych musela solidarne zivit vsechny nemakacenky mnohem vic, nez dosud. A samozrejme mi to vadi i ted.

1 0
možnosti

J19o37s18e72f 17S41á23b92l

10. 2. 2016 17:22

Tou poznámkou o Čtyřlístku jste to dost pokazila. Uvědomujete si, že sám autor přiznal, že tam ten sex je? Jen nečekal, že si toho někdo všimne.

Byl jste si vědom, ..., že to může prasknout?

„Odpověď zní ano, byl jsem si toho vědom, ale čekal jsem možná napomenutí z redakce ...

1 1
možnosti

To je zajímavý - ať řekneš sebevětší pitomost, když to podáš náležitě vědecky, vždycky se najde nějakej blbec, kterej ti zatleská.... Já říkám nemíchat. Líbí se mě postoj poláku konrétně kaczynského který to dobře a stručně rozvedl.

2 0
možnosti
Foto

Těch útoků jsem se po 11. září vůbec neobával, protože ty věže neshodili nějací Arabové, protože byly použity technologie termonukleární o velikosti 1 Mt TNT s úpravou na 10 kt TNT. Nejšikovnější z Arabů Mohammad Atta nedokázal ani vzlétnout v půjčené jednomotorové Cessně, což si nahráli na video. Vše bych podrobně vysvětlil v Hyde parku, pokud to budete vyžadovat u hl. dramaturga Čs. televize Šámala osobně, on mě zná!

0 10
možnosti
Foto

A ty letadla, které viděl celý svět jak do WTC narazila, to byla jen dokonale naaranžovaná počítačová animace, že? ;-D

5 0
možnosti
Foto

CHtěl bych jen říct, že tu novou kulturu si z vás málokdo uvědomuje. Nejdříve si prohlédněte nějaká videa žen, které islámskou kulturou prošla. Vše se odvozuje od Koránu čím dál více, kde žena ztrácí jakákoliv práva. Podle něj musí být i bita za každou maličkost. Na dokreslení, nejdříve kráčí muž lehkým krokem odpočatého vládce, ale žena s odstupem několika metrů za ním se vláčí s nějakým zavazadlem, či nákupem. Ona i děti prý musejí být bity už jenom kvůli tomu, že vše musí probíhat podle pravidel Koránu, který pamatuje i na dnešní dobu, neboť byl stále vylepšován! Ty zvláštnosti uváděné autorkou, budou brzy zapomenuty v nové atmosféře vládnoucích muslimů, neboť jejich ženy budou rodit jedna za druhou. V Berlíně už porodily 100 000 dětí příchozích, jsou prý většinou nemocné, stejně jako jejich mlácené matky, které jejich manželé jen cestou povzbuzovali. Ženy by si už měly zkoušet nové ustrojení hidžáby, burky atd.

1 0
možnosti

Paní autorka píše o kojení na veřejnosti o reakci přihlížejících, o minisukních, o puritánství ve společnosti a tak říká, že naše společnost se upírá špatným směrem. Chtěl bych jen podotknout, že my se o tom bavíme, diskutujeme někdo to přijímá někdo odsuzuje. Vše je ovšem na rovině komutativní.

Kdežto islamista nediskutuje, ten okamžitě jedná, jakmile nepřijmete jeho náboženství a tím pádem jeho jedinou pravdu použije sílu. Je mu jedno kolik zemře lidí, zda zemře on sám, bezvěrec musí zemřít. Vezme si pás s bombami a jde mezi lidi, které nezná neví, kdo to je, ale hlavně, že teče krev.

Ptám se paní autorko, chcete takové lidi začleňovat mezi naši společnost?

7 1
možnosti

pani nezna co je burka cador a nikab - kde se burka nosi to uz vůbec ne

1 1
možnosti
Foto

S těma pipkama z Nesehnutí jsem měl nějakou konverzaci. Myslím, že to nejsou fanatičky, ale jednoduše vyčůrané osoby nevalné inteligence, které hrabou z veřejného rozpočtu - toť můj dojem. O to hůř, nedělají to pro ideály, byť zvrácené.

6 1
možnosti
Foto

I58v22o 71P74a78t65t98a

3. 2. 2016 23:04

Cituji: "Kde se vzaly, tu se vzaly, objevily se jako houby po dešti ženy, které se označují za feministky...".

Co se divíte. Údajná feministka je i ve vládě. Paní ministryně Marksová o sobě krátce po jmenování v televizi prohlásila, že je feministka. Bohužel od chvíle, kdy paní Michaela Marksová - Tominová o sobě prohlásila, že je feministka, jsem si jist nekompetentností této paní jako ministryně práce a sociálních věcí. V případě paní Michaely Marksové – Tominové je prokazatelné, že neví, kým že to je. Tahle paní nemůže být feministkou. Sice to o sobě prohlašuje, svým životem to ale zcela popírá. Více na adrese:

http://sociologie.netstranky.cz/12-cast-ministryne-a-dite.html

2 1
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články