Diskuse

Muka eurovoleb

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten odstaveček o KSČM mě, paní Markéto, zasáhl. To je dokonalé! R^

1 0
možnosti

Protože se nechci rozhodovat mezi malým, nebo velkým zlem, tak volím podle svého přesvědčení. Už několik let. Bez ohledu na nějaké průzkumy, bez ohledu na nějaké kecy o propadlých hlasech.

5 0
možnosti

Tuto kampaň považuju za zbytečné plýtvání penězi. K eurovolbám chodí jen ti voliči, které politika zajímá a kteří zpravidla delší dobu dopředu vědí, koho budou volit. Kampaň jejich názor nezmění. Mohla by změnit (nebo vytvořit) názor těch nerozhodnutých, ale neudělá to, protože ti k volbám stejně nepřijdou. Volební účast 20-25% o tom vypovídá dost jasně.

2 0
možnosti

Mě se to heslo Ods líbí - je takové upřímné. Myslím, že v součtu toho "otočili" dost.:-)

3 0
možnosti

Gastarbeiteři českým občanům na trhu práce konkurují, nebo lépe řečeno konkurovali by, kdyby nebyl pokřivený přehnaně štědrou sociální politikou státu. To se týká zejména občanů cikánského původu s nízkým nebo žádným vzděláním, kteří by za normálních okolností vykonávali nekvalifikované manuální práce. Jenže stát je raději po celý život krmí sociálnímí dávkami, aniž by museli hnout prstem. Nikdo mi nenamluví, že země s více než 600 000 nezaměstnaných potřebuje nekvalifikované zahraniční pracovníky. Otázkou je, jestli je problém v imigrantech nebo v našem systému, který dlouhodobě nezaměstnané evidentně nemotivuje k hledání práce.

6 0
možnosti

J97a56k10u12b 52L97é31d55l

16. 5. 2014 8:11

Ony domnělé předpisy na zakřivení okurek/banánů byly hoax, ne? :-) I když některé položky na euronesmysly.cz jsou podobně výživné.

1 0
možnosti

Jake? Mrknul buch se na ne...

0 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články