Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J28i65ř13í 32J41o51n51á30š

10. 12. 2015 11:55

Pravda a láska se někde schovávají a třesou se hrůzou,aby je nepřeválcovala ta vlna tsunami inženýrů a doktorů,kteří jistě ví lépe,jak s pravdou a hlavně láskou zacházet...Škoda,že neumějí česky,všichni ti nebozí.V arabštině se nedozví,kde se ty naše dvě milované nachází...A obávám se,že i kdyby jim někdo dokázal přeložit,co jsou Pravda a Láska,stejně by nerozuměli,neboť jejich "pravdu a lásku" řídí jen jejich bůh,a tomu zase nerozumíme my!!!!!!

2 0
možnosti
PN

P72e85t75r 46N24o47v26á19k

9. 12. 2015 23:21

drobné připomenutí: 

  Angela Merkelová: Naše snaha o „multi-kulti“ společnost totálně selhala... !! 8-o

 

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1310111-merkelova-nase-snaha-o-multi-kulti-spolecnost-totalne-selhala

pokud nebude demontován sociálně asociální stát 

který i díky tomu vymírá 

pročež se importuje pracovní síla z jedno jakých zemí ... ... ... 

tak tedy potěš

Proč a-sociální stát musí zkrachovat? R^ ;-€

http://jiritomas.blog.idnes.cz/c/139078/Proc-a-socialni-stat-musi-zkrachovat.html

0 0
možnosti
JL

Pravda a láska vítězí, ale určitě jen marginálně, tak třeba ve Finsku. Nepodmíněný základní příjem... to je historický zlom. Uvidíme, jak jim ten laboratorní pokus vyjde.

1 0
možnosti
MN

Víte, přijde mi poněkud podpásové, když (nejenom) na samotném začátku "častujete" svého životního partnera termínem.. "ten Novák (Pikora)" - alias MUJ ZIVOTNI PARTNER.. není to sice vyloženě urážka, ale je to naprosto zavádějící v následujícím kontextu, kteří si mnozí (nevědomí) mohou vysvětlovat stylem "Pykora = ta veřejně aktivní a neoblíbená persona".. já bych této zjevné manipulace nebyl schopen - ale VY JSTE! 

Není to nic jiného než pokus přitáhnout lacině pozornost.. oč lehčí by bylo napsat "můj druh má jiný názor než já".. o jééé.. to by nebylo tak třeskuté, že?? Rv;-€;-€

0 8
možnosti
RL

Já věřím na hledání racionálních způsobů řešení problémů. Ulice NIKDY racionální pohledy nepřináší, proto považuji Váš apel na větší souznění politiků s ulicí za zcestný. Multikulturalismus je do značné míry dán technologickým rozvojem a je stejně nevyhnutelný, jako globalizace. My se s tím musíme naučit žít, musíme se s multikulturalismem vypořádat a ne pořád dokola řešit, jestli ho chceme nebo ne.

0 17
možnosti
FL

Ulice má volební právo a ta nakonec rozhoduje-  když předchozí rozhodnutí politiků vede k viditelným chybám, ulice rozhodne o změně směru (aktuálně viz volby ve Francii).

12 0
možnosti
LU

Najnižšia podpora € vo Fínsku, dosiala "iba" 70%, v období problémov Grécka. Dnes už je vyššia!

Fínsko pred vstupom do Eurozóny mávalo bežne nad 10% nezamestnaných.

Fínsko keď ešte nebolo v Eurozóne riešilo od začiatku 90. rokov na západoeurópske pomery nezvyčajne vysokú nezamestnanosť. Po náhlom a takmer úplnom zrútení obchodu s Ruskom v roku 1998 fínska miera nezamestnanosti prevýšila 20 %.

http://www.sme.sk/c/53499/finsko-znizilo-nezamestnanost-na-103-za-3-roky-klesla-takmer-o-polovicu.html#ixzz3tZT8rh85

0 0
možnosti
JB

Evropa, která nás lákala před 25 lety je bohužel dnes jiná. Kdysi dobrá myšlenka se během čtvrtstoletí rozplizla do nebetyčné byrokracie a neschopnosti všech vrcholných orgánů. Politici nejednají aktivně v zájmu lidu jednotlivých států (které je tam jako SVÉ zástupce vyslali), ale v jakémsi "všeevropském" zájmu (v lepším případě) ..a nebo jsou naprosto pasivní a nedělají pro jistotu vůbec nic (což je ten horší případ!). Takže EU je teď již jen karikatura nějakého silného společenství samostatných a fungujících států -takže se patrně přiblížil okamžik, od kterého platí "kdo vystoupí dříve, bude na tom lépe"!

7 0
možnosti
AV

Já si pořád říkám, že politiky EU někdo vydírá , protože to co oni dělají odporuje zdravému rozumu . Vypadá to jako kdyby měl někdo zájem o Sýrii a Evropa si bere syrské běžence z donucení , protože někdo naše politiky vydírá . Předpokládám , že to bude SA a USA .

5 1
možnosti
Foto

Veřejnost se nevzbouří,bude jen  nadávat u TV a v hospodách ...

0 1
možnosti
AV

To si nemyslím, Česko má silně nakročeno, stačí podnět a Česko bude v ohni .

1 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 41,96
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články